H&M Infinite Impact Eye Colour - vienetiniai akių šešėliai "Greige of Innocence"

H&M kosmetika kažkuomet buvo itin išgirta grožio blogerių, kaip itin geros kokybės priemonės. Pagauta pagyrų bangos išbandžiau didelę šešėlių paletę ir pasigailėjau ją įsigijusi. Tikriausiai tik vėliau atėjo suvokimas, kad dauguma gyrė vienetinius akių šešėlius, skaistalus ir nagų lakus. Dėl nagų lakų pilnai pritariu, skaistalų nebandžiau, o vienetinis šešėlis dabar mano rankose, ir noriu šiek tiek daugiau apie jį papasakoti.

"Pagrindinė žmonių giminės progreso kliūtis yra žmonių giminė."
Don Marquis



Produktas: H&M Infinite Impact Eye Colour - vienetiniai akių šešėliai "Greige of Innocence"
Gamintojas: "Hennes & Mauritz ". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai skaidosi
Labiausiai nepatiko: kaina 
Tūris: 2 g
Kaina*: 5,99 EUR
Kur galima įsigyti: H&M parduotuvėse
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Šilkiniai akių šešėliai lengvai skaidomi, suteikia velveto efektą. Šešėliai lengvai dengiasi ir ilgai išlieka. Galima rinktis iš daugybės spalvų ir atspalvių bei efektų. Nuo švelnių matinių iki efektingų spindinčių ar ryškių metalinių efektų - neribotos galimybės. 
Naudojimas: padenkite ant voko ir išsklaidykite, jei norite. Kad pasiekti intensyvesnį atspalvį ir ilgiau išliekančius rezultatus, naudokite akių šešėlių pagrindą.


Pirmiausia kaip visuomet noriu trumpai pradėti nuo priemonės pakuotės. Apvali, iškilaus dangtelio šešėlių pakuotė su dailiu aukso spalvos dangteliu ir baltu pagrindu. Atrodo iš tiesų labai labai dailiai, kokybiškai ir patraukliai. Pakuotė buvo įdėta į kartoninę dėžutę puoštą juodai baltu akies paveikslėliu. Stilinga, skoninga, su šiek tiek minimalizmo - regis geriausiai pakuotei tinka - madingos pavadinimas.

Kvapas. Neutralus arba labai labai labai silpnas, vos jaučiamas. Dažantis visiškai nesijaučia jokio kvapo.

Konsistencija. Itin švelnios konsistencijos, tarsi šilkiniai. Tai nėra kreminio minkštumo šešėliai, sakyčiau tokie tradiciškai drėgni su standartiniu ir geru drėgmės ir miltingumo santykiu.


Sudėtis: Mica, Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Boron Nitride, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Octyldodecanol, Aqua, Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Methicone, Phenoxyethanol, Glyceryl Rosinate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Tropolone.
May contain: CI 77891, CI 77007, CI 77492, CI 77499, CI 77491.


Poveikis. Akių šešėlius iš tiesų malonu ir paprasta naudoti - jie itin lengvai dengiasi ir sklaidosi. Pigmentacijos prasme šešėliai daugmaž užima viduriuką - pakankama, bet ne visiška tobulybė. Užtat labai smagu, kad sluoksniuojasi lengvai, suteikdami atspalviui intensyvesnį efektą. Patys šešėliai šiek tiek byra, tačiau mano galva ir vadovaujantis turima patirtimi, labai labai minimaliai - dažnai to net nepastebiu, mat paskiros dalelės susikuria ant šešėlio paviršiaus, bet nekrenta ir netepa odos po akimis.

"Greige of Innocence" atspalvis tikriausiai vienas tų universaliųjų, kuriuos galima panaudoti visuose makiažuose ir visomis progomis. Man jis primena taupe spalvą, kurios atitikmuo būtų ruda su pilku atspalviu. Galbūt kiek tamsesnė, jei naudoti kaip bazinę, tačiau ir šiam tikslui mielai panaudoju. Tačiau dažniausiai šešėlis tampa mano kasdieniu, vienspalviu akių makiažu, kai neturiu laiko ar noro jo daryti. Ir man regis atrodo puikiai, na gerai, vos vos vos tamsesnė, nei norėčiau prie savo baltos odos, tačiau vistiek.


Kalbant apie išlikimą, šešėliai tikrai neišlieka visą dieną ir dienos eigoje pasitrina, sakyčiau geras 6 valandas be akių šešėlių pagrindo. Norint ilgesnio išlikimo, akių šešėlių pagrindas tiesiog būtinas. Vertinant apskritai - šešėliai geri, jokių didelių problemų su jais neturėjau, man patinka tiek dengimas, tiek efektas, tiek švelnumas, daili pakuotė, tik nežinau, ar kaina tikrai logiška tokiems šešėliams? Gerai paieškojus, kitų kompanijų šešėliuose galima rasti panašios kokybės, tik pigesnių variantų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai