LACURA "Cranberry - Vitamin Smoothie" lūpų balzamas su spanguolių aromatu

Šiandien noriu pakalbėti apie lūpų priežiūros priemones ir vokišką kosmetiką. Aš turbūt jums jau tiek kartų pasakojau, kad labiausiai pasitikiu vokiška kokybe ir vokiška kosmetika. Žinokit, Vokietijoje gamintais produktais ir grožio gaminiais aš nusiviliu labai retai. Dažniausiai tokie gaminiai visai neturi trūkumų, arba jie būna tokie menkučiai, kad kartais net gėda kabinėtis prie tokių smulkmenų. Tačiau aš visuomet kabinėjuosi prie visko, rašydama šį tinklaraštį, ir būtinai jums paminiu, kas man nepatiko :) Šiandien noriu papasakoti apie Lacura kompanijos lūpų balzamus su rūgščiai maloniu spanguolių aromatu.

"Visi nori laimės, niekas nenori skausmo;
Tačiau juk nebūna vaivorykštės be trupučio lietaus..."
Citata, autorius nežinomas


Produktas: LACURA "Cranberry - Vitamin Smoothie" lūpų balzamas
Gamintojas: "MAXIM Markenprodukte GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: maitinti, prižiūrėti šerpetojančias lūpas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai maitina lūpas, mažina jų šerpetojimą ir išsausėjimą
Labiausiai nepatiko: ant lūpų po padengimo kurį laiką jaučiama tarsi riebi, sintetinė plėvelė
Tūris: 3 x 4,8 g
Kaina*: apie 2,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute, Pagaminta Vokietijoje.

Ką žada gamintojas: Intensyvi priežiūra sausoms, šerpetetojančioms lūpoms su spanguolių ekstarktu, alyvuogių, ricinų, atalų, simondsijų, dažinų dygminų bei migdolų aliejais bei vitaminu E. Bespalvis ant lūpų ir beskonis.


Galimi pasirinkimai:
  • "Classic" (SPF 15)
  • "Sensitiv Med" (SPF 15)
  • "Cranberry-Vitamin Smoothie"
  • "Orange-Mandarine"
Taip atrodė pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Aišku, popierinę produkto pakuotę aš jau kuris laikas išmetusi, tačiau ji atrodė visai taip, kaip viršuje: balto kartono ir niekuo neišsiskiriančio dizaino. Tikriausiai labiausiai mane sužavėjęs dalykas yra vokiškas "Lacura" kompanijos pavadinimas ir lūpų balzamų natūralesnė sudėtis. Popierinėje pakuotėje buvo supakuoti po 3 lūpų balzamus, kurie visiškai vienodi. Aš pasirinkau spanguolių kvapo pakuotę.

Kiekvienas balzamas labai tradicinis, lūpų pieštuko formos. Šiek tiek gruoblėtas raudonos spalvos balzamo dangtelis dengia balto plastiko korpusą. Priemonė paprastai išsisuka lauk, sukant baltos spalvos pagrindą. Ant raudonos spalvos dangtelio galima rasti šiek tiek informacijos apie gaminį. Visgi, didžioji jos dalis nurodyta ant popierinės produkto pakuotės.


Kvapas. Lūpų balzamai kvepia spanguolėmis, tiesa, nelabai natūraliomis. Man asmeniškai kvapas kiek sintetinis, nors jaučiasi malonus rūgštokas aromatas. O va, priemonę padengus ant lūpų, jokio skonio visiškai nėra, jaučiasi tik riebokas bičių vaško skonis.

Konsistencija. Labai tradicinė pieštuko formos produktas kietas, kiek neįprastesnė tamsiai raudona spalva ir matomi pavieniai blizgučiai. Tačiau ant lūpų nei spalvos, nei blizgučių priemonė nepalieka.


Sudėtis: Ethylhexyl Stearate, Ricinus Communis Seed Oil, Synthetic Beeswax, Cera Alba, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Palm Oil, Candelilla Cera, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Orbignya Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linoleic Acid, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Aqua, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Bisabolol, Parfum, Eugenol, Geraniol, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77491.

Sudėtyje nėra mineralinių aliejų ir konservantų.


Poveikis. Lūpų balzamas iš tiesų gerai maitina sausą lūpų odą, per laiką, nuolat naudojant balzamą, dingsta visi odos atsišerpetojimai, odos sausumas ir nelygumas. Balzamas per kelis kartus gerai sudrėkina lūpas, jos tampa sveikiau ir dailiau atrodančios.

Kaip jau minėjau, nei raudonos spalvos, nei blizgučių ant lūpų priemonė nepalieka. Lygiai, kaip ir spanguolių skonio ant lūpų tikrai nebus. Man nepatinka, kad balzamas lūpas padengia riebia plėvele, kuri man labai primena bičių vašką, ir ji kuri laiką gana aiškiai jaučiama. Visgi, ta plėvelė į lūpas susigeria, tad tikiuosi, jog tai visi sudėtyje esantys natūralūs aliejai.

Aš negaliu neįvertinti ne tik minkštų, švelnių ir dailiai atrodančių lūpų, po šio balzamo naudojimo; tačiau ir tikrai geros sudėties. Nesu tikra, tačiau man atrodo šis balzamas buvo įvertintas, kaip natūralus produktas, nors jo sudėtyje galima rasti ir vidutinio saugumo ingredientų (dauguma jų - aromato stiprikliai). Visgi, odai naudingų aliejų ir natūralių medžiagų lūpų balzamuose dauguma.


Aš labai norėčiau šioms priemonėms skirti apvalų 10 balų, jos suteikia viską, ko man reikia iš lūpų priemonių ir jas padaro sveikas, nepriklausomai nuo sezoniškumo ir lūpų poreikių. Tačiau negaliu skirti aukščiausio įvertinimo dėl labai nemalonios riebios plėvelės ant lūpų: ji, kaip ir lūpų priemonių lipnumas, man nepatinka. O apskritai vertinant - balzamai verti dėmesio ir svarbiausia, net labai geri, vertinant priemonių kainas. Tiesa, naršant internete pastebėjau, kad kai kur balzamai jau neparduodami, o ir vokiškų prekių parduotuvėse asortimentas keičiasi labai greitai. Tikiuosi, kad sunaudojus šiuos, aš dar rasiu lūpų balzamų pirkti.




Ačiū, kad skaitote,

Pavasariu kvepiančių atradimų,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai