SAMPLE SIZE. RASA "Beauty Drop" veido kremas su dvigubu drėkinamuoju efektu sausai ir normaliai odai

Man atrodo, kad mano mėginių dėžė visai netuštėja... Aš noriu dauguma turimų mėginio pakuočių optimizuoti ir sunaudoti artimiausiu metu, kad galėčiau švaresniais namais pasitikti šiltąjį sezoną. Tad dar kartą peržiūrėjus dėžę, keliauju prie tų, kuriuos būtina sunaudoti iki jų galiojimo pabaigos. Nors paprastai aš linkusi pabaigti tuo metu turimą priemonę, prieš naudojant mėginio dydžio tos pačios paskirties produktą, tačiau šį kartą aš palieku nebaigtą L'Oreal kremo pakuotę ir bandom kelis mėginius, kuriuos būtina sunaudoti.

Šį kartą papasakosiu jums apie RASA "Beauty Drop" veido kremą sausai ir normaliai odai, kurio mėginius buvau gavusi atrodo pernai, Drogas parduotuvėje, tačiau taip ir neišbandžiau anksčiau. Sunaudotos abi mėginio pakuotės ir metas papasakoti, kaip į produktą reagavo mano veido oda.


Ką žada gamintojas: Veido kremas su dvigubu drėkinimo efektu.Tai unikali kosmetikos priemonės formulė, kurios efektyvumas užtikrintas net dviejų ECOCERT sertifikatu pažymėtų hialurono rūgščių (Crystalhyl, Prymalhyl 50) sąveika. Moksliniai tyrimai įrodė, kad Prymalhyl 50 intensyviai drėkina odą ir skatina ląstelių gyvybingumą bei kolageno sintezę, o Crystalhyl suformuoja paviršinę plėvelę ir saugo odą nuo drėgmės praradimo bei skatina nuolatinį drėkinimo procesą. Veiksmingai drėkinama, jūsų oda taps skaisti, švelni ir ilgai išliks jaunatviška.
Sausai, normaliai odai. Patikrinta dermatologų.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka skolinta iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Caprylic/ Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Dicitrate/ Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Tapioca Starch Polymethylsilsesquioxane, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Dimethicone, Xanthan Gum, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Kiekis: mėginio kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 7,24 EUR
Kur galima įsigyti: Biok Laboratorija; visuose kosmetika prekiaujančiose parduotuvėse: Drogas, Eurokos ir pan. taip pat prekybos centrų (Maxima, Rimi, Iki...) kosmetikos skyriuose; vaistinėse (Eurovaistinė)


Mano potyriai. Kaip visuomet, norisi pradėti nuo pastebimiausių dalykų - konsistencijos ir kvapo. Tiesą pasakius, aš kartais bijau pirkti priemones, skirtas sausai veido odai, nes dažnai jos būna gerokai per riebios ir apsunkindamos kemša poras. Šaltuoju metų laiku riebesnis kremas gerai, tačiau šylant orams oda nori kuo lengvesnės priemonės. Ir, be abejonės, mano oda pirmiausia prašo drėkinamojo, o ne maitinamojo efekto.

"Beauty Drop" kremas baltos spalvos, konsistencija labai lengva, neapsunkina veido odos, greitai susigeria ir svarbiausia, ant odos visiškai nepalieka riebios plėvelės. Kremo kvapas malonus uoslei, gaivaus gėlių aromato, tačiau man pasirodė pernelyg intensyvus ir ant odos išlieka ilgiau, nei aš pageidaučiau iš veido priežiūros kosmetikos priemonių. Man geriau būtų, jei priemone padengus odą kvapas iš viso dingtų ir nebūtų užuodžiamas.


Kaip jau minėjau, dėl susigėrimo ir riebios plėvelės neturiu jokių priekaištų. O apie efektą, norisi labai trumpai - kremas duoda tiksliai tai, ko reikia mano veido odai, - labai intensyvų drėkinamąjį efektą, kuris jaučiamas gana ilgą laiką. Tiesa, niekur neminėta, kad veido oda po patepimo kremu bus tokia dieviškai švelni, minkšta ir vizualiai gražesnė, nei prieš kremo naudojimą. Visgi, keliais žodžiais apibūdinant - kremo drėkinamasis efektas odai stebuklingas. Man atrodo jis nebūtų per sunkus ir šiltuoju metų laiku. Aaaa, man atrodo aš noriu ir šio kremo pilno dydžio pakuotės!




Ačiū, kad skaitote,

Lietingomis antradienio nuotaikomis,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai