#54/2019 Grožio šiukšlynėlis. Sausio mėnesį baigiau...

Vakar pakalbėjome apie naujus, šiandien metas seniems. Tuštučiai, šiukšliukai, baigti, pabaigtukai, pribaigtukai... tie, su kuriais atsisveikinu, tie, kuriuos baigiau. Apskritai man šis mėnesis buvo keistas ir neįprastas - bėgiojau nuo vieno gydytojo kabineto durų iki kito, susirūpinusi savo sveikatos būkle, tad visam kitam likdavo vis mažiau laiko. Rūpinimasis savo išvaizda apsiribojo iki dušo ir kremo, kartais kaukių, o makiažas... na jis dažnai būdavo paprasčiausiai pamirštas. Ech, visokių mėnesių yra ir visokių būna... O kas nusėdo baigtų priemonių dėžėje? Kviečiu pažiūrėti.

"Gamta niekados mūsų neapgaudinėja; tik mes patys nuolat apsigauname."
Ž. Ž. Ruso

Kūnui

Kokybiškas, saugus ir patikimas prausiklis, skirtas kūnui. Visgi, jis toks universalus, kad juo laisvai galite pakeisti vaiko, savo ir vyro kūno prausiklius, veido prausiklį, rankų muilą, net makiažo šepetėlių ploviklį! Viskam ir visur tinkamas, patikimas produktas. Tik jei ilgiau naudojant ir didesniais kiekiais kvapas gali pabosti. Sunaudojau su malonumu.
Mielai kartočiau, jausdamasi užtikrinta ir visiškai saugi.

2. RITUALS... "The Ritual of Yalda" limituoto leidimo putojantis dušo gelis su arbūzų ir granatų aromatu, 50 ml
Nuostabus prausiklis, kurį išpurški kaip želė, o ji ima ir per kelias sekundes virsta putomis. Kvepia dieviškai skaniai, maloniai, žiemiškai, sodriai, šildančiai... Net ir tuščią buteliuką dar spaudinėjau ne kartą, norėdama nors lašelio daugiau, ir ne kartą atsidariau pakuotę uosčiau ir uosčiau norėdama įkvėpti dar šiek tiek nerealaus aromato...
Mielai kartočiau.

Man pasirodė, kad vonios priemonė pernelyg maža vienai standartiniai voniai ir tiesiog būtina bent poros tablečių į vonią. Su viena pernelyg nublanksta ir kvapas, ir spalva, ir putos dingsta... Tikėjausi itin malonaus vanilės kvapo, bet...
Nežinau, nebent mesti porą į vonią, bet tikrai ne po vieną.

Plaukams

4. L'ERBORISTICA Trico Bio 2 Deep Repair sertifikuotas atstatantis ir maitinantis nenuplaunamas serumas sausiems, pažeistiems ir lūžinėjantiems plaukams, 100 ml
Netikiu, kad taip greitai, bet baigiau. Paprastai tokių serumų man pakanka gerokai ilgesniam laikui, bet šį vis imdavau į rankas ir naudojau, naudojau... Labai patiko, plaukai įgaudavo minkštumo ir spindesio, pats plaukas tarsi užpildomas serumu ir atrodo storesnis ir sveikesnis.
Pakartočiau.

Rankoms ir kojoms

5. SKINLITE Intensive Repair Foot Mask - intensyviai regeneruojanti kaukė - kojinaitės su abrikosų ekstraktu
Gera, veiksminga ir odą maitinanti pėdų kaukė. Su dideliu smalsumu išbandžiau, bet jaučiu kad tokia priemonė yra visiškai ne man - aš nesiskundžiu pėdų oda, jos beveik nuolat labai švelnios, neskeldėja ir minimaliai sausėja. Dažnai sulaukiu klausimų ar čia genai - tai tikriausiai šiek tiek, tačiau gera priežiūra yra lygiai taip pat svarbu. Grįžtant prie kaukės, aš nemanau, kad tai man reikalingas produktas - didžiulio skirtumo nepajutau, nors manau, kad kaukė verta bandymams kaip pagalbinė, skubi priemonė.
Man nereikalingas produktas, nors efektu nesiskundžiu, tačiau antrą kart nepirkčiau ne tik šios, bet ir apskritai jokios tokį poveikį žadančios pėdų kaukės.

6. GREEN FEEL'S maitinamasis skystas muilas su šaltalankių ekstraktu, 400 ml
Iš trijų bandytų, šito kvapas man patiko labiausiai - natūraliausias, primena šaltalankius. Didelio kiekio pakuotės pakanka ilgam, prausia švariai, sausinimo nejaučiu. Visai geras variantas.
Pakartočiau.

Rankoms ir nagams

7. CND Service Essentials Offly Fast drėkinantis nagų lako, gelinio lako, klijų, akrilo, priaugintų tipsų valiklis/ nuėmėjas, 59 ml
Lako valiklio nenaudojau nuolat ir buvau pasilikusi tiems atvejams, kai reikia nuvalyti atsparesnį laką. Tačiau... nustebau, kai išsitraukiau gerai užsuktą buteliuką, ir nustebau - pusę skysčio buvo tiesiog išgaravę, per pusmetį! Galiausiai nusprendžiau sunaudoti ir tiek, bet regis pakuotė nėra sandari...
Valiklis tai kokybiškas, pakartočiau, bet nesinori, kad pusę priemonės nugaruotų...

8. - 9. UR SUGAR Color Gel Soak Off gelinis nagų lakas #653 ir velveto efekto nagų pudra #7
Labai fainas ir žaismingas efektas vienam akcentiniam nagučiui šaltuoju metų laiku. Deja, bet vaikui šios patiko ne ką mažiau nei man - susižvejojo ir abu sumaišė tarpusavyje žaisdamas... Abu buteliukai visiškai tušti. Gaila...
Pakartočiau, kilimuko ar kailiuko efektas buvo visai smagus.

10. COLLECTION "Nail Smash" viršutinis nagų lakas, suteikiantis suskilinėjusio nagų lako efektą "1 Black Smash", 9 ml
Tiesiog sukietėjo... Nebežadu nagų lakų bandyti gaivinti su skiedikliais - jei jau sukietėjo, vadinasi metas atsisveikinti. Šitas efektą suteikiantis lakas jau gana senas, o ir suaudotas nemenkai - likę vos 1/3 lako. Visai džiaugiuosi rezultatais ir sunaudotu kiekiu. Galiu ramia širdimi atsisveikinti ir pasidžiaugti, kad savo laiku tarnavo daug ir gerai.
Tokio efekto lako nepirkčiau, tiesiog toks efektas jau savo atgyveno.

11. MAVALA šviesinanti, šveičiamoji kaukė nagams ir rankoms, 15 ml
Daugiau šviesino, nei maitino, šveitė ar drėkino. Nežinau, pirkdama tikėjausi šio to kito... Sunaudojau, baigėsi gana greitai. Paprasčiausiai - man tokio produkto tiesiog nereikia. Pirkau tikėdamasi, kad ji veiks visai kitaip.
Nekartočiau, nėra reikiamybės.

12. TITANIA nagų dildė 180/220
Iš pigiųjų dilžių, šitos pačios geriausios. Šiaip jau mano mylimiausios yra Kinetics, bet tada kalbėtume apie visiškai kitą kainą.
Neblogos, gerai laiko - pakartosiu.

Kosmetikos smulkmenos

13. BELLA Wiping & Cleaning dvigubi vatos diskeliai, 80 vnt.
Mano mylimiausi ir kartojami nuolat. Tiesą sakant, jau esu nuspirkusi medžiagos daugkartinio naudojimo diskeliams pasisiūti, tik neprisiverčiu rankomis siūti ir galvoju, gal reiktų siuvimo mašinos, ar kur pasiskolinti. O šitie diskeliai, net ir pasisiuvus daugkartinio naudojimo, bus perkami - nagų lako valymui visitiek teks naudoti vienkartinius.
Kartosiu.

14. BRUSH TECHNIQUES Makeup Brush Ceasing Gel - želė kosmetiniams šepetėliams valyti, 250 ml
Malonaus kvapo, lengva naudoti, tačiau... sunkiai šalina makiažo nešvarumus, o su kreminaisi produktais iš viso vargau. Sunaudoti sunaudojau, bet menkas džiaugsmas, kai dažną šepetėlį dar reikia perplauti paprastu muilu.
Nekartočiau.

Ilgiems žiemos vakarams

15. BOLSIUS kvapni žvakė
Esu šitas pirkusi ne kartą - radau dar likutį, tai sudeginau. Iš pigiųjų žvakių jos visai neprastos - kvepia, tačiau tas kvapas labai jau sintetinis, ilgiau deginant erzina uoslę. Yra geresnių pasirinkimų.
Galbūt, nežinau, bet šiuo periodu apie jų pirkimą net nemąstau.

16. - 17. RITUALS... Advent Edition Watermelon & Pomegranate kvapnioji žvakė iš limituoto advento laikotarpio leidimo su arbūzų ir granatų aromatu
O jums būtų įdomu, jei kartas nuo karto papasakočiau ir apie kvapnias žvakes? Apie šias pasakojau atskirame įraše ir omg, kokios geros. Kvapas tobulas ir visiškai atitinka Yalda serijos kvapą. Negaliu nepagirti ir gražaus bei tolygaus išdegimo - iki pat galo!
Mielai kartosiu, dar porą turiu.

18. JAKELIO ŽVAKĖS kalėdinė rankų darbo žvakė
Buvo burbulas, puoštas raudonų uogų paveiksliuku, bet išdegė tai tragiškai prastai, žiauriai daug vaško išmetama lauk... Ir pati žvakė nebuvo kvapni - tiesiog, žvakė kaip žvakė.
Nežinau, gal pakartočiau jaukumui, kai nesinori kvapų.

Vitaminai ir maisto papildai

19. TOT'HEMA skysta geležis, 22 ampulės
Per instagramo stories jums pasakojau apie šitą geležį - ji labai labai gerai ir greitai atstato hemoglobiną. Tačiau... problema ta, kad dantys po vieno kurso tampa juodi, pakeičia spalvą ir žiauriai sujautrėja emalis, regis pažeidinėja emalį... Tai labiau greito poveikio priemonė, kai reikia skubiai pataisyti kraujo būklę, bet ne nuolatinis geležies papildas. Net neįsivaizduoju, kaip dantys atrodytų po kelių pakuočių...
Vienos ampulės:
Geležis 5 mg
Manganas 0,133 mg
Varis 0,07 mg

20. Vitaminas C braškių skonio, 10 vnt.
Šitą geriam abu su vaiku, tiesiog kaip saldainiukus. Žiemą vitaminas C būtinas ir regis mums visai gerai veikia. Koks skonis? Visiškai primena vaikystę, būtent tokias tabletes duodavo mama.
Vitaminas C 25 mg (31,25% RMV)

21. MERZ SPEZIAL dragees maisto papildai su vitaminais, mikroelementais ir sojos papildais, 60 vnt.
Šituos papildus daug kas gyrė, tačiau išgėrusi buteliuką, nepajutau didelio poveikio... Nei oda, nei plaukai, nei nagai liko nepakitę... Nors savijauta ir buvo šiek tiek geresnė. Tačiau nemanau, kad papildas labai veiksmingas, bent jau ne man.
Dviejų dražė:
Vitaminas C - 120 mg (150%)
Nikotinamidas - 30 mg (188 %)
Vitaminas E - 13,4 mg (112%)
Vitaminas B6 - 3,2 mg (229%)
Vitaminas B2 - 2,6 mg (186 %)
Vitaminas A - 800 ug (100 %)
Vitaminas B12 - 2 ug (80 %)
Vitaminas B1 - 2,4 mg (218 %)
Folio rūgštis - 400 ug (200%)
Biotinas - 60 ug (120 %)
Pantoteno rūgštis - 7,2 mg (120 %)
Geležis - 5 mg (36 %)
Cinkas - 5 mg (50 %)

Veido odai I

22. CLINIANS Attiva Antistress refreshing - raminamasis tonikas su miškinių dedešvų ekstraktu, 200 ml
Sunaudojau ir nežinau ką pasakyti - nei blogas, nei labai geras. Visiškas vidurkis produktui, kurį sunaudojus net nebelieka papildomų pamąstymų. Apžvalgą parašiau, pasirodė neblogas, bet nemanau, kad kartosiu - esu atradusi iš tiesų gerų, geresnių priemonių nei ši.

23. ECO LABORATORIE "Omolaživajuščiaja" veido prausimosi putos "Anti-age" su hialurono rūgštimi, 150 ml
O apie šias putas vien tik geriausi atsiliepimai - švariai, švelniai ir gerai prausia odą ir geba įveikti net ir makiažą. Prigyriau visuose paskyrose, pasidžiaugiau ir mielai pakartočiau dar vieną pakuotę.

24. ECO LAB "Instant Lifting" stangrinamasis paakių serumas su irisų, migdolų aliejumi, juodaisiais ikrais ir hialurono rūgštimi, 30 ml
Dar viena vidutinybė... Prižadėjo gamintojas ant pakuotės stangrinti paakius ir kovoti su raukšlėmis, bet daugiausiai, ką pavyko išgauti buvo drėkinimas. Geras drėkinimas, tačiau jei perki sūrį, ir noris gauti sūrį, o ne dešrą, tiesa?
Nekartočiau.

25. L'OREAL "Smooth Sugars" veido ir lūpų šveitiklis "Glow" suteikiantis švytėjimo su vynuogių sėklų aliejumi, 50 ml
Na va, viskas, paskutinis šveitiklis iš Smooth Sugars linijos, suteikiantis veidui švytėjimo. Apie patį šveitiklį tikriausiai daug išsiplėsti nereikia, jis tikrai suteikia švytėjimo. Tačiau jei vertinant visų poveikius ir jau baigus visas pakuotes, man labiausiai patiko "Nourish" - geriausias pasirinkimas sausai, truputį riebaliuko norinčiai odai.
Kartočiau.

Veido priežiūra II

26. - 27. MITOMO "Bee Venom + Gold" - lakštinė veido kaukė su auksu ir bičių nuodais, 2 vnt.
Labai labai gerai drėkinančios kaukės, suteikiančios odai sveiko spindesio. Nors erzino per gausiai sudrėkintas lakštas, bet apskritai labai patiko.
Kartočiau.

28. - 29. FLOR DE MAN Essential Watermelon Juice! - drėkinanti lakštinė veido kaukė su arbūzų sultimis
Man atrodo šias kaukes įvertinau per gerai apžvalgos metu... Kuo ilgiau galvoju, tuo labiau suvokiu, kad čia tikriausiai prasčiausios lakštinės kaukės, kurias esu bandžiusi. Efekto labai mažai, erzino esencija, kuri priminė labiau vandenį, nei kaukės skystį. Kaukės skystis tekėjo per veidą, pati kaukė smuko žemyn... Žodžiu, ne kažką.
Nekartočiau.

30. EARTH KISS White Thai Clay Rejuvenate" Mud Mask - 100% natūrali molio kaukė su baltuoju tailandietišku moliu ir lotosų žiedais, 17 g
O čia yra tobulybė, kurios norisi dar ir dar. Jau senai nebuvau naudojusi taip švelniai, tačiau kartu taip efektyviai valančios poras ir visokius nešvarumus veido kaukės. Vis dar laikau sukryžiavusi pirštus, kad atsirastų ir Lietuvos rinkoje!
Mielai pakartočiau.

31. SEBOCALM "Sensitive" Rich Cream - maitinamasis veido kremas.
MĖGINYS.
Kokybiškas kremas, kuriame gamintojas tobulai subalansavo santykį tarp riebesnės konsistencijos ir kremo lengvumo. Net ir sausa veido oda nenori riebių, sunkių, poras kemšančių kremų. Rinkoje toks mitas sklando, kad sausai odai reikalingas riebus kremas, čia tas pats, kaip riebiai odai reikia sausinančio kremo... Patiko, iš ties jaučiasi gera kokybė, tad būtų smagu pabandyti ir pilno dydžio pakuotę.

32. SEBOCALM "Sensitive" moisture & nourishment - paakių kremas jautriai odai.
MĖGINYS.
Iš tiesų paprastas šitas kremas, bet kaip ir veido kremo atveju, jaučiasi, kad kokybiškas ir ilgam drėkinantis bei apsaugantis jautrią paakių odą. Kremas nežada nei stangrinti, nei suteikti elastingumo, tad to tikėtis nereikia, tačiau geras drėkinimas, kokybiškas drėkinimas yra esminis šio kremo efektas.
Smalsu, norėčiau išbandyti ir pilną pakuotę.

Dekoratyvinė kosmetika ir aromatai

33. MEASURABLE DIFFERENCE Sparkle Kiss Lip Cream - blizgus lūpų kremas "Tipsy Violet"
Labai įdomus reikalas, tik pakankamai greitai naudojasi. Bet priešingai, tai nėra trūkumas - blizgesys natūralus ir ilgai laikyti jo nereikėtų kažkur pasidėjus. Kalbant apie efektą - jis įdomus, neįprastas ir ypatingai blizgus, šiek tiek apsunkina lūpas. Labai patiko šventiniu laikotarpiu, tačiau vasaros metu jo naudoti nenorėčiau.
Hmm... galbūt kartočiau.

34. L'OREAL "Paradise Extatic" vandeniui atsparus blakstienų tušas, 6,4 ml
Man regis daugumai šis tušas patiko, tačiau man... nelabai. Košės tušas tepdavo daug, tad sulipindavo blakstienas. Į rankas tekdavo imti papildomas šukytes, kad jos atrodytų padoriai. O ir poveikis labai natūralus ir tradicinis... Likučiai uždžiuvo, tad metas atsisveikinti.
Nežinau, esu bandžiusi daug geresnių ir mano skoniui jis neįtiko.

35. AVON Mark. Full Cover Cream Concealer - kreminis maskuoklis "Fair"
Visiškai nepatiko... Vienintelis didesnis privalumas buvo neblogas maskavimas, tačiau... kai maskuoklio niekaip neina išsklaidyti, kai jis sukrenta į raukšleles, kai erzina kas kart jį naudojant. Nežinau, kažkas labai negerai su maskuoklio formule. Nematau prasmės jo laikyti, tad metu lauk.
Nekartočiau.

36. FRUTTINI kvapnieji kūno purškiklis "My Magic is Passion Fruit", 125 ml
Malonaus vaisinio kvapo su šiokiu tokiu sunkumu purškiklis. Kiek kartų bandžiau vasarai, man jis būdavo per sunkus, o va šaltąjam sezonui puikiai.
Pakartočiau.
-------------------------------------------------------
Viskas, štai tiek mano baigtų produktų sausio mėnesio metu. Regis šį mėnesį mažiau dėmesio skyriau kosmetikai ir tai mane keistai džiugina - juk ne viskas ir ne visuomet turi būti tik išorė, tiesa?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Is aprasymo susigundziau tas ECO Laboratory prausimosi putas nusipirkt. Putas esu naudojusi, tik VIVI. Lyg ir nieko buvo. Vis kitaip, nuvalai. Pakeitimui gal visai nieko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man šitos fainos, o Vivi, jau nelabai ir prisimenu :D Ar bandėte kažką geresnio Diana? Būtų smalsu sužinoti, ką šiaip naudojate?

      Panaikinti

Rašyti komentarą