BIOTEN "Skin Moisture" drėgnos servetėlės makiažui valyti normaliai ir mišriai odai su svarainių ekstraktu

Bioten kompanijos priemones mūsų tinklaraštininkės jau spėjo išgirti ir išliaupsinti, todėl nusipirkti, kad ir paprastą priemonę iš kompanijos siūlomo asortimento suskubau ir aš. Žinoma, makiažo valymo servetėlės yra labai kuklus kosmetikos pirkinys, tačiau pradedame kukliai, o ateityje mielai išbandysiu daugiau gaminių odai. Tad kviečiu paskaityti mano trumpą nuomonę ir potyrius, naudojant Bioten makiažo valymo servetėles.

"Niekad nebijokite išbandyti kažko naujo, nes gyvenimas tampa nuobodus, kai liekate su dalykais ir ribomis, kuriuos jau išbandėte ir puikiai žinote"
Citata, autorius nežinomas

Vienas dalykas, kas man nepatinka kompanijos gaminiuose yra tai, kad jie skirstomi į priemones skirtas sausai/ normaliai ir normaliai/ mišriai odai. Mano oda (kaip parodė veido tyrimas) yra normali su polinkiu sausėti. Riebiai odai skirtos priemonės dažniausiai sausina, o sausos odos priemonės labai dažnai būna per sunkios mano veido odai ir ima kimšti poras. Tad man kyla klausimas, kokiam odos tipui Bioten priemones turėčiau rinktis? Dilema iš tiesų didelė, nes kitų kompanijų gaminiuose labai lengva rasti tarpinį, drėkinamąjį variantą, o čia jo paprasčiausiai nėra. Jei nori, tiesiog imk ir bandyk visus produktus iš eilės, kol surasi tai, kas tinka mano veido odai...



Produktas: BIOTEN "Skin Moisture" drėgnos servetėlės makiažui valyti normaliai ir mišriai odai su svarainių ekstraktu
Gamintojas: "Sarantis France". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: pašalinti makiažo likučius ir kitus nešvarumus
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai veido odai
Labiausiai patiko: valo makiažą
Labiausiai nepatiko: pernelyg šiurkščios mano veido odai
Kiekis: 20 vnt.
Kaina*: 3,13 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Asorti.lt; Prisma, Maxima, Rimi

Ką žada gamintojas: Bioten veido servetėlės puikiai nuvalo nešvarumus ir makiažą, sušvelnina odą. Sudėtyje yra 100% natūralaus svarainių ekstrakto. Dėl kruopščiai išsaugoto aktyviojo drėkinamojo svarainių sėklų poveikio oda nuvaloma, jai neleidžiama išsausėti. Sudėtyje nėra dažiklių, parafinų, parabenų.
Naudojimas: užmerkite akis, švelniais judesiais valykite akis, veido ir kaklo odą. Panaudoję nepamirškite užklijuoti pakuotės. poveikį sustiprinsite, naudodami Bioten toniką ir drėkinamąjį kremą.


Makiažo servetėlių pakuotė tradicinė: plastikinis maišelis su lipniu lipduku, kurį atidarius paimamos servetėles, o uždarius, apsaugomos nuo išdžiūvimo. Kaip visuomet, turiu pasakyti, kad man visai nepatinka tokie lipdukai, nes per kelis kartus jie sandariai nebeklijuoja, servetėlių pakuotė nebeuždaroma sandariai ir servetėlės pradeda džiūti.

Pakuotės dizainas mano akiai gražus ir toks pavasariškas: žali krašteliai duoda žavesio ir nuteikia maloniai. Ant pakuotės panaudotas neva pagrindinio ingrediento, svarainio, paveikslėlis.

Kvapas. Servetėlių kvapas gana intensyvus ir net nežinau, ką jis man primena. Svarainių kvapą puikiai žinau, ir man jis net nepanašus. Visgi, aromatas šiek tiek primena sintetinį augalinį kvapą, kuris kartu yra gana sunkus ir duslus. Tiesa, aromatas nuo pirmos iki paskutinės servetėlės šiek tiek pasikeitė, ir aš galvoju, ar servetėlės taip sureagavo dėl drėgmės netekimo, ar dėl to, kad atidarius pradėjo greičiau gesti?


Konsistencija. Servetėlės labai paprastos ir įprastos: lygaus paviršiaus medvilnės audinys prisotintas veikliosiomis medžiagomis.



Sudėtis: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Ceteareth-11, Glyceryl Stearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate-20, Ceteareth-10, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Disodium Cocopolyglucose Citrate, Panthenol, Fructose,Urea, Tocopheryl Acetate, Maltose, Trehalose, Sodium Lactate, Sodium PCA, Pyrus Cydonia Fruit Extract, Allantoin, Glucose, Sodium Hyaluronate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Citric Acid, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide.

Sudėtyje nėra dažiklių, parafinų, parabenų.


Poveikis. Visų pirma noriu pasakyti, kad servetėlių aprašyme skelbiama, jog sudėtyje yra 100% natūralaus svarainių ekstrakto, tačiau taip tikrai nėra. Svarainių ekstraktas yra pačiame sudėties gale tarp daugybės kitų ingredientų, ir deja ne visai saugių mūsų odai.

Servetėlės vidutinio dydžio, pagamintos iš gana tvirto audinio, kurį tempiant jos neplyšta, tempiasi į šonus ir neatsiranda servetėlėje jokių skylučių. Tad pats audinys kokybiškas.

Šiaip servetėlės gerai valo veido odą, tačiau su tušu ir akių makiažu susidoroja sunkokai, todėl servetėles tenka intensyviau ir kiek stipriau spausti ir trinti prie odos. Apskritai, mano nuomone jos gal ir neblogai ir gana švelniai valo, kol nesistengiama nuvalyti makiažo. Makiažui pašalinti servetėles tenka kiek intensyviau trinti prie odos, o net jei ir valoma švelniai, po keliolikos sekundžių valymo aš jaučiu šiokį tokį odos dirginimą, ko tikrai nenoriu iš nei vienos makiažo valymo priemonės. Tiesa, nepaminėjau ir kito nemalonaus efekto: po veido valymo oda tampa labai lipni ir man ją norisi kuo greičiau nuplauti, todėl žadamo drėkinamojo ar švelninamojo efekto odai tikrai neišeina pastebėti.

 Tad aš, nors ir beveik sunaudojau visą pakuotę, tačiau sakau ne odos dirginimui, sunkiam makiažo valymui ir nemaloniam dilgčiojimui.



Makiažą servetėlės valo, tačiau mano odai jos per grubios, sunkiai valo makiažą, dilgčioja ir šiek tiek dirgina bei palieka odą itin drėgną. Kitų efektų pastebėti neįmanoma. Naudoti galima, bet tikrai ne mano odos tipui.


PRIVALUMAI:
+ akiai malonus, labai pavasariškas pakuotės dizainas;
+ lygus servetėlių viršus švelnesnis odai nei gruoblėtas;
+ sudėtyje nėra dažiklių, parabenų, parafinų;
+ servetėlės vidutinio dydžio;
+ servetėlių audinys tvirtas, tempiant neplyšta ir neyra;
+ valo veido makiažą ir nešvarumus;
+ valo gana švelniai, kol nereikia nuvalyti makiažo.

TRŪKUMAI:
- pakuotės lipdukas nėra patogus naudoti: per kelis kartus jis greitai atsilipina, nebeužklijuoja taip, kaip reikia ir servetėlės greitai ima džiūti;
- kvapas pernelyg intensyvus;
- sunkus, sintetinių augalų kvapas duslus ir nėra itin malonus uoslei;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (8) ir žalingų (2) ingredientų;
- etiketėje skelbiama informacija klaidina vartotoją;
- sunkiai susidoroja su akių makiažu;
- siekiant nuvalyti makiažą servetėles reikia spausti prie odos;
- po kelių sekundžių nuo valymo pradžios oda imama nestipriai dirginti ir dilgčioti;
- po veido valymo oda lieka labai lipni;
- nejaučiamas drėkinamasis ir švelnimasis efektas, kurį žada gamintojas.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai