NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas "Capri" su apelsinų žiedų, mandarinų ir baziliko aromatu

Italija, citrusų giraitės ir Kaprio salos fone skambantys bazilikai: tokią muilo aromato nata siūlo pasimėgauti Nesti Dante gamintojai, plaunant rankas ir prausiantis duše. Išbandžiau, ir tradiciškai, sunaudojus apie pusę priemonės noriu jums papasakoti, ką manau.

Didžiulis gabalas muilo atrodo neįprastai parduotuvėse, dar neįprasčiau vonios kambaryje ir yra pakankamai keistas plaunant rankas. Šiandien noriu papasakoti apie nuostabaus grožio pakuotės muilą, kurį įsigijau palyginti senai, tik niekaip nepradėjau naudoti (vis atrodė per didelis ir nepatogus rankoms gabalas).


Produktas: NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas "Capri" su apelsinų žiedų, mandarinų ir baziliko aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: daili muilo pakuotė
Labiausiai nepatiko: slpnas aromatas ir silpnas putojimas
Tūris: 250 g
Kaina*: 4,03 EUR
Kur galima įsigyti:  Eurokos, Rimi

Ką žada gamintojas: Dolce Vivere muilas tai duoklė Italijos grožiui ir itališkam gyvenimo būdui. Pajuskite nepakartojamą apelsinų žiedų,mandarinų ir bazilikų aromatąą. Užsimerkite ir pagalvokite apie geriausius dalykus, kuriuos gali pasiūlyti Italija. Kerinčių paplūdimių vaizdai, žavūs miestai ir kaimai. Viduržiemio patyrimai, pažadinantys kvapus ir emocijas. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.


Muilas tradiciškai supakuotas popierinėje pakuotėje, tačiau turiu atkreipti dėmesį, kad muilo popierius labai savitas, tarsi gruoblėto rašto linijomis. Pakuotę labai malonu liesti, ji kiek neįprasta, tačiau maloniai nuteikianti. Lygiai taip pat pakuotės dizainas, puoštas pagrindiniais augalų piešinėliais: apelsinų žiedais ir citrusiniais vaisiais. Vaisiai ir aromatas asocijuojami su Kaprio sala, kurios paveikslėlis yra pakuotės centre. Iš tiesų, į pakuotę gamintojai investavo nemažai pastangų ir laiko, apgalvodami jos patrauklumą akiai ir prisilietimo malonumą pirštams.


Kvapas. Pirkdama muilą aš uosčiau produktą per popierinę pakuotę ir mane sužavėjo pakankamai intensyvus, malonus nosiai aromatas. Tačiau deja, man teko nusivilti, nes kvapas vos jaučiamas, kai rankos plaunamos muilu, ir išlieka labai trumpai. Taip, silpname aromato sąskambyje galima aiškiai užuosti gėlių žiedus, citrusų vaisius ir kiek sunkesnį, vos jaučiamą baziliką.  Bet deja deja, iš aromato aš tikėjausi intensyvumo ir ryškumo, tad teko juo nusivilti.

Konsistencija. Didžiulis muilo gabalas švelniai gelsvos spalvos, putoja vidutiniškai silpnai, geru putojimu nepasižymi. Muilas sukuria labai smulkias ir švelnias putas.


Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA (0,1%), Sodium Chloride, Benzyl Benzoate, Citral, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Poveikis. Muilas prausia pakankamai švelniai ir gerai. Mano vyras sako, kad jam šiek tiek sausina rankas (jis gabalinį muilą naudoja dažniau), o aš sausinimą pajutau, bet nesu įsitikinusi, kad būtent nuo šio muilo. Net jei jis yra, jis silpnas.

Kad ir kaip būtų gaila, tačiau iš nuostabaus šio muilo aprašymo ir dailios pakuotės aš tikėjausi gerokai daugiau: ir intensyvesnio, ilgiau išliekančio kvapo ir norėjau geresnio putojimo efekto. Deja, bet atrodo, kad gamintojas daugiau investavo į nuostabiai gražią pakuotę, negu į patį gaminį...

250 g muilo gabalas naudojasi gana skalsiai, manau, kad jo pakaks dar ilgam... Nors naudojimo pradžioje tokio dydžio gabalą nepatogu imti į rankas, tačiau muilui įpusėjus jis tampa patogesnis naudoti.




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos naujos savaitės,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Šios firmos mano mylimiausi du muilai: su kokosais ir su bijūnais bei rožėmis. Kvepia nuostabiai. Tiesa, man patiktų, jei pakuotėje būtų du maži muilai, negu vienas didelis. Mėgstu šiuos muilus padėti į rūbų spintas - jas atidarius, iškart pasklinda malonus aromatas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, manau aš dar išbandysiu šios kompanijos muilų kitų kvapų. Galbūt tiesiog tikėjausi daugiau :)

      Panaikinti
  2. Aš šios firmos muilus naudoju kūnui, vietoj dušo želė. Jau esu sunaudojusi du, tačiau aromato nepamenu :) Parduotuvėje perku tą, kuriam būna akcija ir per pakuotę užuodžiu malonų aromatą :) Man kvapo intensyvumo pilnai pakanka, visa vonia kvepia :) žinoma duše jis muilinamas ilgiau, nei planunat tik rankas.
    Taip pat pastebėjau, kad jis nesausina mano odos. Kaip tik, kūno oda po prausimosi atrodo lygesnė, švelnesnė ir švaresnė, nei po dušo želė.
    Ir dar vienas pliusas - gausus putojimas. Duše jis putoja kaip reikiant :) Nugaros šepetys muilinamas suputoja daugiau nei man reiktų :D putos smulkios ir labai švelnios, kaip pūkučiai :)
    Išvada: gal šie muilai sukurti kūnui prausti, o ne rankoms plauti? :)))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Koks keistas vertintojos poziuris.jums truksta dermatologiniu ziniu turiu pastebeti.muilas yra naturalesniu komponentu.o butent naturaliam muilui budinga neastrus kvapas prausiantis,bei kad nebutu didelio putojimo.kadamgi pati esu medike ir man svarbu sveikesnis produktas.ta zinau.be to ilgai naudojau kaimynes gamintus muilus su brangiais eteriais ir negyvos juros baze.tai ir neputojo ir kvapo nebuvo didelio.Jus iskrituokat privaluma.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gali būti, kad įrašo rašymo metais (2016) kažkokių žinių ir trūko, o gal lūkesčiai buvo kitokie? Šiuo metu tai vieni mėgstamiausių mano muilų, paskaitykite naujesnius šios kompanijos apžvalgų įrašus ;)
      Beje, muilus gaminau ir aš, ne vienerius metus ir turiu pastebėti, kad eteriniai aliejai (pigūs ar brangūs) yra dažni alergijos sukėlėjai, o Negyvosios jūros bazė - negali būti muilo pagrindas. Muilas gaminamas iš rūgšties ir šarmo reakcijos - rūgštis reaguodama su aliejais/ sviestais tinkamomis proporcijomis, safonifikuojasi ir per maždaug mėnesį (priklauso nuo naudojamo šarmo) atsiranda tinkamas naudoti muilas. Nebent kaimynė lydo jau paruoštas bazes ir prideda eterinių aliejų bei spalvų? Tačiau tuose paruoštuose bazėse jau būna SLSm sukeliantis putojimą ir kitos priemaišos.

      Panaikinti

Rašyti komentarą