PIRMAS ĮSPŪDIS. SEBOCALM Active Moisturizer - drėkinamasis ir raminamasis veido kremas

Visai nesenai pastebėjau, kad mano šiuo metu naudojamas veido kremas nepakankamai drėkina veido odą. Kai jau pavakare imi jausti nemalonų tempimo jausmą, belieka nustoti naudoti visus produktus dėl kurių nesi tikras ir susitvarkius odai vėl įvedinėti juos į įprastą rutiną. Aš turiu įtarimų, kad tai veido kremas, dėl kurių mano skuostai išsausėjo, tačiau šiuo metu man pertrauka nuo jo ir dar kelių naujų priemonių. Paprastai tokiais atvejais į rankas imu patikimas priemones, tačiau jokio kremo namie nebeturiu. Turėdama sausą odą, nenaudoti jokio drėkiklio neįmanoma - vos porą dienų ir oda pradeda pleiskanoti...

Galiausiai atsidariau SeboCalm mėginuką ir be jokios didesnės baimės pradėjau naudoti. Ši Izraelyje gaminama kosmetika man visiškai pasiteisino, yra gana paprasto veikimo principo, bet visuomet (na, kiek bandžiau mėginių ir pas kosmetologę) kokybiška ir veiksminga. Drėkinamasis ir raminantis veido kremas - koks mano pirmas įspūdis?

"Kalba - mąstymo priemonė... Kalbėti bet kaip reiškia ir mąstyti bet kaip: netiksliai, apytikriai, nepatikimai."
A. Tolstojus




Ką žada gamintojas: Unikalios formulės, švelnus, neriebus drėkinamasis kremas, puikiai ramina sudirgusią, pleiskanojančią, raustančią odą. Kliniškai įrodyta, kad kremas ypač tinka esant seborėjiniam dermatitui, taip pat sudirgusiai, uždegiminei odai drėkinti ir raminti. Intensyviai atstato drėgmės balansą odoje,  mažina jos raudonį, sudirgusios odos sukeltą  diskomforto pojūtį. Seborėjinis dermatitas, Aknė, Rozacija, Pseudofolikulitas, kūdikių seborėjinis dermatitas.

• Kremas reguliuoja drėgmės balansą bei riebalinių liaukų veiklą.
• Augalų ekstraktai esantys kremo sudėtyje drėkina, padeda kuo ilgiau išlaikyti drėgmę odoje.
• Mažina blizgesį, greitai įsigeria.
• Tinka visų tipų bei amžiaus odoms, ypač riebioms.
• Puiki priemonė  vyrams po skutimosi.
• Idealiai tinka gležnai kūdikių, vaikų jautriai bei sudirgusiai  odai prižiūrėti.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Alcohol, Sorbitol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Tocopheryl Acetate, Undecylenoyl Glycine, Sodium Stearoyl Glutamate, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Polyacrylate, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Parfum.

Kiekis: mėginio kiekis 5 ml. Pilnas gaminio kiekis 70 ml
Kaina: apie 25,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš kosmetologų, dirbančių su šia kosmetika. Beauty Day


Mano potyriai. Veido kremas labai lengvos, besvorės konsistencijos ir greitai susigeria į odą. Jos kvapas natūralus, nestiprus ir man labai primena natūralų gėlių ištraukos kvapą. Vienas įspūdingiausių dalykų - vos pasitepus kremu jaučiu malonų palengvėjimo ir odos komforto jausmą. Regis rankos mostelėjimu odos nebeniežti, nebetempia, o išausėjimus maloniai vėsina. Po pirmojo naudojimo pastebėjau pagerėjusią odos būklę - išsausėję skruostai tapo gerai sudrėkinti, o po kelių dienų - dingo ir išsausėję plėmai.

Mano vaikas turi sausą odelę, kurios nedrėkinant nutinka tas pats, kas man - ji paprasčiausiai padeda pleiskanoti ir trūkinėti. Šiuo kremuku tepiau ir vaiko odelę ir rezultatas tas pats - greitai dingo visi pasausėjimai, oda įgavo drėgmės.

Manau, kad šis kremas puikus sausiaodėms. Odos neapsunkina ir nekemša, tačiau puikiai drėkina, padeda sudirgus ir išsausėjus odai! Man patiko, ir net labai patiko! Visai pagalvočiau apie pilnos pakuotės pirkimą!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai