2016 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Praeitą kartą kalbėjome apie populiariausius šio sezono akinius nuo saulės, tačiau ar galite įsivaizduoti vasarą be maudymosi kostiumėlių? Ežeras, upė, jūra ar vandenynas... net paplūdimyje mes norime atrodyti stilingai, madingai ir seksualiai.

Tad šiam kartui priešpaskutinė 2016 pavasario - vasaros sezonų tendencija, skirta pristatyti populiariausius maudymosi kostiumėlių stilius, detales, spalvas, raštus, formas... Viskas, kas susiję su maudymosi kostiumėliais jau laukia jūsų naujame tendencijų įraše.

Nuotrauka skolinta iš ČIA


1. Paprasti trikampiai bikini

Beveik kiekvieni mados namai pristatė linijas su paprastais trikampiais bikini 2016 pavasariui ir vasarai. Iš tiesų toks bikini labai patogus: pridengia tai, ką reikia pridengti ir visą likusį kūną palieka saulės spinduliams bučiuoti. 


2. Bikini viršutinė dalis su petnešėle ant vieno peties

Nors dauguma 2016 pavasario ir vasaros bikini tendencijų pristatė viršutinę dalį su dviejomis petnešėlėmis ant peties, tačiau kai kurie nusprendė atidengti vieną petį ir suteikti bikinio viršui asimetrišką formą.


3. Maudymosi kostiumėliai su ilgomis rankovėmis

2015 metais ši tendencija buvo itin populiari ir tęsiant tradicijas, ji, nors ir praradusi pirminį populiarumą, grįžta 2016 tendencijose. O tendencijos esmė gana paprasta: dviejų dalių kostiumėlis, kurio viršutinė dalis primena palaidinę ilgomis rankomis su ilgesniu liemeniu ar bambos nedengiančiu ilgiu.


4. Sportinio stiliaus maudymosi kostiumėliai

2015 metais sportinio stiliaus kostiumėliai buvo labai populiarūs ir jie populiarūs ir 2016 metais. Daugumai merginų patinka paprastos sportinio stiliaus formos ir modernus dizainas. Tai maudymosi kostiumėlis, simbolizuojantis sveiką ir aktyvų gyvensenos būdą.


5. Viršutinė maudymosi kostiumėlio dalis be petnešėlių

2016 metų tendencijose yra įvairiausių maudymosi kostiumėlio variacijų, tačiau dauguma jų turi dvi petnešėles. Ši tendencija yra viršutinė dalis be petnešėlių, kurios paprastai prilaiko krūtinę.


6. Aukšto kaklo viršutinė bikinio dalis

Aukšto kaklo viršutinė dalis turi kažką sportiško ir kažką seksualaus savyje. Aš asmeniškai tokio bikinio nesivilkčiau, tačiau moterims su platesne apatine kūno dalimi rekomenduoju, kadangi būtent aukštas kaklas turėtų kiek paplatinti pečius ir suteikti figūrai pusiausvyrą.


7. Vienos dalies maudymosi kostiumėlis

Vienos dalies maudymosi kostiumėliai gali būti įvairiausių formų ir įvairiausių raštų bei spalvų. Toks, vientisas maudymosi kostiumėlis puikiai paslepia kelis numesti nespėtus papildomus kilogramus ar iki galo nespėtą sutvirtinti kūno odą. Galbūt tai šiemet bus mano drabužėlis, skirtas nuslėpti kūno pokyčius po gimdymo?


8. Maudymosi kostiumėliai su gilia kaklo iškirpte

Tai tendencija, atkeliavusi iš 2015 metų ir tęsiama šį sezoną: gili iškirptė vienos dalies maudymosi kostiumėliuose, kuriuose realiai daugiausiai varijuoja tik petnešėlių forma ir storis ties pečiais, maudymosi kostiumėlio spalva ar raštas ar/ ir kelios detalės.


9. Aukšto liemens apatinė bikinio dalis

Viena iš populiaresnių 2016 pavasario vasaros tendencijų yra aukštas apatinės bikini dalies liemuo. Žinoma, ši tendencija irgi atkeliavo iš 2015 metų, tačiau ji vis dar labai populiari ir derinama su kitų maudymosi kostiumėlių viršutinių dalių tendencijomis.


10. Bikiniai su raišteliais/ virvelėmis

Daugybę mados namų šį sezoną pristatė maudymosi kostiumėlius su raišteliais ir virvelėmis įvairiose kūno vietose: pabrėžiantys klubus ar juosmenį, jungiantys dvi kostiumėlio dalis, išryškinantys pilvą ar krūtinę, o gal tiesiog panaudotus surišti kostiumėlį prie kūno...


11. Maudymosi kostiumėliai, tarsi tvarsčiai

Viena populiariausių ir didžiausių 2016 pavasario ir vasaros maudymosi kostiumėlio tendencijų yra į maudymosi kostiumėlio stilių įtraukti plačias juostas, kurios primena tvarsčius. Iš tiesų, vėlgi, tokios juostos naudojamos visame kostiumėlyje įvairiose vietose ir atrodo seksualiai, atidengdamas ir per juostą paslėpdamas daugiau kūno. Man atrodo tai nėra labai nauja tendencija ir man asmeniškai labai patinka, tik žinau, kad įdegis su šiuo kostiumėliu tiesiog siaubingai netolygus ir negražus.


12. Maudymosi kostiumėliai su raukinukais

Nors raukinukai, nuo 2015 metų tendencijų prarado savo populiarumą ir tampa vis mažiau matoma ant podiumų, tačiau kai kurie dizaineriai vis dar renkasi raukinukus savo darbams. Tad dar viena tendencija, kurią būtinai norisi paminėti yra raukinukus naudoti ant viršutinės maudymosi kostiumėlio dalies, nors raukinukai gali būti naudojami ir ant apatinės kostiumėlio dalies.


13. Maudymosi kostiumėliai su kutais

1970 metų kutų tendencija vis dar keliauja per įvairias sritis ir nors nuo rudens ir žiemos sezono prarado šiek tiek populiarumo, tačiau ji vis dar aiškiai išskirtinė tarp kitų šio sezono tendencijų. Vertinant kutų populiarumą, tikriausiai juos vis dar bus galima matyti ir tarp įvairių rudens tendencijų. O kol kas, šį sezoną, jie patenka į įvairias sritis ir puošia maudymosi kostiumėlius.


14. Maudymosi kostiumėliai su iškirpimais

Viena pagrindinių 2016 maudymosi kostiumėlių tendencijų buvo įvairūs netikėti iškirpimai, skylės kostiumėlyje. Žinoma, tokius iškirpimus dažniausiai matome klubų srityje, tačiau ne iššimtis kostiumėlio nugara, pečiai ar krūtinės sritis.


15. Suvarstyti dviejų dalių ar vienos dalies maudymosi kostiumėliai

Daugybė 2016 maudymosi kostiumėlių buvo pristatyti suvarstomi krūtinės ar nugaros srityje. Be abejonės, tai dar viena, didžiulė maudymosi kostiumėlių tendencija 2016 pavasariui ir vasarai.


16. Odiniai maudymosi kostiumėliai

Odiniai maudymosi kostiumėliai tikrai neatrodo patogiai ar labai vasariškai, tačiau šiemet tarp tendencijų oda neabejotinai karaliauja. Tai seksuali, moteriška medžiaga, kurią verta išbandyti drąsesnėms merginoms, nebijančioms būti nesuprastoms.


17. Nerti maudymosi kostiumėliai

Praeitos vasaros mėgstamiausia maudymosi kostiumėlių tendencija tikrai nebus labai populiari 2016 pavasario - vasaros metu. Tačiau kai kurie dizaineriai vis dar tęsia tradicijas ir siūlo nertais maudymosi kostiumėliais puoštis  2016 metais. Aš manau, kad toks kostiumėlis yra labai dailus ir tikrai tinkamas deginimuisi saulėje, tačiau tikriausiai nelabai patogus maudynėms.


18. Retro stiliaus maudymosi kostiumėliai

Pastaruosius kelis sezonus retro stiliaus maudymosi kostiumėliai buvo labai populiarūs. Iš tiesų, retro stilius niekad nepalieka podiumo ir vienu ar kitu būdu jie grįžta į mados tendencijas. Šiuo metu retro karaliauja aukštu liemeniu, šviesesnėmis spalvomis, permatomais įsiuvais ir koketės stiliumi.


19. Gyvūnų raštų maudymosi kostiumėliai

Gyvatės odos imitacija ir kačių kailio imitacija audiniuose madinga visuomet: vienais sezonais daugiau, kitais mažiau, tačiau bene kasmet tendencijose pastebimi įvairūs gyvūniniai motyvai.


20. Gėlių raštai maudymosi kostiumėliuose

Gėlių ir augaliniai raštai tarp tendencijų yra taip senai, kaip tik galima prisiminti: tai labai moteriški motyvai, suteikiantys ne moteriškumo, tačiau ir romantikos. 2016 pavasario ir vasaros metu maudymosi kostiumėliuose dominuos tamsesnės spalvos gėlės, tačiau tai nereiškia, kad šviesūs gėlių raštai bus pamiršti.


21. Juostelės maudymosi kostiumėlių dizainuose

Labai populiari ir labai pastebima tendencija, į kurią privaloma atkreipti dėmesį yra puoštis juostelių raštu 2016 pavasario ir vasaros metu.


22. Juoda spalva maudymosi kostiumėliuose

Nors juoda spalva tikrai nėra ta, kurią įsivaizduojame tarp populiariausių pavasario ir vasaros metu, tačiau būtent juoda bus labai populiari 2016 maudymosi kostiumėlių spalvose. 


23. Oranžinė spalva maudymosi kostiumėliuose

Dar viena labai populiari maudymosi kostiumėlių spalva, be kurios negalima įsivaizduoti 2016 pavasario ir vasaros tendencijų yra oranžinė: nuo švelniai persikinių iki ryškių morkos atspalvių...


24. Šviesiai mėlyna spalva maudymosi kostiumėliuose

Egzotiška, etninė ir puikiai atrodanti šviesiai mėlyna spalva idealiai dera su įdegusios spalvos kūno oda. Tai dar viena, labai populiari maudymosi kostiumėlių spalva 2016 pavasario ir vasaros metui.


25. Klasikiniai, vienspalviai maudymosi kostiumėliai

Tarp gausybės 2016 pavasario ir vasaros tendencijų , skirtų maudymosi kostiumėlių su įvairiausiai raštais, spalvomis ir stiliais, tiesiog negalima nepaminėti klasikinio stiliaus ir vienspalvių maudymosi kostiumėlių. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šaltiniai:

Tokios 2016 pavasario ir vasaros populiariausios maudymosi kostiumėlių tendencijos. Tiesa, rašydama ir sakydama pavasario - vasaros jaučiuosi kiek keistai. Kas dėvi maudymosi kostiumėlius pavasarį? Galbūt tik tuomet, jei atostogaujama šiltuose kraštuose, o mūsų klimate reiktų griežtai sakyti tik 2016 vasara. Kad ir kaip ten bebūtų, tačiau dauguma maudymosi kostiumėlių tendencijų nėra naujos, o 2015 metų tendencijų tąsa. 
Ar šiemet planuojate keisti savo įprastą maudymosi kostiumėlį ir derinti jį prie populiariausiųjų? Galbūt jau planuojate šios vasaros atostogas prie vandens telkinių?




Ačiū, kad skaitote,

Šitos ir malonios vasaros spindulių,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Dabar bus tikrai lengviau išsirinkti! Dar labai patiko, kad yra visų stilių po kelis variantus. Galvoju kažką tarp 11 ir 6.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vajej, koks didelis pasirinkimas maudymukų šį sezoną. Tiek daug gražių... Net akys raibsta...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą