CATRICE Ultimate Shine lūpų dažai 250 - Yes, We Can-dy!

Šiandien Moters dienos proga noriu papasakoti apie nepaprastai švelnios spalvos lūpų dažus Catrice Ultimate Shine "Yes, We Can-dy!", kurie suteikia natūralų lūpų makiažą ir yra nepaprastai gražios, pavasariškos spalvos.

"Aš ne visada žinau ko aš noriu, bet visada žinojau, kokia moterimi norėjau būti"
Diane von Furstenberg

Su kovo 8-ąją mielosios tinklaraščio draugės ir skaitytojos! Su tarptautine Moters diena! Ši diena skirta moters stiprybei, moters darbams, moteriškumui... O kiek daug visko telpa į žodį "moteriškumas"! Lygiai tiek pat daug visko telpa į kiekvienos moters širdį.

Tad, Mielosios moterys-mažos ir didelės, blondinės ir brunetės, mėlynaakės ir rudaakės, aukštos ir žemos, lieknos ir apvalios, visos mes unikalios... Kiekviena iš mūsų turime tai, kas veda vyrus iš proto, todėl šiandien švenčiame moteriškumo dieną-visa tai, kas telpa mūsų gležnuose, tačiau kartu tokiuose stipriuose kūnuose. Vyrai juokaudami sako, kad kovo 8-diena, už kurią vyriškiai dėkoja mums... Už ką paklausite-o gi už tai, kad vasario mėnesiais kalbame mažiausiai... Tačiau kiekviena mūsų žinome-nėra kitos tokios būtybės žemėje, kuri būdama tokia trapi, gali būti tokia stipri... Už tai kad mes esame ne šiaip stebuklas-tačiau didis stebuklas!!! Už Jus mielos moterys-už didžius stebuklus!!!!



Produktas: CATRICE Ultimate Shine lūpų dažai "250-Yes, We Can-dy!"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: suteikti spalvą lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: natūrali,  švelniai rožinė spalva
Labiausiai nepatiko: prastas išlaikymas ant lūpų
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 4,14 EUR  (14,29 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: Kreminės minkštos tekstūros lūpų dažai tiesiog tirpsta ant lūpų, suteikia intensyvią drėgmę ir elegantišką blizgesį. Subtilaus nude atspalvio, ryškiai rožinės arba šiltos koralų spalvos - su arba be blizgesio. Visada elegantiška.


Lūpų dažų pakuotė klasikinio dizaino. Dailios sidabro spalvos metalo tūbelė, su labai labai sandariai užsidarančiu dangteliu, kuris apsaugo lūpų dažus. Jeigu pakuotė krenta, ji neskyla ir neatsidaro. Lūpų dažai lengvai, tačiau tvirtai išsisuka. Ant pakuotės yra priemonės logotipas. Atidarius pakuotę toks pat logotipas slepiasi ties dangtelio uždarymu. Logotipu pažymėta ir pati priemonė. Apskritai, pakuotė praktiškai identiška anksčiau aprašytai CATRICE Ultimate Shine Gel Colour lūpų dažų "080 - Russian Violette" pakuotei.

Ant pakuotės apačios tarsi pridėtas skaidrus dangtelis, kuris neatsidaro. Sakau dangtelis, nes šiek tiek jį primena. Ant lūpų dažų dugno priklijuotas lūpų dažų spalvą atitinkantis lipdukas, kuriame nepasivarginta parodyti blizgias lūpų dažų daleles. Žinote, kaip kartais tokie lipdukai neatitinka tikrosios produkto spalvos? Šiuo atveju nieko panašaus - lipdukas idealiai atitinka produkto spalvą.


Lūpų dažai turi švelnų, vos jaučiamą kvapą, kuris dingsta pasidažius. Yra ir vos jaučiamas skonis, tačiau ant lūpų jo praktiškai nesijaučia.

Konsistencija. Produkto tekstūra lengvai kreminė, minkštai ir lengvai dengiasi ant lūpų, atrodo tiesiog slysta ir tirpsta dengiant dažais. Visgi, jei lūpos turi išsausėjusių plotų, jas pirmiausia reiktų nušveisti šveitikliu, ir tik tada dengti produktą. Kitu atveju lūpų dažai šiek tiek apsivelia ant sausų odos lopinėlių.

Lūpų dažai turi smulkių blizgių auksinės spalvos dalelių, kurias gana sunku nufotografuoti fotoaparatu. Nuotraukoje šiek tiek matosi.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, OCTYLDODECANOL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYETHYLENE, DIISOSTEARYL MALATE, POLYBUTENE, SYNTHETIC BEESWAX, SODIUM HYALURONATE, AQUA (WATER), SUCROSE DISTEARATE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE, TALC, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, MICA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, AROMA (FLAVOR), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažų intensyvumas labai priklauso nuo to, kiek lūpų dažų sluoksnių padengsite ant lūpų. Spalva gali varijuoti nuo vos matomos, permatomos rožinės iki ryškios koralų - rožinės spalvos su aiškiau matomomis blizgiomis dalelėmis.

Lūpų dažai lengvai sluoksniuojami ant lūpų. Kiekvienas sluoksnis gražiai dengiasi vienas ant kito, žinoma, jei lūpos prieš tai buvo nušveistos ir sudrėkintos lūpų balzamu. Kitu atveju, kaip minėjau lūpų dažai atrodo netolygiai padengti ir sukrenta į išsausėjusias vietas ir apvelia sausus odos lopinėlius.


Lūpų dažai lūpoms suteikia labai natūralią rožinę spalvą, kuri paryškina, kaip minėjau, natūralią lūpų spalvą. Blizgios auksinės dalelės yra praktiškai nematomos, ir pastebimos tik gerai įsižiūrėjus. Blizgesys išryškėja skirtingame apšvietime ir su saulės šviesa, tačiau dienos šviesoje mano nuomone tik labai nežymiai matomi. Aiškiai matosi ir spalvos suteikiamas blizgesys. Apskritai lūpų dažų efektas kiek primena '90 - tuosius metus, tačiau gerąja prasme.


Lūpų dažai vos vos lipnūs, tačiau manęs tai visiškai neerzino (keista, nes bet koks lūpų priemonės lipnumas man nepatinka). Negaliu sakyti, kad priemonė drėkina, tačiau lūpų nesausina. Produktas ant lūpų išlieka tikrai trumpai, apie 2 valandas. Ir tai, tik tuo atveju, nei nevalgote ir negeriate. Jei geriama kava (ar bet koks kitas gėrimas) lūpų centre dažai kiek pasitrina, tačiau spalva ant lūpų matoma. Tokiu atveju aš ją paprasčiausiai atnaujinu. O va, po poros valandų, jau norisi pilnai perdažyti lūpas iš naujo.


REZIUMĖ.
Lūpų dažai - gaivi pavasariška spalva šylantiems orams ir pavasariškai nuotaikai. Iš pradžių man labai nepatiko blizgios lūpų dažų dalelės ir galvojau, kad tikrai nesidažysiu šiais dažais, tačiau per kelis kartus pastebėjus, kad dalelių praktiškai nesimato ir galutiniame rezultate lūpų dažai puikiai atrodo, - pamėgau šią spalvą kaip išskirtinai pavasarišką, švelniai rožinę priemonę lūpoms paryškinti. Ant lūpų priemonė jaučiasi maloniai ir lengvai ir nors lūpų nesausina, tačiau jų nedrėkina. Prieš lūpų dažų padengimą rekomenduoju lūpas nušveisti šveitikliu (beje, lupų dažų šveitiklį galite tiesiog pasidaryti). Lūpų dažai nepasižymi patvarumu, tačiau priemonę paprasta tiesiog atnaujinti ar vėl padengti iš naujo.

Alternatyva: NYX "Rose Bud" lūpų dažai.
Nuotrauka skolinta iš Dressing Table delights tinklaraščio. Nuoroda ČIA












Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ir Jus su Moters diena! Lai visada šypsosi akys ir lydi džiugi nuotaika :) Gražaus pavasario! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tau labai tinka ta romantiškai rožinė spalva. <3 O ir šiaip atrodai tokia moteriška ir subtili :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū Greta :) Oi, net nuraudau :) Labai malonus komplimentas

      Panaikinti

Rašyti komentarą