#19/2016 Vasario mėnesio baigti produktai - Empties.

Vasario mėnuo tradiciškai trumpiausias metų mėnuo. Ir galbūt dėl šios priežasties, sunaudotų produktų krepšelyje vos keli gaminiai. O gal priežastis kiek kitokia? Mat sausio mėnesio baigtų produktų dėžutė buvo kupina iki viršaus, o šiam mėnesiui jų liko gerokai mažiau? Vienaip ar kitaip, aš matau, kad kovą jų vėl bus nemažai, o kol kas kviečiu naujam, pabaigtų kosmetikos gaminių įrašui su galutinėmis nuomonėmis apie kiekvieną jų.
Malonaus skaitymo!


Su pirmąja pavasario diena, mano mielosios skaitytojos. Kai saulutė taip plieskia už lango, tiesiog neįmanoma nejausti artėjančios šilumos ir gerėjančios nuotaikos. Aš jums noriu pristatyti naują įrašą ir skubu valyti namų: generalinė pavasario tvarka būtina mums visiems, ir ji dažniausiai apima ne tik kiekvienus namų kampelius, tačiau ir spintą, o nauji vėjai pučia ir kosmetikos krepšelyje. Nepamirškite pavasario laukti susitvarkiusios ir apvaliusios visapusiškai - pavasario laukimas bus gerokai malonesnis.

Tad gražių, saulėtų dienų, jums!

Kūno priežiūra

Man patiko lengva priemonės konsistencija, kuri greitai susigeria į kūno odą, ją neblogai maitindama ir drėkindama. Oda po naudojimo tampa drėgnesnė, švelnesnė. Manau visai neblogas kasdienis pienelis kūno odai.
VERDIKTAS: kartotinas



Nebloga kūno priemonė su tiesiog nuostabiu, šildančiu vaniliniu aromatu. Tiesa, šveitikliu šį produktą vadinti man nelabai išeina, tai greičiau dušo želė su lengvu šveičiamuoju efektu, nei kūno šveitiklis.
VERDIKTAS: tikriausiai kartotinas

Nuostabus produktas įvairioms odos problemoms spręsti. Aš priemonę naudojau pilvo, šlaunų ir krūtinės odai, siekdama išvengti nėštumo metu dažnai atsirandančių strijų. Tačiau priemonė tinkama ir randelių gydymui, odos drėkinimui, spalvos vienodinimui, netgi veido odai. Žinoma, rezultato reikia laukti tikrai ne vieną mėnesį, ir produktą derėtų vertinti tik po kokių 3 mėnesių kasdienio naudojimo. Man jis savo funkciją pilnai atlieka ir labai patinka.
Vietoj joELDENA "Beauty Oil" grožio aliejus kūnui
VERDIKTAS: mielai kartotinas

Veido priežiūra

Man asmeniškai šita kaukė puikiai tiko veido odai. Nors efektas tik momentinis, tačiau oda tampa tarsi šviežia ir visiškai nauja, dailesnė, lygesnė ir skaistesnė, oda įgauna drėgmės, o poros tampa švaresnė. Bet man nepatiko naudojimo instrukcijos, pagal kurias kaukė gaunasi nelabai tinkamos konsistencijos.
VERDIKTAS: kartotina

Veido serumas iš tiesų veikia intensyviai ir mažina raukšles, ji tampa dailesnė ir gražesnė. Visgi, serumas skirtas skirtas brandžiai odai, ir man dar tikrai anksti tokias naudoti.
VERDIKTAS: šiuo metu tikrai nekartotinas

Praeitais metais buvo sugalvojusi, kad man labai trukdo veido plaukeliai virš viršutinės lūpos, nors realiai jie praktiškai nematomi ir pastebimi, tik žiūrint iš labai arti. Pakuotę sunaudojau per metus, tad tikriausiai suprantate, kad manija šalinti plaukelius praėjo. Apie patį kremą: jis tikrai efektyviai ir ilgam pašalina veido srities plaukelius, tačiau po naudojimo reiktų vengti makiažo ir vietos prausimo agresyvesnėmis priemonėmis. Iš viso, geriausia plauti (bent 12 valandų) tik paprastu vandeniu ir stengtis nesudirginti odos. Priemonė gera, bet kol kas darau pertrauką su veido plaukelių šalinimu, išskyrus antakius, kuriuos patikiu pincetui.
Vietoj jo: kol kas jokio šalinimo, išskyrus pincetą antakiams neturiu ir kol kas nenoriu
VERDIKTAS: manau kartotinas


Veido priežiūra II: mėginiai

MĖGINYS.
Kremas intensyviai maitina sausą veido odą, tad pilno dydžio pakuotė labiausiai tiks itin sausai, stiprais maitinimo reikalaujančiai veido odai. Man asmeniškai kremas ne itin tinko dėl savo riebokos konsistencijos.
VERDIKTAS: nekartotinas

MĖGINYS. 1,5ml
Po naudojimo, rytais oda atrodė jaunesnė, lygesnė ir skaistesnė. Kremas man visai tiko ir patiko, nors per įvairius bandymus aš pastebėjau, kad man labiau tinkama geltonoji "Divine" linija, nei mėlynoji šlamučių "Precious".
VERDIKTAS: manau kartotinas

MĖGINYS. 1 ml
O va šitas kremas jokių abejonių man nekelia, aš noriu pilnos jo pakuotės, aišku, kai pagaliau pavyks pabaigti visas sandėliuko atsargas ir jei tik nepamiršiu pati. Įsivaizduokite, pasitepi kremu, o oda visa švytinti, gyvybinga, daili, skaistesnė, tiesiog vizualiai nepaprastai graži.
VERDIKTAS: mielai kartočiau pilną pakuotę

MĖGINIAI. 1,5 ml
Apie kremą jums jau rašiau, nes naudojau pilną jo pakuotę. Man nepatiko, nes susigėrimo laikas yra gerokai per ilgas, o efektas odai toks minimalus, kad aš nelabai galiu pasakyti, ką kremas daro odai, išskyrus labai lengvą drėkinamąjį efektą. Man asmeniškai kremas netiko ir nepatiko.
VERDIKTAS: nekartotinas


Dekoratyvinė kosmetika

Be perstojo, antakių pudrą naudojau visus, ištisus metus ir priemonė iš tiesų yra nuostabi: man ji labai patinka. Mano antakiams labiau tiko šviesesnė spalva, tačiau sunaudojau ir tamsesnį atspalvį, nes jis suteikdavo kiek daugiau ryškumo, nei įprastai norėčiau. Rinkinukas nebrangus, efektyvus ir vertas dėmesio produktas.
VERDIKTAS: mielai kartotinas

MĖGINYS. 1 ml
Man labai patiko mėginukas. BB kremas atrodo lengvai ir natūraliai, neapsunkina odos, efektas puikus, tik kaina aukštoka.
VERDIKTAS: mielai pakartočiau

Na ką, maskuoklio tikrai ilgai pakanka ir jis tikrai yra universalus: tinkamiausias maskuoti odos netobulumus, spuogelius, randelius ir paraudimus; tačiau iš bėdos tiks ir tamsesniems paakiams maskuoti. Visgi, aš turiu pastebėti, kad mano gana jautriai paakių odai jis šiek tiek per kietos konsistencijos ir aš mieliau renkuosi kreminės konsistencijos maskuoklį. Tačiau iš bėdos jis tikrai tinkamas viskam.
VERDIKTAS: tikriausiai kartočiau

Produktas praktiškai be priekaištų: man ši žele atrodo tiesiog idealiai, yra nebrangi, šepetėlis patogus ir spalva dera tiesiog idealiai. Priemonė, kurią rekomenduoju išbandyti kiekvienai.
VERDIKTAS: mielai kartotina

Net ir sunaudojus antrą tokios priemonės pakuotę, aš turiu pasakyti, jog mano nuomonė apie priemonę nepasikeitė: jos naudojimas patogus, tačiau išlieka per trumpai. Deja...
Vietoj jo: baltos spalvos nagų lakas
VERDIKTAS: nekartotinas

Kitos priemonės

Visai neblogas, ir pigus rankų muilas nesausina rankų odos ir visai neblogai plauna, tik reikia didesnio kiekio siekiant švariai nuplauti rankas. O buteliuko dizainas labai gražus ir malonus akiai: nuteikia labai vasariškai.
VERDIKTAS: kartotinas

17. GILLETTE "Venus" skustuvo galvutė "Breeze"
Jau ne kartą minėjau, jog skutimo galvutės man patinka. Aš juos naudoju jau ne vienus metus ir kol kas dar neradau nė vienos geresnės priemonės.
Vietoj jos: tokia pat galvutė
VERDIKTAS: be abejonės kartotina

Labai geros servetėlės, skirtos viskam, išskyrus makiažui valyti. Man jos labai patinka, ir kiek atšilus orams tokias vėl įsigysiu automobiliui.
Vietoj jų: makiažui - BIOTEN makiažo valymo servetėlės
VERDIKTAS: kartotinos

19. Mažesnė stambaus grubumo rožinė nagų dildė


20. Didesnė rožinės spalvos vidutinio grubumo dildė

Apie šias dildes pasakojau jau ne kartą, man jos patinka. Aišku, nusidildo labai greitai, tačiau jos gerokai švelnesnės nagams nei bet kurios iki tol naudotos vienkartinės nagų dildės.
Vietoj jų: tokios pat,skirtingų dydžių ir grubumų dildės iš to paties rinkinio.
VERDIKTAS: mielai kartotinos
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va ir visi, mano sunaudoti kosmetikos ir grožio gaminiai, pasibaigę per trumpą vasario mėnesį.




Ačiū, kad skaitote,

Linkiu pačių nuostabiausių ir šilčiausių pavasario dienų,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai