ESSENCE "Silky Touch" skaistalai: "10 adorable" ir "90 summer dreaming"

Šiandien dar vienas, šį kartą jau trumpas įrašas apie dekoratyvinę kosmetiką: metas pakalbėti apie skaistalus iš Essence "Silky Touch". Iš tiesų, kai kurių spalvų skaistalus aš esu bandžiusi ir aprašiusi jau anksčiau (ČIA), todėl daug nesikartodama, pristatysiu, kuo nuostabus šis produktas ir kuo visgi nuvilia.

"Kantrybė yra menas paslėpti jūsų nekantrumą"
Guy Kawasaki


Produktas: ESSENCE "Silky Touch" skaistalai: "10 adorable" ir "90 summer dreaming"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: neilgas išlaikymas
Tūris: kiekvienas po 5 g
Kaina*: kiekvienas po 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: šilkinė, gaivi veido oda yra būtina tobulam įvaizdžiui sukurti! šilkinio švelnumo skaistalai padės paryškinti natūraliai atrodantį makiažą.


Skaistalų pakuotės labai paprastos ir niekuo neypatingos: skaidraus plastiko pakuotė labai paprasta, dangtelis vos vos išgaubtas. Pagrindo centre suformuotas lizdas priemonei sudėti. Iš tiesų pakuotė labai paprasta, ir visas dėmesys akcentuojamas ne į pakuotę, bet į patį veido produktą. Be abejonės, aš privalau pagirti šį produktą, nes gale yra nurodytos pilnos sudėtinės dalys, kas paprastai yra labai reta Cosnova kompanijos produktuose.

Kvapas. Skaistalai turi aiškiai jaučiamą mica kvapą, tačiau padengus ant odos jis dingsta ir yra visiškai nejaučiamas.

Konsistencija. Produktas minkštas, švelnus ir jaučiamas tarsi kreminis švelnumas. Patrynus tarp pirštų sunku nustatyti, kiek produktas miltingas, nes jaučiasi ir slidumas, drėgnumas ir miltingumas, kurių mano nuomone yra lygiai po tiek pat. Skaistalai turi nedaug, tačiau matomų blizgių dalelių, kurios suteikia veidui gyvybingumo ir gaivumo.


Sudėtis:
"10 adorable":
TALC, MICA, MAGNESIUM CARBONATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, ZINC STEARATE, ALUMINA, TIN OXIDE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"90 summer dreaming":
TALC, MICA, ZINC STEARATE, MAGNESIUM CARBONATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, P-ANISIC ACID, ALUMINA, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 6/RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Produkto paviršinis sluoksnis puoštas įspaustu raštu: burbuliukai buvo naudojami anksčiau, o šiuo metu Silky Touc skaistalų viršus puošiamas bangelėmis. Žinoma, tai smulkmena, tačiau malonu žiūrėti į malonų akiai raštą, kol priemonės paviršius nenusidėvės ir raštas nedings.

Skaistalų pigmentacija labai gera, tiesiog beprotiškai gera: man pakanka vieno potepio šepetėliu ir priemonės išskirstymo ant veido odos, siekiant normalaus efekto. Priemonė labai lengvai pasiskirsto ant odos ir ją paprasta išsklaidyti.


Skaistalai suteikia veidui gaivumo ir sveikos odos išvaizdą, sveiką skruostų raudonį. Jei kalbėti konkrečiai apie spalvas, tai "10 adorable" atspalvis rausvai rožinis ir labiau tinkamas šaltam odos tipui. Tuo tarpu "90 summer dreaming" atspalvis skaisčiai persikinis su rožiniu atspalviu ir manau idealiai gražiai atrodytų su įdegusia ar šilto atspalvio oda.

Vienintelį trūkumą, kurį aš matau šioje priemonėje yra tai, kad skaistalai išlieka per trumpai: apie 4-5 valandas ir norint, kad jie išliktų visą dieną, man dar būtina vieną ar du kartus iš naujo padengti ar paryškinti priemonę, nes ji paprasčiausiai dingsta nuo veido odos.


Man skaistalai labai patinka viskuo: ir konsistencija, ir efektu ir superine pigmentacija. Vienintelis trūkumas, kurį aš randu visuose Silky Touch skaistaluose yra per trumpas jų išlikimo laikas.

PRIVALUMAI:
+ nedidelė kaina;
+ dėmesio neblaškanti, paprasta pakuotė;
+ dailus priemonės piešinys įspaustas ant produkto paviršiaus;
+ nors skaistaluose jaučiamas mica kvapas, bet padengus ant odos produktas tampa bekvapiu;
+ minkšta ir švelni konsistencija;
+ priemonės sudėtyje matosi blizgios dalelės, suteikiančios veidui sveiką išvaizdą;
+ labai gera, intensyvi priemonės pigmentacija;
+ reikia nedidelio kiekio vienam kartui;
+ lengva tolygiai padengti ir paskirstyti;
+ suteikia veidui sveiką, natūralią išvaizdą.

TRŪKUMAI:
- plastikinės pakuotės uždarymo detalės atrodo silpnos ir greitai lūžtų;
- sudėtyje yra vidutinio saugumo (3-4) ir žalingų (2) ingredientų;
- išlieka 4-5 valandas, po to reikia priemonę atnaujinti.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Šie Essence skaistalai - taip pat vieni mano mėgstamiausių, turiu turbūt visus :D Dažniausiai naudojami - 20 babydoll, 20 berry me up (matiniai) ir 40 natural beauty. 90 summer dreaming - puikiai tinka vasarai :) Pritariu, man taip pat nepatinka, kad jie laikosi gana trumpai, tai turbūt pagrindinis ir vienintelis minusas. Beje, neseniai pasirodė dar viena nauja spalva - 100 indian summer (mačiau Droge). Neatsispyriau ir jai, labai graži, taip pat bus ideali vasarai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš dar nespėjau apžiūrėti papildytų catrice ir essence kosmetikos stendų. Ar naujienos jau pilnai sukrautos parduotuvėse?

      Šitie skaistalai puikūs, aš turiu 5 spalvas, bet man visos jos patinka. Tiesa, gaila, kad šiuo metu pardavime likę tik keli šių skaistalų variantai ir kelios spalvos...

      Panaikinti
    2. Na, bent Droge, Essence stende, tikrai galima rasti nemažai naujienų (lūpdažiai, mono šešėliai, nagų lakai, kontūravimo paletė, tušai ir t.t.). Žinoma, gaila, kad didžioji dalis naujų produktų į Lietuvą taip ir neatkeliaus.

      Panaikinti
    3. Pritariu... Prisižiūrim, užsinorim, laukiam, o taip ir neateina... Gaila būna.

      Panaikinti
  2. O kiek tie skaistalai mazdaug isilaiko? Spalvu matyt galima rasti norimu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Spalvos tikrai geros ir tinkamos mūsų odos spalviniam tipui.
      O ant veido man asmeniškai išlieka iki 4-5 val. Po to būtinai jau norisi atnaujinti spalvos intensyvumą :)

      Panaikinti
    2. Pritariu, ir man maždaug tiek išsilaiko.

      Panaikinti

Rašyti komentarą