MANO VISŲ LAIKŲ MĖGSTAMIAUSI GROŽIO PRODUKTAI. Kokius gaminius grožiui pirkčiau vėl ir vėl, net nesuabejodama?

Ilgai svarsčiau, ar jums įdomu būtų pamatyti mano visų laikų mėgiamiausias grožio priemones? Tai vienur, tai kitur tikrai esu minėjusi mylimas, kurias kartočiau vėl ir vėl, tačiau regis nebuvau sukėlusi visų į vieną įrašą. Galiausiai ir tie visų laikų mėgstamiausi... na jie yra tokie iki tol, kol neatrasiu kažko naujo ir dar geresnio, tiesa? Tačiau kol kas tie produktai yra geriausi iš geriausiųjų - tie, kuriuos atėjusi į parduotuvę ir turėdama vos kelias sekundes pagriebčiau net negalvojusi; tie, kuriuos pirkčiau, kai pabostų bandyti vis kažką naujo; tie, kurie nekelia net menkiausios abejonės ir nemeta jokio šešėlio. Kiekvienas čia esančių produktų to nusipelnė perėjęs griežtą ir priekabią mano atranką. Smalsu? Rodau!

"Visų naudingiausia gyvenime - sava patirtis."
V. Skotas



Išbandžiau krūvą įvairiausių micelinių vandenų per šiuos beveik penkis blogo gyvavimo metus! Ir nei vienas nebuvo toks geras ir toks tobulas! Kiti - tai dirgina akis, tai nevalo pakankamai, tai palieka lipnumą... Priemonių kainos čia nevertinu ir nevertinsiu, kalbu tik apie efektą - jis tobulas, paprasčiausiai tobulas ir oda po jo visuomet jaučiasi tiesiog puikiai! Valo švariai, akių neerzina, lipnumo apskritai jokio nepalieka ir odą tonizuoja! Tas vienintelis micelinis vanduo, kurio nesinori nusiplauti, tad ir neplaunu. Vertas kiekvieno cento! Vis galvoju, gal reiktų perfotografuoti vandenuko pakuotę ir pakeisti įrašo nuotraukas? 2015 metais fotografavimo įgūdžiai buvo prastoki...
P.S. visuomet perku mažesnę micelinio vandens pakuotę, tačiau ne taupumo sumetimais. Tiesiog mažiausią pakuotę labai patogu įsimesti absoliučiai visur ir esu garantuota, kad net kasdien nenaudodama vandens, sugebėsiu ištuštinti buteliuką iki jo galiojimas baigsis.


Pats tobuliausias purškiamas vanduo su tobulo smulkumo dulksna - iki šiol nei viena dulksna nebuvo naudojama žiemą, ar taip dažnai, ir visur, kaip šita! Dabar jos buteliukas (vėlgi, perku mažają pakuotę, nes taip patogiau pasiimti su savimi) keliauja visur: atsigaivinti odą po saulės, po makiažo, po kaukių, jaučiant sausėjimą, po depiliacijos, net vaiko odelei! Kažkas nerealaus, ir nors jo atradimas tikrai nereiškia, jog man nėra smalsu kitos priemonės, tačiau... pats geriausias vandenukas - rankos pačios tiesiasi!



Labai daug diskusijų įvairiuose grožio forumuose sukelia geriausio makiažo pagrindo paieškos ir nominacijos. Tikriausiai vienos nuomonės ir bendro to pačio odos tipo savininkių sutarimo negali būti, - viskas priklauso nuo mūsų lūkesčių ir norų. O ir pastarieji dažnai skiriasi, priklausomai nuo progų, oro už lango, odos būklės... Tačiau nepaisant visko, pats tobuliausias makiažo pagrindas man buvo ir yra šis iš Paese: jis vizualiai paslepia visus pasausėjimus, smulkias raukšleles, pirmuosius senėjimo požymius ir suteikia sveikai švytinčios, jaunatviškos odos efektą! Maskuoja irgi neblogai, tik garantuoju beveik šimtu procentų, kad riebiaodėms jis būtų taip sau arba visai nepatiktų.
Labai gaila, kad šiandien jau krapštau šepetėliu paskutinius priemonės likučius... Dabar iš karto naujos pakuotės nepirksiu, bet vos apmažės buteliukų, nauja jo pakuotė būtinai vėl atsidurs mano stalčiuje.



Rankos žemyn, pasiduodu! Tai iš tiesų pats geriausias mano bandytas maskuoklis! Jei praeitais metais šalia stovėjo Rimmel ir Maybelline, tai po dar ilgesnio laiko ir pauzės suvokiu, kad labiausiai visuomet pasiilgstu būtent Catrice Liquid Camouflage! Maskuoja jis gerai kaip ir anie du, tačiau dienos eigoje atrodo šiek tiek geriau, kainuoja šiek tiek mažiau. Tobulissimo!



Aš iki šiol neradau geresnio hailaiterio nei Makeup Revolution. Dar su  Pinkmer diskutavome ir sutarėme, kad nerealus! Man asmeniškai jo konsistencija pralenkia The Balm Mary Lou hailaiterį, apie kurį jau sklando legendos. Šis tobulai minkštos tekstūros, intensyviai spindi, blizgučiai smulkūs, neparyškina odos tekstūros nelygumų, kaina juokingai maža, išlieka idealiai visą dieną... galėčiau rašyti ir rašyti, girti ir girti! Tikriausiai nesuklysiu hailaiterį įvardindama apskritai geriausiu Revolution gaminiu, kokį kada esu bandžiusi! Tobulas! Ir nors nuotraukoje nesimato, tačiau ties centru jau gera duobutė - tikriausiai netrukus turėčiau pasiekti dugną...



Antakių priemones aš keičiu itin dažnai ir prie vienos ilgiau neapsistoju. Man patiko Benefit, mylėjau Nyx, bet vienintelis, prie kurio apsukus ratuką vis grįžtu yra pigutis Catrice! Taip, jis baigiasi per porą savaičių, tačiau niekas taip natūraliai ir dailiai neišpiešia antakių, o norint - laisvai galima išgauti ir intensyvesnį efektą. Kažkas nerealaus, kai antakius "nusipiešti"galima vos keliais brūkštelėjimais, be jokio didesnio vargo. Kol kas nieko širdžiai mielesnio ir geresnio dar neradau!



Nors atrodo įdomiai, bet tikrai ne platesnis buteliukas ar atsilenkiantis šepetėlis mane čia žavi. Tik pabandžius, tušas iš karto iš visų laikų mylimiausiųjų išstūmė Million Lashes tušą. Ilgina, tankina, atveria akis, puikiai išlieka, netrupa, netepa ir niekur nenusitrina dienos eigoje... Pats geriausias iš visų!
P.S. regis esu ištikima L'Oreal tušų mylėtoja 😁



O va pati geriausia lūpų priemonė yra tiesiog balzamas! Negaliu išsirinkti vienų lūpų dažų, kuriuos 100% pakartosiu, nes... man tiesiog patinka bandyti įvairius užbaigimus, spalvas, formules... Nors turiu ne vieną itin mylimą, tačiau šiame įraše tik bombiniai produktai, geriausi iš geriausių, kuriuos imčiau net užsimerkusi ir be jokių abejonių. Tad lūpoms privalau paminėti mylimiausią Burt's Bees lūpų balzamą - nors nuotraukoje su vyšnių aromatu, tačiau visi jie man labai patinka ir visi nepaprastai geri - iš kart drėkina, maitina, apsaugo net ir labiausiai sudirgusias, išsausėjusias lūpas.



Aš turiu ne vieną gerokai brangesnį šepetėlį, tačiau pastebiu, kad atlikdama makiažą daugiausiai naudoju šio rinkinio Jessup, tad netraukti jo prie mylimiausiųjų būtų tiesiog nuodėmė. Šepetėliai puikiai tarnauja, nemeta plaukelių, yra minkštų plaukelių, apgalvotų ir patogių naudoti formų. Jau regis treti, o gal ir daugiau, metai, bet vis dar atrodo puikiai. Dievaži, aš nežinau geresnio kainos ir kokybės santykio! Vienais metais visoms kelioms merginoms šiuos rinkinius dovanojau Kalėdoms, ir žinau, kad ir jos vis dar jais džiaugiasi ir kuo puikiausiai naudoja. Įdomu, kodėl Jessup nesusilaukia populiarumo Lietuvoje?



Negaliu patikėti, kad kažkada abejojau, ar verta mokėti 20 Eur už kažkokią kempinėlę makiažui dengti! Naudojau ir šepetėlius, bandžiau naujoves, o bandydama taupyti ir Real Techniques, - tačiau galiausiai turiu pripažinti, kad niekas taip nepasiteisino, kaip originali BB kempinėlė. Nors ir įplyšusi, nublukusi, praradusi pirminę išvaizdą, bet vis dar puikiai veikia. Žinau, kad brangu - tačiau atsiperka visu 100%.

-----------------------------------------------------------------------------------
Ir taip, šiame sąraše nebuvo nei vienų lūpų dažų ar šešėlių, tikriausiai dabar galvojate, kad neturiu mylimų? Turiu ir daug patinkančios pigmentacijos, tekstūros ar spalvų derinių, tačiau nežinau nei vienos, kurios nebūtų galima pakeisti kita; nei vienos, kuriai prisiekčiau amžiną meilė ir pirkčiau užsimerkusi, nei vienos, apie kurios kartojimą galvočiau ar svajočiau.... O šis įrašas būtent apie tai!

Ar jūs turite savo perliukų? Tokių atradimų, apie kuriuos norisi dainuoti ir džiaugtis atradus? Pasidalinkite.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Atsakymai
    1. :D :D :D nežinau ar Benefit Hoola pirkčiau užsimerkusi. Manau, kad visgi ne...

      Panaikinti
    2. Bronzatą? Užsimerkus matyt kol kas nei vieno - dar neradau to tobulo tobulo :D

      Panaikinti
  2. Mano yra du topinai produktai. Taip pat Burt 's Bees. (Dabar turiu Mango) tinka bet kuris isskyrus metini. Kita priemone kuria vis perku Clinique airnrush concealer. Man tai geriausia priemone paakiu maskavimui

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nepatinka mėtiniai produktai apskritai ar tik Burt's Bees?
      Geras, ačiū dėl Clinique, reikės pasižiūrėti :)

      Panaikinti
  3. Nepatinka, kai lupas saldo....na gal vasara. Bet ziema...br...netycia nusipirkau. Tai negalejau nadot dabar.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą