GOLDEN ROSE lip liner No.205, No. 225, No.227 - lūpų kontūro pieštukų apžvalga

Kai buvau paauglė, Golden Rose ir Ruby Rose kosmetika buvo mano mėgstamiausia. Tuomet Essence produkcijos dar nebuvo Lietuvos rinkoje, o Ruby Rose buvo pirmoji, kurią leido įpirkti mano kišenpinigiai. Golden Rose kosmetika mano kosmetinėje atsirado vėliau, mat ji visad buvo kiek brangesnė nei Ruby Rose. Tačiau bet kuriuo atveju, Golden Rose kosmetika buvo viena geriausių kosmetikos priemonių mano kosmetinėje.

"Nesvarbu, kokį stilių pasirinksite, ar kaip nuspręsite atrodyti - prisiminkite pasitikėjimas savimi yra jūsų įvaizdžio sėkmės garantas"

Su laiku mano kosmetikos krepšelis keitėsi. Laikui bėgant pamiršau apie Golden Rose kosmetiką, kol kartą, negavau krūvos nagų lakų iš Golden Rose kolekcijos "Paris". Tuomet, apsidžiaugusi nepaprastai gera kokybe puoliau ieškoti, kur dar galima įsigyti šios kompanijos kosmetikos. Radusi lūpų pieštukus nusprendžiau būtinai išbandyti. Visus įspūdžius pasakoju jums žemiau.



Produktas: GOLDEN ROSE lipliner - lūpų pieštukai 205, 225, 227
Gamintojas: "Golden Rose". Pagaminta Europos Sąjungoje
Paskirtis: išryškinti lūpų kontūrą, apsaugoti lūpų dažus nuo išsivaikščiojimo
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: idealios spalvos, tinkančios lūpų dažams
Labiausiai nepatiko: sunkiai, kietai brėžiasi
Tūris: kiekvienas po 4 g.
Kaina*: 2,19 EUR (7,56 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Martina, www.ceryx.lt, Švaros prekės
Įvertinimas: 7,5 / 10

Ką žada gamintojas: Specialios formulės, aukštos kokybės lūpų kontūro pieštukas. Lengvai brėžia kontūrą. Plati madingų spalvų gama.
- Lengvai dengiasi
- Minkštas ir kreminis
- Ilgai išlieka
- Aukščiausios kokybės ingredientai
- Nenuteka
- 30 sodrių, madingų atspalvių


Lūpų kontūro pieštukų pakuotė medinė, forma, žinoma pieštuko. Juodas pieštuko korpusas neatrodo pernelyg pigiai ir paprastai. Visi užrašai ant juodo korpuso įspausti aukso spalvos, kuri per laiką gan lengvai nusitrina. Tam, kad greitai identifikuoti reikiamą pieštuko spalvą, pakuotės galiukas nudažytas pieštuko spalva, tačiau turiu pastebėti, kad jis nevisai atitinka tikrąją pieštuko spalvą. Spalva apsaugota juodu, užkemšamu dangteliu. Tiesa, pieštukas nėra išsukamas, tad jį reikia drožti. O tokiu atveju dalis produkto prarandama nudrožiant kosmetiniu drožtuku.

Maža gudrybė. Norėdami išsaugoti daugiau spalvos, pusvalandį prieš drožiant, pieštuką patalpinkite į šaldymo kamerą. Produktas sušals ir nusidroš mažiau spalvos.

Pieštukai turi labai silpną kvapą. Sakyčiau priemonė labiau bekvapė.

Konsistencija. Pieštukas labai minkštai ir lengvai dengiasi ant rankos: tiršta kreminė tekstūra lengvai pasiskirsto. Tačiau ant lūpų, mano nuomone pieštukas skirstosi sunkokai, brėžiasi kietai.


Sudėtis:
Stearic Acid, Hydrogenated Vegetable Oil, Paraffinum Liquidum, Cetyl Palmitate, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Coco- Glycerides, Rhus Succedanea Fruit Cera, Talc, C10-18 Triglycerides, Butyl Stearate, Tristearin, Stearyl Heptanoate, Synthetic Wax, Methylparaben, Propylparaben, Stearyl Caprylate, BHT.
May Contain (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 75470, CI 42090, CI 45410, CI 19140, CI 15850, CI 15985, Mica, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.


Poveikis. Pieštukai turi nepaprastai gerą, ryškią pigmentaciją. Dengimo metu gana tolygiai ir sodriai dengiasi ant lūpų. Tiesa, jei pieštuku užpildysite lūpas, rekomenduoju lūpas nušveisti šveitikliu ir palepinti balzamu, kitaip priemonė išryškins visus lūpų netobulumus.

No. 205
Atsiprašau už nelabai kokybišką fotografiją
Apskritai pieštukų formulė ganėtinai sausa, tad ant lūpų iš karto matomi visi išsausėję odos plotai. Tačiau būtent dėl sausos konsistencijos, suteikiamas matinės spalvos efektas. Visgi, sakyčiau, kad no. 205 ir no. 227 yra tikrai aiškiai matinio efekto, o va no. 225 turi vos vos matomų blizgių dalelių. Nors tų dalelių nesimato pieštuke, tačiau galutiniame rezultate, ši spalva ant lūpų yra blizgesnė nei kitos dvi spalvos.

No. 225
Ant lūpų pieštukas, tepamas kaip lūpų dažai išlaiko vidutiniškai 3-5 valandas, tačiau kaip kontūro pieštukas, priemonė išsilaiko dar ilgiau. Tiesa, net neįsivaizduoju, ar toks laikas normalus? Mano nuomone, jei kai kuriuos dažus reikia atnaujinti jau po valandos, tai ir po keleto valandų atnaujinti pieštuką visai nesudėtinga.

No. 227
Priemonė, būdama gana sausos konsistencijos, ant lūpų ne tik ilgai išsilaiko. Jaučiamas ir lūpų sausumas (lūpos neslysta, bandant priemonę vienodai paskirstyti), tačiau sausinamojo efekto nepastebėjau.

REZIUMĖ.
Golden Rose lūpų kontūro pieštukai, viena iš nebrangių lūpų kontūro priemonių, gana tolygiai padengianti priemonę ant lūpų ir suteikianti matinį efektą. Gaila, tačiau pieštukas brėžia gana kietai, sudėtinga tokį produktą paskirstyti ant lūpų. Visgi, vertinant produkto kainą ir kokybės santykį, pridedu dar vieną balą už neblogą kainos ir kokybės balansą.


Ar bandėte Golden Rose lūpų produktus? Ar patiko lūpų kontūro pieštukai? Gal pastebėjote daugiau privalumų, arba trūkumų?

















Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Komentaras ne i tema - tavo labai grazios ir ilgos blakstienos (ant ju bet koks tusas atrodytu puikiai) ir labai grazus nagai...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Neringa :) Norėtusi, kad visi tušai ant blakstienų atrodytų gerai, bet deja ne visi. Pamenu turėjau dvipusį tušą su baltu pagrindu ir juoda spalva. Tai netik kad balta splava prasimušdavo pro juodą, tai dar ir visos blakstienos nemažais gumuliukais nusėtos būdavo... Brr..baisu atsiminus.

      Panaikinti
  2. Pieštukų spalvos tikrai gražios :) o aš kažkaip jau buvau ir pamiršusi apie Golden Rose kosmetiką, pamenu, kai buvau maža, mama turėjo daug įvairių spalvų šešėlių, tai man via knietėjo išbandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mano vyresnė sesuo turėjo pagrinde Ruby Rose ir Golden Rose kosmetiką, o dar kai padovanojo pirmą akių šešėlių paletę su berods 12 (net dvylika) skirtingų splavų iš laimės nežinojau kur dėtis. Tai matyt artimųjų naudojama kosmetika visgi daro įtaką :) Iki kol neturėjau dažų aš sugebėdavau prasinešti pro sesių kosmetinius staliukus ir pasiterlioti, nors man atrodydavo, kad labai gražiai pasidažiau :D :D

      Panaikinti
  3. No. 227 tikrai gali naudoti kasdien. Atrodo puikiai!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Greta. Manau visos spalvos tikrai gerai atrodo :) Tik tas nelemtas kietumas ir sausumas...

      Panaikinti

Rašyti komentarą