JUICY COUTURE "Peace, Love & Juicy Couture" parfumuotas vanduo moterims

Šiandien apie Juiy Couture vieną iš aromatų "Peace, Love and Juiy Couture". Kompanijos kvepalus pamilau nuo tada, kai pirmą kart juo pauosčiau: saldūs, tačiau ne pernelyg, gėlių puoštės ir sultingi kelių vaisių aromatai - visa tai ir yra mano mėgstamas kvapas...

"Gyvenimas yra sultingas...
Pripildykite jį daugybe malonumų!"

Juicy Couture kompanija žinoma dėl saldžių, skanių ir mergaitiškų kvapų, kurie man labai patinka. Apskritai, kompanija turi keletą skirtingų kvepalų buteliųkų, kuriuose vyrauja ta pati mergaitiškai saldi tematika. Apskritai bene visos kompanijos prekės orientuotos į paaugles: rankinės, rūbai, aksesuarai - viskas labai mergaitiška, daug rožinės spalvos.


Kiti Juicy Couture kvepalai ganėtinai saldūs, vaisių ir gėlių kategorijos kvapai. Tačiau šiandien pasakosiu apie "Peace, Love and Juicy Couture" kvapą, kuris buvo įkvėptas hipių laikų (gėlių vaikai) su stipriomis gėlių, žemės aromatų ir muskuso natomis. Jokių saldžių užuominų šiame aromate nėra. 


Produktas: JUICY COUTURE "Peace, Love and Juicy Couture" kvapusis vanduo (EDP)
Gamintojas: "EA Fragrances" Co. Paggaminta New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Tūris: 100 ml (yra ir  7,5 ml, 30 ml, 50 ml)
Kaina*: 83,70 EUR (289,00 Lt)
Leidimo metai: 2010 Spalis
Aromato kūrėjas: Rodrigo Flores - Roux
Kvapo kategorija: gėlių - žemės

Gamintojo aprašymas: Juicy Couture Peace Love & Juicy Couture buvo įkvėpti hipiško stiliaus ir nukelia į 6-tojo dešimtmečio laisvamaniškąjį Malibu.
Aromatas atsiveria citrinos, laukinių hiacintų, saldžiųjų obuolių ir juodųjų serbentų lapų natomis. Širdies natos apipila saulėtais jazminų, magnolijų, aguonų, sausmedžio ir liepžiedžių bučiniais. Bazinėse natose skamba vilkdalgio šaknies, pačiulių ir jausmingojo muskuso akordai, kurie viską įsupa į nerūpestingumo skraistę.
Juicy Couture kvepalai skirti rafinuotoms ir stilingoms moterims. Jos puošiasi madingais drabužiais, eina į vakarėlius ir galbūt netgi įsivelia į šiokius tokius nemalonumus. Kodėl gi ne? Juk svarbiausia - nebūti pernelyg rimtai!



Viršutinė nata: hiacintai, citrina, juodųjų serbentų lapai, obuoliai
Širdies nata: jazminai, magnolijos, aguonos, sausmedis, liepžiedžiai
Apatinė nata: muskusas, pačiuliai, vilkdalgio šaknis


Sudėtis:  Alcohol Denat., Parfum/ Fragrance, Water/ Aqua/ Eau, Dipropylene Glycol, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Alpha - Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate. Ethylhexyl Salicylate, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Blue 1 (CI 42090), Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140).


Pakuotė. Didžiulė, pereinančios rožinės spalvos kartoninė pakuotė nuo atidarinėjimo buvo apsaugoti skaidraus plastiko plėvele. Kiekviena kartoninės pakuotės briauna papildomai apibrėžta aukso spalvos linijomis. Kitoje pusėje tokios pačios spalvos sudėtinės dalys ir visa reikalinga informacija. Kvepalų pavadinimas užrašytas padriku šriftu, kuris man nelabai patinka, tačiau tikriausiai taip parodoma laisva gėlių vaikų dvasia, neribojama jokių sienų, netgi kvepalų buteliuko briaunų ir nesilaikanti jokių taisyklių (šiuo atveju teksto centravimo pakuotėje).

Ant pakuotės priekio - tokio pat aukso spalvos kompanijos herbas - du Maltos bišonai (arba jorkšyro terjerai, nors man atrodo, kad bišonai), laikantys širdį su karūna. Toks herbas dedamas ant kiekvienos šios kompanijos kvepalų pakuotės.


Visgi, priklausomai nuo kvepalų, herbas gali varijuoti. Šiuo atveju maltos bišonų laikomos širdies viduryje pridėtas taikos ir hipių simboliu tapęs apverstos eglutės struktūrinis simbolis.


Ant buteliuko dugno priklijuotoje stačiakampio formos etiketėje nurodytas produkto pavadinimas, tipas, tūris, fabriko kodas ir šalis gamintoja. Būkite atsargūs rinkdamiesi šiuos kvepalus: jie turi daug padirbinių ir lengviausia juos atpažinti pagal šiuo požymius:

  • tikruose kvepaluose etiketė ant buteliuko dugno stačiakampio formos (padirbiniuose dažnai kvadratinė). Ant etiketės niekada nebus nurodytas pilnas gamintojo adresas;
  • Ant kartono dėžutės originaluose nurodomas tūris pirmiausia oz. ir tik tada ml (padirbiniuose atvirkščiai);
  • Originali pakuotė apsaugota skaidriu plastiku;
  • Ant popierinės pakuotės dugno esantis barkodas bus nedidelio stačiakampio formos, su mėlynu barkodu (padirbiniuose barkodas dažnai juodos spalvos);
  • originalios pakuotės herbas, ant skaidraus buteliuko labai tvirtai priklijuotas, tuo tarpu padirbinio dažniausiai nusilupa pakrapščius pirštu. Taip pat, pabandykite pažiūrėti pro buteliuką kaip herbas užklijuotas. Ant originalo dažniausiai klijų praktiškai nesimato, tuo tarpu padirbinio herbas bus užklijuotas netvarkingai, matysis klijų dėmės;
  • yra dar keletas smulkesnių požymių, pavyzdžiui šriftas, informacijos pateikimo būdas, tačiau, kad juos atskirti, būtinai reikia turėti šalia originalo ir padirbinio pakuotes.


Vidinė pakuotė - buteliukas, kartoninėje pakuotėje papildomai apsaugotas storu, rožinės spalvos kartonu. Buteliukas sunkus, pagamintas iš storo, skaidraus stiklo, papuošto herbu su šuniukais. Apskritai, viskas šiuose kvepaluose labai simboliška ir '60 hipiškas stilius derinamas su šiuolaikiškumu. Tad buteliukas man priminė klasikinę kvepalų formą, o herbas - šiais laikais tokius populiarius, madingus rankinius šunelius.

Buteliuko dangtelis plastikinis, imituojantis brangakmenio formą. Kaklelis puoštas turkio imitacijos akmenukais, suvertais ant tamprios gumelės. Tikriausiai ją būtų galima dėvėti kaip apyrankę. Ant "apyrankės", auksinio žiogelio imitacijos, prikabinti du pakabukai: aukso spalvos "J" (net neabejotinai reiškianti "Juicy Couture") ir aukso spalvos širdelė su hipišku apverstos eglutės simboliu. Be viso to, ant apyrankės kabo trys, skirtingų rožinių atspalvių kutai, nuteikiantys mergaitiškai, suteikiantys aliuziją į gėlių vaikų laikus.

Pakuotės dizainas, tarsi tikra lobių skrynelė: visko daug ir viskas labai, netgi labai simboliška.


Kvapas. Pirmiausia pasipurškus kvepalus užuodžiu stiprų hiacintų, citrinos ir žalumos kvapą su trupučiu stipraus alkoholio. Tik pasipurškus atrodo, kad kvepalai, bus per stiprūs. Žinau, kad daug žmonių nemėgsta stipraus hiacinto kvapo, tad pradžioje užuodžiamos hiacinto natos daugumą atbaido nuo kvepalų.

Nuslopus pirmajai bangai užuodžiu liepų žiedus, aguonas, gana sunkią magnoliją, šiek tiek jazmino ir trupučio žolės kvapo. Galiausiai kvepalai duoda muskuso, pačiulio ir žalumos šleifą su vos jaučiama gėlių užuomina iš vidurinės, kitaip, širdies natos.

Kalbant apie žalumą, reikia tikriausiai paminėti, kaip man šis kvapas pasirodė. Daugelis žalumos kvapą apibūdina kaip šviežiai nupjautos žolės kvapą (kurio aš asmeniškai tiesiog nepakenčiu), tačiau man pasirodė, kad kvepaluose esanti žaluma labiau primena šviežiai nupjautas gėles. Ar kada bandėte uostyti šviežiai nupjautų gėlių kotelius? Tai va, šis kvapas labai priminė tą kvapą, kuris pasklinda nuo tik ką nupjautos gėlės kotelio.


Mano nuomone kvapas labiau tinkamas:
     ☀ dienos metui;
     ☁ pavasario sezonui.


Kvapas nuostabiai dera su pavasariu, su pavasario viduriu, kai bunda gamta, kai sprogsta pirmieji medžių lapeliai, kai pražysta pirmosios gėlės... 

Kvapas gaivus, aštrus, žalias, šviežias ir sakyčiau netgi traškus pradžioje, pereidamas natas tampa šviesiu, ryškiu ir džiaugsmingu kvapu vidurinėje natoje ir galiausiai pakeliančiu nuotaiką ir lengvai raminančiu paskutinėje, apatinėje natoje.

Man kvapas suteikia harmonijos ir vidinės ramybės, nuteikia raminančiai. Mano vyras juokauja, sakydamas, kad su šiais kvepalais galiu apgauti bet ką: aromatas sukuria apgaulingą ramios, tyros, nekaltos ir švelnios mergaitės įvaizdį, nors po juo slepiasi maištingos, hiacinto kvapo įkvėptos, sielos dalelė...

Nepaisant puikaus kvapo, reikia konstatuoti, jog kvepalai užuodžiami per ištiestos rankos ilgį, jeigu ne trumpiau. Ir ant kūno išlieka labai trumpai, sakyčiau, vos 4 valandas, bet ne ilgiau nei 6 valandas. Visgi, kaip ir kaskart turiu įspėti, kad su kvepalų išlikimo laiku ant odos, aš tikrai nesu geras rodiklis, pagal kurį reiktų orientuotis: bet kokie kvapai ant mano kūno odos išlieka daug trumpiau nei ant kitų odos.


REZIUMĖ.
Dailus, mergaitiškas buteliukas papuoš kosmetinį staliuką. Tiesa, niekaip savęs neįsivaizduoju su tokio dydžio buteliuku rankinėje. Greičiausiai dalį kvepalų įsipilčiau į mažą dozatorių su purkštuku ir įsimesčiau į rankinę. Kalbant apie kvapą, mano nuomone, tai labai kontraversiškas kvapas: jį arba pamilsite, arba nekęsite. Bijau, kad su tokiu žalumos aromatu, hiacintu ir pačiuliu, tarpinių variantų nelieka: arba, arba. 

Aromatas panašus į:
- CHANEL "Cristalle Eau Verte" EDT
- ISSEY MIYAKE "A Scent by Issey Miyake"
- DIOR "Diorella"




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


Komentarai