CAUDALIE "Vinoperfect" odos spalvą koreguojantis ir spindesio suteikiantis veido serumas

Veido serumus savo odai pradėjau naudoti dar nesenai ir kol kas dar nežinau, ar man patinka teikiami efektai, o galbūt iki šiol neradau sau tinkamiausio? Apskritai, manau jau laikas (ir amžius įpareigoja) labiau rūpintis savo veido odos jaunyste ir sveikata, todėl šį kartą noriu papasakoti apie serumą, kurį naudoju pastaruoju metu, skirtą veido spalvos korekcijai ir sveikam odos spindesiui iš Caudalie.

"Aš sukūriau Caudalie, nes tikiu grožio produktais, kurie yra ne tik efektyvūs, bet taip pat natūralūs ir prabangūs. Tai yra kompanijos esmė, kuria aš tikiu ir gyvenu kiekvieną dieną"
Mathilde Thomas, įkūrėja

"Caudalie" yra prancūzų kompanija, kuri kuria odos priežiūros gaminius, kurie dažniausiai įvardijami kaip išskirtiniai produktai išsaugoti odos jaunystę ir sustabdyti senėjimo procesus. 1995 metais vynuogyno savininkai, sutuoktiniai Mathilde ir Bertrand Thomas pradėjo kompanijos ir produktų istoriją. Jie tiki, kad vynuogių vynas ir vynuogės turi išskirtinių medžiagų, kurios gali atkurti odos grožį. Vynuogės ne tik efektyvūs produktas grožiui, tačiau ir visiškai natūralus, gamtoje esantis ingredientas.


Produktas: CAUDALIE "Vinoperfect" odos spalvą koreguojantis ir spindesio suteikiantis veido serumas (Caudalie "Vinoperfect" radiace serum complexion Correcting)
Gamintojas: "Caudalie". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: šviesinti ir vienodinti odos spalvą, suteikti spindesio
Tinkamas tipas: visiems, ypatingai rūkantiems, turintiems randų, nesideginantiems saulėje, senstant odai, nėštumo žymėms naikinti
Labiausiai patiko: iš tiesų šviesina ir vienodina odos spalvą
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: mano turima pakuotė mini 10 ml, įprasto dydžio pakuotė 30 ml
Kaina*: 30 ml serumo £45,00 arba 62,83 EUR
Kur galima įsigyti: Lookfantastic, Feelunique

Ką žada gamintojas: Šio satino švelnumo serumo veidui iš Caudalie efektyvumas moksliškai įrodytas. Serumas pastebimai šviesina tamsias veido odos dėmes per 4 savaites. Vinoperfect radiance Serum Compelion Correcting pašviesins ir atnaujins odos spalvą, suteiks odai spindesio.
Caudalie serumas coreguoja tamsias veido dėmes ir saugo nuo naujų atsiradimo. Tobula priemonė naudoti kartu su apsauginiu kremu nuo saulės: serumas paskatins tolygų odos įdegį, kuris laikysis gerokai ilgiau. Šilko švelnumo priemonę suteikia antioksidantinį poveikį ir stimuliuodamas kolageno ir elastino gamybą, neleidžia odai senti.
Serumas idealiai tinka rūkantiems, turintiems randų, besideginantiems saulėje ar senstant odai atsiradus tamsioms dėmėms, taip pat nėštumo metu atsiradusiems odos pakitimams ir suteiks odai spindesio.
Naudojimas: naudokite ryte ir vakare, prieš drėkindami veidą kremu.

Pilno dydžio gaminio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA



Mano turima mini produkto pakuotė baltos spalvos, minkšto plastiko tūbelė su užsukamu dangteliu apačioje. Tai galiu iš karto pasakyti, kad mini pakuotė yra labai nepatogi naudoti, nes dėl skystos konsistencijos priemonė pribėga į dangtelį ir užsukinėjant po kiek laiko ima veržtis pro dangtelio šonus.

Tačiau tai negręsia perkant pilno dydžio pakuotę, nes ten viršuje dantelis nusisuka, o po juo yra pipetė kuria ne tik patogiau dozuoti produktą, tačiau ir priemonė niekur neišbėga, kur nereikia. Pilno dydžio pakuotė atrodo pagaminta iš stiklo, tačiau gali būti ir stora plastikinė pakuotė.

Šiaip tiek mini, tiek pilno dydžio pakuočių dizainai atrodo panašiai: minimalistiniai, neperkrauti, šviesūs ir paprasti. Žinoma, man asmeniškai, manau ir jums daug gražiau atrodo pilno dydžio pakuotės buteliuko išvaizda.

Dar būtinai noriu pasidžiaugti, jog priemonė, kuri galioja tik 9 mėnesius, buvo apsaugota folijos užklijavimu ant angos, vadinasi niekas iki manęs pakuotės nelietė ir serumas nepradėjo gesti.


Kvapas. Priemonė turi gana keistą kvapą: aš nesakyčiau, kad tai natūralioms priemonėms būdingas aliejinis aromatas, tačiau jis keistas. Galbūt kiek primena žalių vynuogių kvapą, nors nelabai, tai sunkiai apibūdinamas, šiek tiek rūgštumo, šiek tiek saldumo ir šiek tiek gaivumo turintis kvapas.

Konsistencija. Serumas baltos spalvos ir labai skystos, vandeningos, beveik vandens skystumo konsistencijos, kurią iš tiesų gerokai patogiau dozuoti su pipete.


Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Glycerin*, Squalane*, Tocopheryl Acetate*, Ceteareth-20*, Palmitoyl Grapevine Shoot Extract*, Glyceryl Stearate Se*, Parfum (Fragrance), Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate*.
*Augalinės kilmės
Sudėtyje nėra parabenų, sulfatų, ftalatų.


Poveikis. Skystos, bene vandens skystumo konsistencijos, priemonės veidui reikia visai nedaug, paskirstoma lengvai, į odą susigeria gana greitai. Kai susigeria dalinai, veidas ir kaklas tampa truputį lipnus, nors atrodo priemonės jau neliko ant veido. Ir tik po kiek laiko serumui visiškai susigėrus į odą lipnumas ir drėgnumas dingsta nuo odos.

Aš turiu pasakyti, kad ant serumo netepdavau jokio kremo ir jį (serumą) naudodavau tik vakare, nakčiai. Dėl priemonės konsistencijos man jos pakako labai ilgam ir aš manau, kad ta pilno dydžio pakuotė būtų dar skalsesnė, nes kaip minėjau, dalis mano priemonės išbėgdavo į dangtelį ir tos dalies jau niekaip nepanaudodavau veido odai.

Laiko įvertinti efektui man pilnai pakako: pastebėjau, kad rytais mano veido oda atrodė skaistesnė, sveikiau spindinti. Po kelių naudojimo savaičių dingo nesveikas veido odos papilkėjimas. Randų priemonė niekaip nepaveikė, nebent jų spalva būtų buvusi kitokia nei veido odos spalva, o va tamsesnių dėmelių ant veido aš neturiu, todėl net neįsivaizduoju, ar ji gebėtų panaikinti tamsesnes dėmeles? Manau tikrai taip, nes po naudojimo odos pilkumo visiškai nebeliko. 


Iš esmės serumas, kaip veido priemonė vienodinanti ir atstatanti odos spalvą, man patiko, nes sugebėjo pašalinti kiek papilkėjusios veido odos atspalvį. Mano odai serumas veiksmingas, tačiau kadangi mano oda tikrai neturi didesnių problemų ir dėmių, dėl kurių aš pergyvenčiau, negaliu pasakyti, kad ji labai reikalinga mano kasdieniame gyvenime. Tiesiog savo darbą atlieka: skaistina ir vienodina odos spalvą.

PRIVALUMAI:
+ daugiafunkcinė priemonė tinkama naudoti visus metus;
+ pilna pakuotė turi patogią naudojimui pipetę;
+ minimalus dizainas malonus akiai;
+ priemonė apsaugota folija nuo išankstinio atidarinėjimo ir priešlaikinio gedimo;
+ serumo sudėtyje nėra parabenų, sulfatų ir ftalatų;
+ dėl skystos konsistencijos priemonės reikia nedaug ir ji yra skalsi - pakanka ilgam;
+ susigeria greitai;
+ suteikia odai švelnumo;
+ oda tampa skaistesnė ir sveikiau spindi, tarsi vėl pilna gyvybės;
+ serumas panaikino mano šiek tiek papilkėjusios odos spalvą;
+ vienodina odos spalvą.

TRŪKUMAI:
- Lietuvoje neprekiaujama, reikia siųstis iš užsienio;
- aukštoka priemonės kaina;
- mano turima mini pakuotė nesandari ir nepatogi naudoti;
- serumo kvapas keistas, negalėčiau apibūdinti, kuo jis kvepia;
- labai skysta, beveik vandens skystumo konsistencija;
- sudėtyje yra 4 vidutinio saugumo ingredientai;
- kol priemonė pilnai nesusigeria, jaučiamas odos lipnumas;
- randų priemonė neveikia, nebent jų spalva būtų kitokia.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu nuostabios, sveikata spindinčios veido odos,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Manau pilno dydzio pakuote butu galima naudoti kur kas patogiau, nes kaip matau is paveikslelio ji yra su pipete. Taip galima prisitraukti reikama kieki priemones.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu, pilno dydžio atrodo gerokai patogesnė pakuotė :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą