ORIFLAME nagų lakas "Passion Red": apžvalga

Aš mėgstu keisti savo nagų spalvą ir mėgstu keisti kardinaliai: mano nagų lakų dėkle daugybė įvairiausių atspalvių bet kokiai mano nuotaikai. Kažkada, ne taip ir senai (prieš 6-8 metus) labai mėgau juodus nagų lakus. Bene nuolat dažiausi juoda, tamsiai vyšnine, slyvų ir bet kokiu tamsiu, akį rėžiančiu atspalviu.

"Bet kuri moteris gali dėvėti puikią aprangą, tačiau jos nagai yra jos vizitinė kortelė"
Tammy Taylor

Šiandien, tarp mano nagų lakų buteliukų, gerokai mažiau tamsių atspalvių. Visgi, kartas nuo karto išsitraukiu ryškų, tamsų atspalvį. Šiuo įrašu noriu jums pristatyti nagų laką iš Oriflame, kurio deja, nebėra pardavime, tačiau žemiau pateiksiu jums tos pačios kompanijos alternatyvią spalvą, ir vertinant komentarus, spėju, kad tas alternatyvus pasirinkimas yra labai panašus į šiandien pristatomą nagų laką.



Produktas: ORIFLAME Pure Colour "Passion Red" nagų lakas
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: suteikti nagams spalvą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: atspalvis
Labiausiai nepatiko: net išdžiuvęs produktas dažo
Tūris: 8 ml
Kaina*: apie 4,60 EUR (15,88 Lt)
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultančių
Įvertinimas: 6 /10

Ką žada gamintojas: Blizgūs, spindintys nagų lakai, didžiulis spalvų pasirinkimas.



Nagų lakas supakuotas visiškai apvaliame, stikliniame buteliuke, kuris užsuktas juodo plačiu dangteliu. Produkto šepetėlis labai trumpas, tad juo nėra labai patogu naudotis. bet pati šepetėlio galvutė gana patogi, tiesa, turiu pastebėti, kad tai nėra idealus variantas.


Kvapas. Nagų lako kvapas nesiskiria nuo kitų nagų lako kvapų.

Konsistencija. Nagų lako konsistencija ideali: nei per tiršta, nei per skysta. Nagų laką turiu gana ilgai ir turiu pastebėti, kad jis netirštėja, jo konsistencija nesikeičia, jis netampa prastesnis.



Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, TRIPHENYL PHOSPHATE, STEARALKONIUM BENTONITE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ETOCRYLENE, SILICA, DIACETONE ALCOHOL, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, ALUMINA.


Vienas nagų lako sluoksnis

Poveikis. Aš senai ieškojau tamsios kraujo / slyvų / juodos spalvos nagų lako, kuris atrodytų išskirtinai ir solidžiai, tad pamačiusi Oriflame "Passion Red" net neabejojau dėl pirkimo. Nusilakavus nagus, spalva atrodo praktiškai juoda, o prie skirtingo apšvietimo išryškėja ir slyvų spalva ir tamsi kraujo spalva.

Iš pradžių nagus lakuodavau tik vienu sluoksniu, tačiau jo nėra gana. Užtepus du sluoksnius spalva tampa tolygesnė ir intensyvesnė.

Nagų lakas suteikia blizgų nagų efektą, tačiau labai trumpam, nes jau po pusdienio blizgesys dingsta. Be to, nulakuotu nago paviršiumi perbraukus per popieriaus lapą, plastiką ar bet kokį kitą paviršių, jis nudažomas nagų lako spalvos ruožu... Blogai! Būtinai reikalingas skaidrus viršutinis sluoksnis, tačiau ir šiuo atveju, nagų lakas tepa. Be viso to, nuvalydama nagus pastebiu, kad spalva persigeria per nagų lako pagrindą ir nudažo nagus tamsiai raudona/ slyvų spalva.

Nagų priemonė išdžiūsta gana greitai. Laikosi trumpai: jau pirmą dieną matomi atsilupinėję nagų galiukai (pridėkite tepliojantį, nepatogų šepetėlį ir gausite netvarkingą manikiūrą). Nors nusilakavus nagus dar visai padoriai galima vaikščioti 1-4 dienas (priklausomai nuo to, kiek jūs atsparūs apsilaupiusiam, manikiūrui :) ).



REZIUMĖ.
Nagų lakas turi labai daug trūkumų: nepatvarus, dažantis visus paviršius, dažantis nagų plokštelę (net ir imantis visų apsauginių priemonių), nepatogus, trumpas viską tepliojantis šepetėlis. Tačiau spalva tiesiog ideali kai noriu truputį tokio Uhh savo nagučiams.


Aternatyva: Nagų lakas išimtas iš prekybos, tačiau man šis lakas labai panašus į tos pačios kompanijos ORIFLAME "Pure Colour" Deep Plum atspalvį.
Nuotrauka skolinta iš ČIA










Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau.

Komentarai