2016/3 Kovo mėnesio kosmetinės naujienos. Buvo diiiidžiulis apsipirkimas, prieš apsilankant gandrams: vokiška kosmetika, staigmenų dėžutės, kosmetikos rinkiniai, konkursuose nukautuoti prizai ir įprasti pirkiniai.

Prabėgo dar vienas kalendorinis mėnuo, o kai mėnuo baiginėjasi, aš jums pristatau, ką naujo įsigyju per visą mėnesį, nuo paskutinio tokio tipo įrašo. Kovo mėnuo man buvo didžiulių pokyčių metas: pristačiau jums sezonines šiltojo meto tendencijas, namus aplankė gandrai, atnešę nuostabaus grožio sūnų ir tinklaraštyje atsirado nauja, vaikiškos kosmetikos rubrika.

"Tu teisus - apsipirkinėjimas neišspręs problemų. Tačiau jis suteiks man geresnę nuotaiką, kai reikės tas problemas spręsti"
Citata, autorius nežinomas

Dauguma čia paminėtų pirkinių atsirado kovo pradžioje, dar iki gimdymo. Piniginė gerokai patuštėjo, ruošiantis metui, kai išeiti iš namų ir pavaikščioti po parduotuves bus nebe taip paprasta, kaip anksčiau. Kai kurių priemonių pirkau gerokai į priekį; kai kurias - paveikta impulso pirkimo manijos; kai kurios atvyko laimėjus konkursus (P.S. nepamirškite sudalyvauti Signal konkurse - jis greitai baigsis); o kai kurios priemonės atsidūrė apsiperkant namams ir radus mylimos kompanijos gaminius.


Šiam kartui masinis, milžiniškas, tiesiog diiiiiiiiidžiulis kosmetikos, kūno, plaukų, grožio priemonių apsipirkimas ir naujas Gėlėtos kosmetinės lentynų papildymo įrašas jūsų dėmesiui.

Kūno priežiūra

Labai skaniai kvepiantis cukraus pagrindu sukurtas šveitiklis. Man tuoj reikės naujo gaminio kūno šveitimui, todėl prigriebiau šią, dailiai atrodančio ir pakankamai didelio šveitiklio pakuotę. Tikiuosi man patiks!
Pirkau: Maxima kosmetikos skyriuje
Kaina: 4,89 EUR

Tiesiog, dušo želė, kurią vis matydavau parduotuvėse, bet kažkodėl niekad neįsigydavau. Pirkau smalsumo vedama, tačiau nesitikiu labai daug.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 3,49 EUR

Šitą priemonę dušui gavau dovanų. Įsivaizduoju, kad jos kvapas turi sutapti su Guess "Seductive" kvepalų aromatu. O kaip praus, kiek išliks, bus aišku po bandymų. Ačiū tau, brangioji už dovaną!
Vertė: apie 10,25 EUR

Kažkada, kai rašiau apie Gentle Day higienos paketus, įklotus ir tamponus (ČIA), po mėnesio ar dviejų kompanija man atsiuntė ir šį intymios higienos prausiklį. Tačiau tuomet aš jo neatidariau ir palikau pavasariui, kai baigsis mano tuo metu naudojamas. Šiame įraše nusprendžiau jį ištraukti iš sandėliuko ir parodyti, nes jis jau testuojamas ir apgyvendintas mano vonioje. Ačiū Gentle Day už dovaną!
Vertė: 7,50 EUR

Veido priežiūra I


Aš dar turiu pakankamai šiuo metu naudojamo micelinio vandens iš Mixa, apie kurį dar nepasakojau. Bet, kaip jau minėjau, šį mėnesį šiek tiek pasandėliuosiu higienos ir grožio priemonių, iki kol galėsiu laisvai iškeliauti į miestą apsipirkti. Micelinį vandenį rinkausi tarp šito, visai skaidraus ir oranžinės pakuotės priemonės.
Pirkau: Maxima kosmetikos skyriuje
Kaina: 4,50 EUR

Kovo mėnesio viduryje, gana netikėtai pasibaigė mano veido tonikas iš Natura Siberica, todėl sunaudojusi mėginius veidą valiau miceline priemone. Galiausiai parduotuvėje keliavau išsirinkti naujo... Įsivaizduokite, porą dienų prieš gimdymą ir beveik savaite po termino, su didžiuliu pilvu ir mintimis, kaip vėl noriu į tualetą, bandyti tarp didžiulės įvairovės išsirinkti tinkamą toniką. Griebiau pirmą pasitaikiusį ir dar nematytą iš puikiai pažįstamos Nivea kompanijos ir kuo greičiau stengiausi išlėkti iš parduotuvės. Pamenu, tik pažiūrėjau, kad tinkamas mano odos tipui. Labai tikiuosi, kad šia priemone neprašoviau.
Pirkau: Drogas
Kaina: 3,63 EUR

Žinokite man labai patiko Avon "Planet SPA" kaukė su kininiu ženšeniu, tiksliau, man labai patiko jos efektas, nors nesitikėjau labai daug, todėl užsisakiau ir šią, labiau tinkamą mano nuolat drėgmės ištroškusiai veido odai.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: kiek tuo metu mokėjau nepamenu, bet pilna kaina 8,10 EUR

Veido priežiūra II


O šitą kremą aš gavau testavimui, ir ne kaip grožio tinklaraščio kūrėja, o kaip paprastas žmogeliukas, užpildęs anketą L'oreal tinklalapyje. Pažadėjau išbandyti ir pasakyti, kaip man patiko. Na o Gėlėtos kosmetinės tinklarašštyje jūsų laukia pilna šio gaminio apžvalga. Ačiū L'Oreal už galimybę išbandyti.
Vertė: 11,99 EUR

Greitai baigs galioti mano UOGA UOGA paakių kremas, kurio apžvalgą pamatysite jau visai netrukus. Tad ateinančiam balandžiui nusipirkau išbandyti paakių kremą nuo raukšlių. Iš tiesų, galvoju, kad gal ir ankstoka su priešraukšlinėmis priemonėmis, tačiau kremas puikiai tinka ir sausai odai, kuri raukšlėjasi greičiau, nei normali ar riebi paakių oda. Būtent tokią ir turiu. Be to, labai norėjau išmėginti ZIAJA kompanijos gaminius, todėl pradėsiu nuo šio.
Pirkau: Camelia vaistinėje
Kaina: 2,99 EUR

Mano odai po gimdymo siaubingai trūksta energijos. Ji dažnai atrodo pavargusi, papilkėjusi ir neįtikėtinai greitai pradėjusi senti... Puikiai suprantu, kad geriausias vaistas prieš šias problemas yra geras nakties miegas ir poilsis. Pasirodo, kūdikis neklausia, ar tu nori miegoti, ilsėtis ar ką kita veikti :D, tad tikiuosi odai šiek tiek energijos suteikti su tokiu, energizuojančiu kremu.
Pirkau: Drogas
Kaina: 6,66 EUR

Rankoms


Man nerealiai patinka šitas muilas. Galvoju, tikriausiai šį kartą reiktų jam suorganizuoti trumpą apžvalgą ir papasakoti plačiau?
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 2 x 1,00 EUR

Ar įsivaizduojate melionais kvepiančias rankas, kol valotės nagų laką lauk? Aš neįsivaizduoju, tačiau manau, kad vokiška prekė nenuvils, juolab, valiklis dviejų fazių, tad turėtų valyti švelniai ir kartu efektyviai.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 1,00 EUR

O čia mano sandėlio likučiai... Kažkada aš buvau tiesiog išprotėjusi dėl šio rankų kremo ir visuomet užsipirkdavau ne po vieną, bet po 3-8 vnt. šio kremo pakuočių. Man buvo labai liūdna, kad kremo gamybą sustabdė. Aš tikiuosi, kad greitu laiku jis grįž į katalogo puslapius, nes šitas yra paprasčiausiai nuostabus. Dar buvo labai mylimas tokios pačios pakuotės rankų šveitiklis, kurio irgi nebegamina. Su gailesčiu traukiu paskutinę, ilgai taupytą kremo pakuotę - ją reikia sunaudoti iki šių metų rudens, tad tempti daugiau niekaip nebeišeina.
Pirkau: iš Oriflame kompanijos konsultantės
Kaina: lyg tai 4,90 EUR

Nenusisekė man su šituo pirkiniu, ne todėl kad abejočiau dėl jo kokybės... Paprasčiausiai jį reikės labai greitai sunaudoti, dar greičiau, nei prieš tai minėtą kremą iš Oriflame. Va, kas būna, kai skubi, ir nepasižiūri parduotuvėje galiojimo datų... Pati žiopla...
Pirkau: Norfa kosmetikos skyriuje
Kaina: 2,39 EUR

Kojų ir pėdų priežiūra


Savaime suprantama, kad pėdų šveitiklio aš dar turiu, ir tik nesenai pradėjau didelę naują šveitiklio pakuotę, bet kadangi kovas buvo sandėliuko užpirkinėjimo metas, tai kol nebaigsiu dabar turimų priemonių. Be to, šveitikliui buvo siūloma labai gera kaina, ir man labai patinka vokiška Lacura kompanija. Visi pliusai buvo už šveitiklio pirkimą.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 3,00 EUR

Aš dar nesu radusi nė vieno kosmetikos gaminio iš Alverde, kuris būtų manę nuvylęs, todėl radusi dar nebandyto pėdų sviesto įsigijau. Žinoma, mane kiek neramina, kad šiltuoju sezonu sviestas gali būti per riebus pėdoms, tačiau pabandžiusi blogiausiu atveju jį galėsiu sunaudoti rudenį. Gaila, tik, kad nenurodyta, kiek šis kremas tinkamas galioti.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 2,00 EUR

Taip, šaltasis metų laikas praktiškai baigėsi, o aš sugalvojau, kad man reikia šildančios pėdų vonelės. Ją nusipirkau dar nėštumo pabaigoje, kai mano kojos buvo kaip kaladės, jas nuolat kamavo tinimas ir mirkymas buvo vienintelis būdas, šiek tiek gelbstintis pėdas. Jei ir nepanaudosiu vonelės šiltuoju metų laiku, tai ji puikiai tiks ir rudenį bei žiemą, nes galioja 12 mėnesių nuo atidarymo dienos.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 1,20 EUR

Aišku, aš pagalvojau, kas bus, jei pavasarį ir vasarą nesinorės šildančių pėdas vonelių, todėl įsigijau ir teoriškai vėsinančio aromato priemonę vonelėms su mėtomis ir žaliąja citrina. Kol kas mano pėdoms atsigauti vonelės padeda.
Pirkau: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli")
Kaina: 1,20 EUR

Dekoratyvinė ir nagų dekoratyvinė


Makiažo valymo servetėlių kaina labai gera - 75 vnt. servetėlių pigiau grybo. O kaip valys makiažą ir svarbiausia blakstienų tušą bus matyti naudojimo eigoje.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 2,15 EUR

Šito nagų lako specialiai nepirkau, įsigydama Happy 365 žurnalą radau pridėtą nagų laką. Rinktis buvo galima iš šio, pavasariškai rožinio ir auksinio su blizgučiais.
Vertė: 2,49 EUR

Kiti niekučiai

22. SUPERDRUG "Softstar" medvilniniai vatos diskeliai, 120 vnt.
Kaina: apie 1,00 EUR

23. BELLA "Wipping & Cleaning" medvilniniai vatos diskeliai, 120 vnt.
Kaina: apie 1,20 EUR

24. CARLI Essentials "Maxi - Pads" dideli ovalo formos diskeliai, 40 vnt.
Kaina: 1,20 EUR

Kas jau kas, o medvilnės diskeliai mano namuose atsiradus naujagimiui naudojami taip greitai. Medvilnės diskeliais apiplaunu kūdikio kūnelį, todėl medvilnės padeliai tiesiog tirpsta akyse. Todėl perku daug ir pastoviai.


25. L'Occitane en Provence taukmedžių atradimo rinkinys "Cocooing"
Labai patraukli rinkinio kaina negalėjo sustabdyti manęs nuo priemonės įsigijimo.
Rinkinį sudaro:
Kaina: 3,50 EUR


26. L'OCCIATNE EN PROVENCE taukmedžių rinkinys "Soledad"
Aš labai norėjau šio rinkinio dėl ryškiai geltonos, pavasariškos kosmetinės, o mini produktai man rūpėjo kiek mažiau. Tačiau bus labai smagu išbandyti visus gaminius.
Rinkinį sudaro:
Rinkinio kaina: 9,00 EUR


27. DIJORA "Hair Care Box" - paslapčių dėžutė plaukams
Facebook organizuotame konkurse man pavyko laimėti Dijora grožio dėžutę, apie kurią svajojau jau kuris laikas ir žiūrėjau varvindama seilę, nes prieš tai buvusios man deja nepavyko nusipirkti. Suprantama, kad šios dėžutės turinys nėra toks, kaip tikrosios paslapčių dėžutės, bet labai smagu gauti tiek naujovių savo plaukučiams.
Dėžutės turinį sudaro:


Jau pasakojau jums šiek tiek apie šią paslapčių dėžutę, ir rodžiau jos turinį, todėl nieko daugiau apie šią dėžutę aš nekalbėsiu.
Kaina: 19,00 EUR
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, va tiek pirkinių buvo šį mėnesį. Manau visai daug, labai daug, nes kosmetikos lentynos visiškai pilnos. Skaičiuojame išlaidas. Iš viso išleista 100,99 EUR.




Ačiū, kad skaitote,

Susitiksime jau sekantį mėnesį,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Taip Loccetane kosmetine fantastiska. Labai grazi. Uzsinorejau tokios. Na ir lupu balzamai pravers..kazkaip paskutiniu metu man ju daug tureti norisi. O vat lapkrycio men gautas is Loccetane eina i pabaiga.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, man kiekvieną pavasarį taip užsinori kažko geltono, ryškaus ir pavasariško... Kosmetinė tiesiog nuostabi, o rožių lūpų balzamas man labai patinka (nors dar reikia šiek tiek laiko testavimui). :)
      O ką pirkot lapkritį, kokį gaminį ar paslapčių dėžutę?

      Panaikinti
  2. Lapkriti per juodaji penktadieni (ispardavimu) ne koki kita is feelunique atsisinciau rinkinuka is taukmedzio kolekcijos. Atrodo viska padovanojau Kaledoms, o sau balzama buvau pasilikusi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aišku... O siustis pigiau? Paprastai tikriausiai brangiau išeina, nebent išpardavimas :)

      Panaikinti
  3. Taip ispardavimas. Tas juodasis penktadienis populiarus JAV nors atsirita ir i Europa. Pagal ta diena sprendzia kaip seksis kaledine prekyba. Maza repeticija pries pagrindini metu pirkimo buma

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą