KNEIPP "Gute Laune" aromatinės vonios putos "Linksmos mintys" su pasiflorų ir greipfrutų aliejais

Karšta vonia  yra stebuklas, kurio negaliu atsisakyti net ir tarpiniais sezonais, išskirti galėčiau tik mūsų šiltas vasaras, kuomet vonios procedūros visai netinkamos. Šiandien metas papasakoti apie vonios putas ir Kneipp kompanijos, kuri visai nesenai pasirodė Lietuvoje ir nuostabiais produktų aromatais baigia užkariauti Lietuvos merginų ir moterų širdis. Kviečiu dar vienam įrašui.

"Geros mintys ateina būnant vienam..."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: KNEIPP "Gute Laune" aromatinės vonios putos "Linksmos mintys" su pasiflorų ir greipfrutų aliejais
Gamintojas: "Kneipp". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms, kūnui ir mintims atpalaiduoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: labai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: trumpas galiojimo laikas
Tūris: 400 ml
Kaina*: 4,29 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima

Ką žada gamintojas: Dėl linksmo vaisių aromato su natūraliais pasiflorų ir greipfrutų aliejais, Kneipp vonios putos suteikia geros nuotaikos, todėl visi vargai išgaruoja. Mėgaukitės laimės akimirkomis be rūpesčių. Egzotiškas  vonios putų aromatas sužadina pojūčius, sugrąžina šypseną jūsų veide. Natūralus, maitinantys aliejai minkština odą ir suteikia jai elastingumo. Džiaugsmingo aromato, ryškios spalvos ir ilgai išliekančių putų sąveika, vonios kambarį paverčia nepakartojama pojūčių energijos patirtimi.
Naudojimas: 1 kamštelio kiekį supilkite į tekantį vandenį (36-38°C) ir mėgaukitės vonia 15-20 minučių. Po naudojimo išplaukite kamštelį.
Įspėjimas: produktas gali dažyti, nepilkite neskiesto produkto ant vonios paviršiaus ir odos. Rekomenduojama putas pilti į tekantį vandenį. Baigus maudytis, rekomenduojama vonią išplauti karštu vandeniu. Nevalgyti. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Šio produkto sudėtyje yra karčiausio pasaulyje ingrediento Bitrex, dėl kurio produktas tampa atgrasus vaikams ir mažėja grėsmė jį praryti.


Vonios putų pakuotė ryškaus ir spalvingo dizaino: didžiąją dalį spalvos sudaro oranžinė, virš jos aplink buteliuko kaklelį pasiflorų ir greipfrutų vaisių paveikslėliai, į kuriuos žiūrint bent jau šiuo metu užsimanau vaisių :D
Kitoje pakuotės pusėje pateikta pagrindinė informacija su lipduku lietuvių kalba ir yra gausu įvairiausių užrašų vokiškai.

Pakuotės plastikas gana minkštas, tačiau išlieka tvirtas, patogus naudoti. Buteliukas, savo forma, man labai primena įvairių gėrimų buteliukus. Galbūt dėl šios priežasties ant dangtelio viršaus užklijuotas lipdukas, simbolizuojantis įspėjimą "negerti".

Buteliuko dantelis ryškiai žalias, gana didelis. Po užsukamu dangteliu yra dozavimo anga, kuri palengvina produkto dozavimą.


Kvapas. Bene vienas svarbiausių ir vienas maloniausių tokio tipo priemonių aspektų yra jos kvapas. Vonios putos mano uoslei idealaus aromato: kvapas vaisinis,gaivus ir labai malonus uoslei. Dėl aiškiai jaučiamų citrusų galima manyti, kad aromatas skirtas Kalėdiniam laikotarpiui, tačiau taip nėra, nes šalia kartaus citrusinio greipfrutų aromato skleidžiasi ir lengvai saldesnis pasifloros kvapas. Aromatas iš ties labai malonus uoslei.

Konsistencija. Ryškiai oranžinės - beveik raudonos spalvos vonios putos gana skystos, kaip skystesnės konsistencijos dušo želė.


Sudėtis: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-18 Glyceryl Oleate/ Cocoate, Coco - Glucoside, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Passiflora Incarnata Seed Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Citrus Limon Peel Oil, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Tocopherol, CI 45350, CI 16255.


Su natūraliais augalų ekstraktais, aliejais.

Be konservantų (pvz. parabenų).
Be parafino, silikono, mineralinio aliejaus.


Poveikis. Priemonė naudoju labai paprastai: pilu reikiamą kiekį į vonią po tekančiu vandeniu, ji suputoja ir sukuria minkštas, vidutinio dydžio putas. Turiu pastebėti, kad jei putas pilsite į jau paruoštą vonią, putojimo tikrai nebus.
Be to, reiktų labai atsargiai elgtis su šiomis putomis ir nepilti ant odos ar ant vonios, plytelių kratų, nes ji iš tiesų viską dažo, o nuplauti ją labai sudėtinga: konsistencijos parodymui pyliau truputį putų sau į ranką ir ji ilgokai liko oranžinės-raudonos spalvos, nepaisant to, kad tryniau ilgai, siekdama kaip nors nuplauti...


Po maudynių tokioje vonioje priemonė suteikia kūno odai minkštumo, švelnumo. Kūno oda išmirksta, atsiveria poros ir geriau pasisavinami visi produktai tepami po vonios procedūrų: jų efektas tampa stipresnis. Vonios putos nesausina odos.

Man šios vonios putos emociškai gerai nuteikia, suteikia optimizmo, vidinės harmonijos ir gerų emocijų. Tikriausiai labai tipiškas aprašymas to, kaip veikia citrusiniai vaisiai. Visgi, dažniausiai vonios putos suteikia atpalaiduojančią emociją, o ši duoda tokio vidinio optimizmo, bet nei budina, nei migdo.


Nuostabaus kvapo vonios putos tiems, kas ieško optimizmo ir gerai nuteikiančių vonios produktų. Man asmeniškai nepatinka labai trumpas (3 mėnesių) galiojimo laikas, kurį gal ir galėčiau pateisinti, jei sudėtis būtų nepriekaištinga, bet ji deja, tokia nėra, joje tikrai nemažai vidutinio saugumo ingredientų. Bet jei jums tai nėra aktualu, ir mėgstate greipfrutus, tuomet jums šios putos tikrai patiks.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus penktadienio vakaro,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Bandžiau šias vonios putas, bet man jos nepadarė gero įspūdžio. Mažai putoja, putos laikosi gana trumpai, kvapas irgi nepasirodė kažkoks ypatingas. Deja, turbūt per daug tikėjausi iš šios firmos gaminių :) Beje, kiek pastebėjau, Lietuvoje jų kaina gerokai užkelta.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Galbūt jums nelabai patinka greipfruto aromatas? kadangi aš dėl jo išprotėjus, tai man vien kvapas tokiu optimizmu ir gerom emocijom spinduliuoja...
      O dėl kainų Lietuvoje, tai tikriausiai visų kompanijų produktų kainos Lietuvoje gerokai užkeltos.

      Panaikinti

Rašyti komentarą