DRIU BEAUTY "Wise Unisex" švelnus veido prausiklis "Mild" su prebiotikais, alyvuogių aliejumi ir alavijų ekstraktu

Bet kaip smagu, kai gyvenimas ir bloginimas tau suteikia galimybę bandyti ir atrasti ne tik naujų gaminių, bet ir apskritai, naujų prekinių ženklų! Nors Driu Beauty jau skaičiuoja ketvirtus metus, tačiau aš apie ją nieko nežinojau, o instagrame paklausus, ar žinote jūs, šiek tiek nustebau - didžioji dalis jūsų ne tik kad nebandė, bet ir nieko negirdėjo.

Driu Beauty - Lietuvoje gaminama kosmetika su prebiotikais. Tikriausiai ir jums kilo klausimas - kas tiek prebiotikai ir kam jie reikalingi kosmetikoje? Prebiotikai yra gerųjų bakterijų maistas, skirtas maitinti gerąsias bakterijas, esančias natūraliai ant mūsų odos. Kompanija, remdamasi moksliniais tyrimais naudoja prebiotikus siekdama sukurti efektyviai veikiančius gaminius, kurie atstatytų natūralią odos mikroflorą ir apsaugotų nuo neigiamo aplinkos poveikio ir taršos. Gyvename iš tiesų užterštoje aplinkoje, tad apsauga nuo taršos yra ne tik ausiai patrauklus, bet ir reikalingas dalykas!

Iš trijų gautų gaminių šį kartą pasirinkau papasakoti apie elementariausią produktą. Na, dar ir dėl to, kad turiu tikriausiai tvirčiausią nuomonę iš visų gaminių. Jei kremui prireikia kelių savaičių, tai prausikliui pakanka kelių dienų atidaus stebėjimo.

 "Kuklus ne tas, kuris abejingas pagyrimams, o tas, kuris atidus kiekvienoms pastaboms."
Ž. Polis



Produktas: DRIU BEAUTY "Wise Unisex" švelnus veido prausiklis "Mild" su prebiotikais, alyvuogių aliejumi, alavijų ekstraktu
Gamintojas: MB "Driu Beauty". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: pašalinti veido odos nešvarumus ir makiažo likučius
Tinkamas tipas: moterims, vyrams, paaugliams (12-25 m. amžiaus)
Labiausiai patiko: itin švelnus poveikis
Labiausiai nepatiko: sunkokai putoja
Tūris: 100 ml (mano turima mini pakuotė 15 ml)
Kaina*: 17,00 EUR
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Veido prausiklis švelniai, nepažeisdamas odos apsauginio barjero, nuo odos pašalina nešvarumus ir makiažo likučius, po veido valymo procedūros oda lieka minkšta ir švelni. Veido prausiklis skirtas moterims, vyrams ir paaugliams optimaliai odos būklei palaikyti.

Švelnus veido prausiklis su prebiotikas. Moksliniai tyrimai rodo, kad ši medžiaga maitina gerąsias odos bakterijas ir padeda atstatyti odos mikrobiotą, taip pat saugo nuo aplinkos poveikio ir taršos. Prausiklio sudėtyje naudojamos tik švelnios valančios medžiagos, kurios visai nesausina ir neerzina odos, tinka ir jautrios odos valymui. Riebiosiosiomis rūgštimis gausus alyvuogių aliejus suteikia veido prausikliui minkštinantį efektą, gerina odos būklę ir turi antioksidacinių savybių. 
Prausiklis yra kreminės konsistencijos, maloniai pasiskirsto ant odos ir labai švelniai, nedirgindamas, pašalina nešvarumus ir makiažo likučius nuo odos.

Naudojimas: Paskirstyti ant vandeniu sudrėkinto veido, 1-2 min. švelniai masažuoti odą, nuplauti drungnu vandeniu, galima naudoti kempinėlę. Tinka akių makiažui valyti – atsargiai išsibandyti pirmą kartą. Naudoti ryte / vakare. 


Juodas ir sidabrinis pakuotės dizainas iš ties labai neįprastas ir atrodytų keistokai tarp visų minimalistinių, šiuo metu vyraujančių pakuočių. Tačiau pilnai suprantu tokį pakuotės dizaino parinkimą - kai reikia sukurti patrauklią išvaizdą tiek vyrams, tiek moterims, tiek paaugliams - užduotis nelengva. Tiesa, mano pakuotė mini, tad dizainas šiek tiek skiriasi, nors idėja ta pati.

Labai smagu, kad pakuotei pasirinkta popa - toks būdas ne tik patogus, bet ir higieniškas. Produktas gauna mažiausiai sąlyčio su oru ir ilgiau išlieka šviežias. Dozuoti priemonę paprasta, patogu, pompa atrodo kokybiška ir kol kas jokių problemų neturėjau.

Kvapas. Vidutinio intensyvumo ir aiškiai jaučiamas, malonus kosmetinis aromatas. Šiek tiek primena vanilę su kosmetikos mišiniu. Sakyčiau įdomus ir neįprastas.

Konsistencija. Kreminė konsistencija lengvos perlamutro spalvos, tirštoka.


Sudėtis: Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Lecithin, Stearic Acid, Behentrimonium Methosulfate, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Gluconolactone, Sodium Benzoate.


Poveikis. Kreminis prausiklis man pasirodė sunkiai putojantis reikalas - vienu pompos paspaudimu išgauti putų beveik neįmanoma.... Tad vis pastebiu, kad spaudžiu ne kartą ir naudoju daugiau priemonės, nei reikėtų - vien tam, kad produktas suputotų. Ir tai nėra blogai - tiesą pasakius, putojimas yra visiškas įpročio reikalas. Jei produktas sunkiau putoja - nereiškia, kad prasčiau prausia. Atvirkščiai, dažniausiai tai reiškia, kad agresyvių putojimą sukeliančių medžiagų nėra arba jų mažiau - kaip ir šiuo atveju, prausiklio sudėtyje nėra SLS, tad odos sausinimo tikimybė mažesnė, tiesa?

Net ir nedidelis prausiklio kiekis gerai nuplauna odą. Ne, džeržgiančio švarumo pojūčio priemonė neturi, tačiau perbraukus toniku sudrėkintu diskeliu, jokių nešvarumų nematau. Buvau apstulbusi ir makiažo valymo galimybėmis. Įsivaizduojate - be jokių problemų įveikia ne tik veido, bet ir akių makiažą. Ne vandeniui atsparų, aišku; bet įveikia! Ir akių nedirgina, odos nesausina, nesukelia tempimo jausmo ar raudonio... Nežinau, ar prausiklyje esantys prebiotikai tikrai gali apsaugoti odą nuo aplinkos poveikio ir taršos? Aš to nepastebiu ir nemanau, kad 15 ml pakuotė leistų pastebėti... Tačiau prausiklis be abejonės labai švelnus, efektyvus, lengvas, skalsus (jei tik išmokčiau naudoti atitinkamais kiekiais) - nupraus nešvarumus ir makiažą itin švelniai ir greitai. Tai, ko ir tikiesi iš veido prausiklio, tiesa? Paprastas, švelnus ir veiksmingas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai