Su Šv. Velykomis! + Velykinis konkursas su Signal!

Mano mielosios skaitytojos,

Noriu jus pasveikinti su pavasario pradžia ir tradicinėmis pavasario šventėmis - šv. Velykomis. Jos ne tik simbolizuoja gamtos pabudimą, tačiau ir aplinkos, namų, spintos, kosmetinės, galiausiai mūsų sielos apsivalymą ir atgimimą naujiems metams. Man metų pradžia visuomet buvo Velykų šventės, kurios pažadina gamtą ir sielą...


Visoms jums, man mielosios, noriu palinkėti kuo tyriausio ir geriausio vidinio apsivalymo, sielos pabudimo naujiems potyriams, išgyvenimams ir naujoms emocijoms; naujiems džiaugsmams ir naujiems rūpesčiams, po kurių tampame brandesnėmis, išmintingesnėmis asmenybėmis.
SU ŠV. VELYKOMIS!!!!

Ir ta proga, (šv. Velykų ir pirmojo Signal apžvalgos įrašo), aš, ir Signal kompanija nori jus pasveikinti su pavasariu ir padovanoti naują, baltai spindinčią šypseną. Net dvi tinklaraščio skaitytojos gaus po rinkinį, kuriame rasite dvi dantų pastas ir du dantų šepetėlius. Kviečiu dalyvauti:


1. Jums reikia būti Gėlėtos kosmetinės puslapio sekėju Facebook paskyroje.
2. Po šiuo įrašu (tinklaraštyje) parašyti, kokių naujų temų ar kokių apžvalgų pasigendate Gėlėtos kosmetinės tinklaraštyje, temų ar aktualijų. Galbūt norite geriau pažinti mane?
DĖMESIO: facebook ir komentare skelbiamas vardas turi sutapti.
3. Dalintis šį kartą nebūtina, bet jei norite pradžiuginti ir savo draugus bei parodyti galimybę laimėti, pasidalinkite. :)

Konkursas bus baigtas balandžio 3 dieną, laimėtojai paskelbti vėliausiai balandžio 4 dieną. Laimėtojams reikės pateikti savo pilną adresą man elektroniniu paštu, kad žinočiau, kur siųsti jums prizą. Siuntimas nemokamas Lietuvos teritorijoje (išskyrus Kuršių Neriją).

P.S. jei per 7 dienas nuo konkurso pabaigos laimėtoja nesusisieks el.paštu, ar nenurodys savo duomenų, prizas bus renkamas iš naujo, kitai dalyvei.




Šiltų saulėtų nuotaikų ir sėkmės konkurse,
Jūsų Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveiki. Man labiausiai patinka Jūsų pabaigtukų ir naujų pirkinių įrašai. Mano nuomone, nieko nebetrūksta šitame tinklaraštyje, nes čia galima rasti visko. :) FB: Gabrielė Jankauskaitė

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man asmeniškai nieko netrūksta. Domiuosi "įkandamų" kosmetikos priemonių apžvalgomis, čia tai pilnai gaunu :) Fb: Aušra Kalnikaitė

    AtsakytiPanaikinti
  3. Seku šį tinklaraštį jau nuo jo pirmos pasirodymo dienos, labai daug aprašytų priemonių yra plaukams, tačiau norėčiau sužinoti informacijos apie dar vienos firmos "Joico" šampūnus ir kondicionierius :) fb Nomeda Kontrimaitė

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jau gana seniai seku Jūsų tinklaraštį ir džiaugiuosi jį atradusi :) Išsamiai pateikiama informacija, malonus bendravimas, rašymo kultūra, dažnai pasirodantys straipsniai, todėl tikrai įdomu skaityti šį blogą. Visada randu kažką naudingo ir įdomaus sau, tad specialių pageidavimų neturiu.
    Monika Vaišvilaitė

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą