PIRMAS ĮSPŪDIS. DELIA "Cameleo" Anti-Damage Keratin šampūnas pažeistiems ir trapiems plaukams

Rašydama tendencijų įrašus, stengiuosi niekuomet nepradėti nieko naujo. Turiu galvoje - nebandyti jokių mėginių, net ir vienkartinių kaukių prisivengiu, nes... apie jas reikia rašyti iš karto. Prieš ateinant pavasariui (ir rudeniui), pirmenybė bloge visuomet tenka tendencijoms ir niekam kitam. Tačiau turiu ir kitą tradiciją - vos pasibaigus vienam veido, plaukų ar kūno priežiūros produktui, prieš imant naują pakuotę stengiuosi išbandyti jau turimus tos kategorijos mėginius ir pabaigti su likusiais produktų likučiais. Tarkim šį kart turėjau šampūno mėginį ir kaukės likučių, kurią jau išbandžiau ir aprašiau - kuo puikiausia proga išbandyti tą šampūno mėginuką, tad kodėl gi ne?

Delia Cameleo (hmm... kaip juos reiktų vadinti Delia ar visgi Cameleo?) meginukų plaukams bandžiau ne vieną ir nepasakyčiau, kad apie bet kurį mano nuomonė būtų buvusi gera, tokie labai jau taip sau produktai, tad ir iš šampūno per daug nesitikiu. Mano trumpi įspūdžiai apie šampūną,

" - Ką čia veiki, Pūkuotuk? - nustebo Tigras.
- Laukiu pavasario, - ilgesingai tarė Pūkuotukas. - Jeigu būsiu kantrus, jis tikrai ateis. Ir vėl bus gėlės ir žolė, ir maži debesėliai. Ir didysis tvarkymasis... Ką gi, turbūt vis dėlto eisiu namo."
Iš "Gerų minčių kalendoriaus"



Ką žada gamintojas: Keratino šampūnas padeda atkurti ir atgaivinti labai pažeistus plaukus. Jis švelniai trenka plaukus, nepažeidžia natūralus apsauginio plaukų sluoksnio. Šampūnas švelniai trenka ir valo plaukus, gerina galvos odos būklę. Priemonės sudėtis papildyta veikliųjų medžiagų deriniu, kuris padeda atkurti ir atgaivinti pažeistus plaukus. Jis įsiskverbia giliai į pažeistų plaukų vidų ir padeda atkurti jų struktūrą. Jūsų plaukai taps švarūs, atkurti ir intensyviai sudrėkinti. Jie taps nesusivėlę, o švelnūs ir lygūs.
Naudojimas: Tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnų plaukų, švelniai pamasažuokite, kad suputotų, gerai nuskalaukite. Jeigu reikia, ištrinkite plaukus šampūnu dar kartą. Šampūną galite naudoti kiekvieną dieną.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide MIPA, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Polyquaternium-7, DMDM Hydantoin, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Disodium EDTA, PEG-90M, Aminomethyl Propanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

Sudėtyje nėra parabenų, druskų ir sintetinių dažiklių.

Kiekis: mėginio kiekis 10 ml. Pilnas gaminio kiekis 250 ml
Kaina: 3,29 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos


Mano nuomonė. Šampūnas labai standartinės išvaizdos ir skaidrios gelinės konsistencijos. Pirmuoju įspūdžiu uoslę nudžiugino malonus gaivus, kiek salstelėjęs aromatas, kuris ant plaukų neišliko ilgesniam laikui, bet plaunant galvą nuteikė maloniai. Šampūnas visai normaliai išputojo ir išplovė galvą be didesnių problemų. Ir paprastai iš šampūno daugiau nieko nesitikiu - tai nėra kondicionavimui ar dar kažkokią kitai funkcijai skirtas produktas. Tačiau šampūnas man paliko net labai neblogą pirmą įspūdį - jis visiškai nevėlė plaukų ir masažuojant į galvą atrodė, kad gal ir kondicionieriaus nereikės. Plaukai jautėsi itin gerai, tačiau išplovusi kaukę visgi uždėjau - plaukai nors ir nebuvo suvelti, tačiau glotninančios priemonės reikėjo...

Po plovimo mano plaukai buvo minkšti, lengvi ir purūs, tačiau šią funkciją labiau priskirčiau uždėtai kaukei, o ne šampūnui. Visgi pats plaukas jautėsi neblogai, tačiau toli gražu nebuvo tiesus. Standartiškai priemonės su keratinu turi tiesinamąjį poveikį, tačiau... mano plaukai atrodė kaip ir po bet kokio pigaus šampūno, šiek tiek banguoti, šiek tiek pasišiaušę... Pasižiūrėjus į sudėtines dalis galima pamatyti, kad keratino kiekis šampūne turėtų būti itin minimalus, mažiau nei 1%, tad realaus poveikio plaukams nelabai ir galima pastebėti.... Tokiu atveju nelabai suprantu, ar jis turėtų būti taip garsiai besiskelbiantis "keratino šampūnu"...

Galiausiai manyčiau, kad taip, kaip ir kitos šios kompanijos linijos, šampūnas vidutinis - išplauti išplaus, bet stebuklų nebus. Ir nors ši, geltona linija man patiko labiau nei mėlyna ar raudona, bet... vis tiek nematau savęs perkančios šias plaukų priežiūros priemones. Gerai atsirinkusi L'Orealio, Schwarzkopfo ar kitas prekybcentrio plaukų priežiūros priemones man pavyksta išgauti daug geresnį efektą plaukams...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

Rašyti komentarą