GOLDEN ROSE Dream Lips Lipliner - lūpų kontūro pieštukai "502" ir "512"

Kalbant apie kosmetiką ir dekoratyvines priemones, aš visuomet stengiuosi atrasti pigesnės ir mane tenkinančios kokybės. Jau senai Essence ir Catrice prekiniai ženklai užkariavo ne tik mano, bet ir daugumos širdis, tik, kaip ir su bet kuria kompanija - ne visi produktai ten geri ir verti dėmesio, tiesa? Lygiai taip pat su bet kuria, kurią išbandysite... Apie Golden Rose prekinį ženklą turiu lygiai tokią pat nuomonę - man nepaprastai patinka šios kompanijos nagų lakai, tačiau blakstienų tušai tikrai nėra ypatingos kokybės. Ir nors dekoratyvinės kompanijos kosmetikos bandžiau ne itin daug, bet apie lūpoms skirtus produktus turiu gerą nuomonę - viskas, ką bandžiau iki šiol man puikiai tiko. Šį kart kviečiu jus lūpų pieštukų apžvalgai. Jau esu pasakojusi apie GR įprastus pieštukus, o šiam kartui - matinius, užvadintus "Dream Lips".

"Žmogaus gyvenimas kupinas laimės daugiausia dėl to, kad žmogus amžinai laukia, jog netrukus bus laimingas."
E. A. Po



Produktas: GOLDEN ROSE Dream Lips Lipliner - lūpų kontūro pieštukai "502" ir "512"
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: kietoka formulė
Tūris: nenurodytas
Kaina*: kiekvienas po 1,95 EUR
Kur galima įsigyti: Golden Rose salelėje Akropolyje, Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Camelia vaistinėse
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Specialios formulės, aukštos kokybės lūpų kontūro pieštukas. Lengvai tepasi. Didelis atspalvių pasirinkimas.


Juodo medžio korpuso lūpų pieštukų pakuotės savo forma niekuo nesiskiria nuo kitų pieštukų. Šios linijos pieštukai drožiamu, uždengti spalvą atitinkančiu plastikiniu dangteliu. Dizaino prasme  - juodame fone daugybė užrašų balta spalva ir spalvą atitinkantis plastikinis galiukas. Pieštukai atrodo gan moderniai, patraukliai ir dailiai - man dizainas malonus akiai, naudojimas paprastas - niekuo nesiskundžiu!

Kvapas. Pieštukai medienos kvapo, tačiau tai korpuso kvapas, ne pačio produkto. Tuo tarpu šerdelė labai silpno, neutralaus aromato, kuris visiškai neužsiuodžia dažantis ir jokio kvapo ant lūpų nepalieka.

Konsistencija. Kreminė, tačiau man pasirodė kietoka. Jei pieštukas būtų bent kiek minkštesnės formuluotės - būtų tiesiog pasakiškai gera!


Sudėtis: PPG-3 Hydrogenated Castor Oil, Synthetic Wax, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Caprylic/ Capric Triglyceride, Myristyl Myristate, Isododecane, Euphorbia Cerifera Cera, Copernicia Cerifera Cera, Octyldodecanol, Glyceryl Ricinoleate, VP/ Hexadecene Copolymer, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Cottonseed Oil, Dimethicone, Silica, Phenoxyethanol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Lecithin, Propylene Glycol Stearate, Polysorbate 20, Sorbitan Laurate, Propylene Glycol Laurate, Octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate.
May contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77007, CI 15850, CI 45380, CI 77492, CI 17200, CI 77499, CI 45410, CI 77742, CI 15985, CI 73360, CI 19140, CI 16035, CI 42090, CI 75470, CI 15880, Tin Oxide.

Be parabenų.


Poveikis. Negaliu nepastebėti, kad nors ir būdamas kreminis, pieštukas gana sunkiai sklaidosi ant lūpų odos. Man žiauriai trūksta minkštumo ir lengvesnio slydimo - tikriausiai čia ir būtų didžiausias šios priemonės trūkumas... Nes pigmentacija tiesiog tobula - vienu brūkštelėjimu išgaunama visiškai intensyvi spalva ir sluoksniuoti nėra jokio reikalo. Dažnai lūpų pieštukus naudoju ne tik lūpų kontūrui, bet ir kaip paprastus dažus - bene visi pieštukai išlieka gerokai ilgiau nei įprasti dažai. Ir šiuos pieštukus dažniau naudojau vienus, nei su dažais. Taip, tokiu atveju kažkodėl greičiau išsinaudoja, bet aš linkusi vertinti ir labiau sureikšminti rezultatą, nei kainą ar išeigą.

502 atspalvis rudo nude, tačiau šilto atspalvio, ne visai jis atitinka mano odos spalvą, yra tamsesnis, tačiau vistiek labai patinka. Toks visiškai kasdieniškas ir labai patogus atspalvis tiek prie neutralaus, tiek prie kiek ryškesnio makiažo.

512 atspalvis tamsiai rožinė su nemažai raudonos spalvos, šalto atspalvio. Man ši spalva šiuo gyvenimo periodu yra viena mylimiausių - lyg mano lūpos, tik gražesnės. Atspalvis tiesiog tobulai susišaukia su veido oda ir skoningai paryškina lūpas. Lyg ir mano natūrali spalva, tik šiek tiek ryškesnė. Vėlgi, man tai pakankamai kasdieniškas atspalvis, kai nesinori jokių nude ar rudų.


Deja, bet būdami matiniai, lūpų pieštukai kiek sausina lūpas, bet ne tiek, kad būtų nemalonu ar erzintų. Tikrai nedrėkina ir šiek tiek sausumo jaučiasi. Ir pastebėjau, kad dengti reikia labai atsargiai - jei ant lūpų bus pasausėjimų ar atplaišų, pieštukai intensyviai juos paryškins ir sugadins visą vaizdą.

Galiausiai liko tik išlikimo klausimas ir čia aš jau galiu paploti katučių - išlieka geras 6 valandas be jokio vargo, o dažnai ir ilgiau. Pieštukai visiškai atsparūs gėrimams, nepalieka dėmių ant kavos puodelių, įrankių ar stiklinių ir nors prancūziško Valentino dienos bučinio neatlaikys (neatsparus stipriam trynimui), tačiau įprastai pakštelėjus kam nors į skruostą, nereikės susigėsti palikus dažų dėmes.
Kaip tikriausiai jau supratote iš įrašo - lūpų pieštukai man patiko. Aš mielai juos naudoju tiek norėdama kiek paryškinti lūpas kasdien, tiek norėdama tikslaus kontūro skystiems ar įprastiems lūpų dažams. Geresnio kainos ir kokybės santykio neįsivaizduoju, tad jei neprieštaraujate kietesnei konsistencijai - išbandyti verta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai