ESSENCE "Camouflage" kreminis kamufliažo maskuoklis "10 natural beige"

Esu girdėjusi apie Catrice Camouflage maskavimo priemonę, nors niekad jos pati nebandžiau, o va Essence "Camouflage" kreminis kamufliažo maskuoklis yra šio pavasario naujiena kosmetikos stenduose. Nors jau 2-3 savaites neteko lankytis kosmetikos parduotuvėse, bet prabėgdama mačiau, kad Essence ir Catrice stendai jau pilni. Vadinasi ir pavasario bei vasaros sezono naujovės jau turėtų būti parduotuvių lentynose. Rekomenduoju į šią priemonę atkreipti dėmesį.

"Kartais tylūs žmonės turi labai daug ką pasakyti... 
Tačiau jie dažnai išlieka atsargūs, prieš atsiverdami"
Susan Gale

Mano vaikas šiandien visą dieną negali užmigti: zirzaliuoja ir guguoja, vis nori kad mama paimtų ant rankų. Aš vis pašoku, panešioju mažylį ir vėl guldau į lovytę, na nenoriu vaikiuko - rankinuko. O mažylis žiūriu ir manipuliuoti pramokęs: visą laiką lovelėje zirzena, o ant mamos rankų miega... Užtat šiandien negaliu patikėti, jog jau rašau ketvirtą (nors ir trumpą) įrašą apie buvusius kovo mėnesį suplanuotus gaminius ir produktus. Darbinga diena - prigulti negaliu... net nežinau, ar spėsiu parašyti šį sakinį, kol vaikas neišsireikalaus mamos rankų, tad labai nepykite, jei šiame įraše mintys šokinės... prisėdusi vėl vis perskaitau, ką parašiau, tačiau kartais nespėjusi vėl pašoku prie mažylio lovytės... Todėl minties šuolių čia gali pasitaikyti.


Produktas: ESSENCE "Camouflage" kreminis kamufliažo maskuoklis "10 natural beige"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Taivane
Paskirtis: dekoratyvinė: užmaskuoti odos trūkumus: raudonį, tamsius paakius, smulkius odos netobulumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai gerai maskuoja
Labiausiai nepatiko: konsistencija šiek tiek per sausa paakių maskavimui
Tūris: 2,3 g
Kaina*: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: po priedanga. šioje priemonėje sujungtos dvi itin stiprios pajėgos: maskuoklis ir kamufliažas. kartu jie paslepia visus odos trūkumus: raudonį, tamsius paakius. smulkūs odos trūkumai akimirksniu paslepiami, kadangi priemonė yra itin aukštos pigmentacijos. du atspalviai: lengvas ir vidutinio tamsumo smėlis ant jūsų veido gali būti tepami tiesiog pirštais, kiekvienam odos atspalviui.

Nuotrauka skolinta iš ČIA

Visų pirma noriu atsiprašyti už šio įrašo nuotraukas, na niekaip nesuprantu, kaip gavosi, kad abi spalvos visuose nuotraukose praktiškai identiškos. Spalvos skiriasi tonu, ir matyt dėl naudojamo ryškaus fono jos nėra aiškiai matomos. Et, matomai šią priemonę reikėjo fotografuoti ant baltos spalvos pagrindo...

Gaminio pakuotė man atrodo paprasta - tiesiog aiškiai matosi, jog minimaliomis sąnaudomis norėta išspausti kuo daugiau. Visa pakuotė plastikinė, viršutinis dangtelis skaidraus plastiko, apatinis kūno spalvos plastiko. Viduje sudėti du lizdeliai: apvalus su šviesesne spalva, pusmėnulio formos su nukirstu kampu - tamsesnės spalvos. Kitoje pusėje nurodytas labai trumpas gaminio aprašymas ir kita likusi informacija, išskyrus sudėtines dalis, kurių neturi beveik visi Essence kompanijos gaminiai. Apskritai pakuotė lengvai atsidarinėja ir užsidarinėja, yra mažutė ir labai kompaktiška įsimesti į bet kurį kosmetikos krepšelį. Ir nors pakuotės dizainas itin nežavi ir neįkvepia, tikimės gamintojai daugiau investuoja į produktų kokybę, negu į pakuotes.


Kvapas. Maskavimo priemonės kvapas labai minimalus ir vos jaučiamas uostant iš indelio, o padengus ant odos jo visiškai nesijaučia.

Konsistencija. Abiejų spalvų konsistencija visiškai identiška: produktas kreminės tekstūros, vidutiniškai drėgnas, vidutiniškai riebus. Gana lengvai slysta tarp pirštų.


Sudėtis: OCTYLDODECANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIISOSTEARYL MALATE, TALC, MAGNESIUM SILICATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALUMINA, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Nors priemonė skirta naudoti tiek paakių sričiai, tiek visam veidui ir jo netobulumams maskuoti, aš turiu paminėti, kad paakiams ši priemonė šiek tiek per sunkios tekstūros ir kiek per sausa. Idealiausias variantas paakiams yra skystos maskavimo priemonės, kurias ir lengviau paskirstyti ir lengviau išsklaidyti ant plonytės ir jautrios paakių odelės. Žinoma, iš bėdos maskuokliu tikrai galima užmaskuoti paakius, tik rekomenduočiau naudoti mažesnį priemonės kiekį, kad ji nesukristų į paakių raukšles.


Kalbant apie veido netobulumų maskavimą: priemonė labai gerai paslepia visus odos netolygumus. Apskritai tai stipraus maskavimo priemonė, kuri geba paslėpti ir tokius sunkiai maskuojamus dalykėlius, kaip spuogeliai ir randeliai. Žinoma, kad priemonės nesimatytų ant odos ją būtinai papudruoju ir užfiksuoju biria arba kompaktine pudra.

Apskritai labai super dalykėlis yra dvi skirtingo tamsumo spalvos. Šiuo metu man tinka tik šviesus atspalvis, o tamsesnis kol kas gerokai per tamsus mano odai. Tačiau labai tikiuosi, kad šios vasaros metu truputėlį įdegsiu ir man šiltuoju metų laiku puikiai tiks ir tamsus atspalvis. O šiaip, jei jums tinka tamsusis atspalvis, šviesiuoju galite ryškinti, hailaitinti (liet. - ryškinti) savo veido linijas, kurias norisi pašviesinti, tad galima naudoti kaip priemonę du viename. Ne visiškoms baltaodėms šis variantas veiks, na o kitoms, norinčioms panaudoti tamsesnę spalvą tiesiog reiks palaukti vasaros, arba ja tamsinti vietas, siekiant suteikti veidui gilumo efektą.


Vertinant produktą: man maskavimo priemonė patinka ir tinka. Ji geba užmaskuoti sunkiai paslepiamas odos problemas, kurios man vis dar kyla dėl hormonų svyravimo. O iš bėdos, priemonę mielai panaudoju ir sunkesniam, paakių srities maskavimui.




Ačiū, kad skaitote,

Jaukaus vakaro ir ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai