PIRMAS ĮSPŪDIS. L'OREAL "Revitalift Laser Renew" - naktinis veido kremas - kaukė nuo senėjimo

Visuomet smagu išbandyti kažką naujo, net jei tai tik mažutis, mėginio dydis, tiesa? Šį kart iš dėžutės, kuri pastaruoju metu atrodo gerokai aptuštėjusi, išsitraukiau veido kremą, žadantį lazerio procedūros efektą po nakties miego. Iš karto kyla smalsumas, kam skirtas toks kremas ir kiek paieškojusi, tam pačiam savo tinklaraštyje randu, kad panašų kremą, tik dieninę versiją jau bandžiau (ČIA). Kadangi anas kremas buvo skirtas 40+ amžiaus moterims, manau ir ši, naktinė kremo - kaukės versija turėtų būti labai panašaus amžiaus cenzui. Galbūt tokių kremų bandyti nereikėtų? Kita vertus, ar per porą kartų, kol išnaudoji mėginį, kremas gali pakenkti ar ką pakeisti? Nemanau, tad drąsiai tepuosi ir įspūdžius trumpai pasakoju jums.


Ką žada gamintojas: Prabangios kreminės tekstūros kremas padengia odą plonyčiu elastingu sluoksniu, kuris apgaubia veidą lyg kaukė ir taip padeda odai per naktį įsisavinti veikliąsias medžiagas.
Poveikis: 
1. Mažina raukšles: su patentuota veikliąja medžiaga 3 % Proksilanu, kuris pastebimai sumažina raukšles; 
2. Stangrina odą: formulė su LHA ir hialurono rūgštimi, kuri gerina odos tekstūrą; 
3. Glotnina veido odą: prisotintas azijinių centelių ekstrakto, kuris pasižymi jauninamuoju poveikiu. Oda atkuriama ir apsaugoma. 

Akivaizdūs rezultatai:
Ryte oda atrodo atkurta, glotnesnė ir stangresnė. 
Po savaitės raukšlės pastebimai sumažėjusios. 
Po mėnesio oda atrodo atkurta, lygesnė ir dailesnių formų.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua/ Water, Dimethicone, Simmondsia Chinensis Oil, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, Alcohol Denat., Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Propanediol, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Nitrate, Silica, Silica (nano), Disodium EDTA, Disodium Phosphate, Hydrolyzed Rice Protein, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Xanthan Gum, Polysorbate 60, Methylparaben, Linalool, Isoeugenol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfum.

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 50 ml
Kaina: 18,25 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetikos parduotuvėse, didžiųjų prekybos centrų skyriuose


Mano potyriai. Veido kremo - kaukės konsistencija labai lengva ir greitai susigerianti į odą. Pirmą kart galvojau, kad padauginau kremo, mat prisilietus prie odos kremas nusitrindavo rutuliukais nuo odos! Sekančiam vakarui jau buvau pasiruošusi tepti mažiau, tačiau kaip tik tą dieną ruošiausi įrašui ir perskaičiau, jog tai kremas - kaukė, tad ir toks nusitrynimas yra visiškai normalus dalykas. Mano veido oda kremą greitai ir lengvai sugeria, veidas neatrodo ir nesijaučia nei kiek apsunkęs. Galbūt kiek intensyvus ir per stiprus yra kremo kvapas - net po valandžiukės dar pakankamai aiškiai jaučiu gaiviai malonų kvapą, kuris primena kitus L'Oreal aromatus. Jautrioms uoslėms jis nepatiks...

Poveikis? Po nakties mano oda atrodo jaunesnė, šviesesnė ir gražesnė. Gamintojas dar žada elastingumą ir raukšlių naikinimą. Per tris naktis jokio poveikio raukšlėms, nebent tai, kad vizualiai kiek mažiau matomos, aš nepastebėjau. Užtat stangrumas, nors ir nestiprus, tikrai jaučiasi. Trys naktys yra labai trumpas laiko tarpas kosmetikos produktui įvertinti, bet pirmuoju įspūdžiu pasirodė stipresnis, veiksmingas veido kremas, skirtas vyresnio amžiaus moterims. Dėl pastarosios priežasties, kol kas apie kremą negalvoju - turiu gerą dešimtmetį iki tos amžiaus ribos, tad apie pirkimą nieko negaliu komentuoti. Veikti veikia, tik kas žino, gal po dešimtmečio turėsime dar veiksmingesnių ir geresnių priemonių. O kol kas nuomonė visai gera!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai