ESSENCE antakių priežiūra: antakių pudra ir blakstienų ir antakių formavimo želė

Šiandien noriu papasakoti apie antakių formavimo priemones iš ESSENCE. Tikriausiai visos matėte parduotuvėje, visos girdėjote bent po vieną atsiliepimą? O aš noriu pateikti savo versiją apie šiuos produktus.

"Jei neturi antakių, praktiškai neturi ir veido"
Saoirse Ronan

Jau tikriausiai pastebėjote, kad mano kosmetikos krepšelyje labai daug Essence priemonių. Man patinka ieškoti pigesnių alternatyvų brangesniems gaminiams ir kai pagalvoju, kad kartais galima pataupyti vienos, ar kitos priemonės sąskaita, mielai renkuosi iš Essence kosmetikos stendo įvairius kosmetikos produktus.

Kartais tenka patirti nusivylimų, tačiau dažniausiai, kaip ir šiuo atveju, lyginant kokybę ir kainą, norisi pakelti balą ir pagirti kompaniją už puikų kainos ir kokybės balansą, kuris taip reikalingas galutiniam priemonės vartotojui.

Niekada iki šiol nenaudojau jokių antakių priemonių. Taip, turėjau antakių pieštuką, kuris pamištas gulėjo kosmetikos priemonių stalčiuje, kol galiausiai paseno ir teko išmesti. Kažkodėl niekada netikėjau, kad antakių priemonės išsilaiko visą dieną ir mintis, kad teks vis atnaujinti produktą, kuris man nelabai ir reikalingas, atgrasė nuo tokių priemonių įsigijimo anksčiau. Tačiau šiandieną, kai ryškiems ir tvarkingiems antakiams suteikiama tokia didelė svarba veido makiaže, negaliu nepabandyti ryškinti savo antakių. Tad šiandien kalbu apie pirmuosius mano antakių šešėlius ir pirmą antakių želė.




Antakių priežiūros rinkinys


Produktas: ESSENCE Eyebrow Stylist Set 01-natural brunette style - antakių priežiūros rinkinys
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: formuoti ir ryškinti antakius
Tinkamas tipas: brunetėms, tiks ir blondinėms
Labiausiai patiko: paprastas naudojimas
Labiausiai nepatiko: nepatogios formelės
Tūris: 2 g
Kaina*: 2,79 EUR (9,63 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 8/ 10

Ką žada gamintojas: antakių priežiūros rinkinys tobulų antakių formavimui. rinkinyje rasi: dviejų atspalvių antakių dažus, šepetėlį ir 3 tobulų antakių formelės.
Šį antakių formavimo rinkinį sudaro: 3 skirtingi antakių trafaretai, 2 antakių šešėliai, 1 teptukas tobuli antakiai per kelias sekundes!
- pasirinkite reikiamą trafaretą. uždėkite ant antakio ir tvirtai prispauskite už kraštų
- teptuku užtepkite antakių šešėlį


Užkemšamoje, skaidraus plastiko pakuotėje supakuoti 3 antakių trafaretai (formelės), teptukas, informacinis lapelis ir skaidriame dėkliuke sudėtos dvi spalvos. Apskritai, man pasirodė, jog pakuotė labai silpna, laikina, nestabili. Viršutinė pakuotė, nors ir pagaminta iš tvirto plastiko, tačiau tvirtai neužsikemša, dangtelis vis atsidaro, tad pakuotė nelabai tiks keliavimui.

Man nepatiko vidinė pakuotė, kurią reikia nuolat ištraukti iš pakuotės norint panaudoti: nepatogu ir užima papildomo laiko. Linkėčiau kompanijai tobulinti pakuotę ir apsvarstyti pastovius produktus pakuoti atidaromose (panašiose į šešėlių) pakuotes.

Antakių trafaretai yra trijų tipų: reguliaraus dydžio antakiams, mažiems antakiams ir aukštam antakių išlinkimui. Tačiau aš trafaretų nenaudoju, nes nė vienas trafaretas neatitinka mano antakių formos. Be to, man nepatinka, kad ties antakių viduriu trafaretas perskirtas vertikaliu brūkšniu, kurį reikia papildomai užpildyti nuėmus trafaretą. Galutiniame variante man daug patogiau naudoti priemonę paprastai, be formelės.

Antakių šepetėlis nedidelis, labai trumpas, suformuotas iš tvirtų sintetinių plaukelių. Jis nėra blogas, sakyčiau geras, gana patogus naudoti, tik man nepatinka pernelyg trumpa rankena, ir kadangi turiu patogesnį įrankį, šis naudojamas labai retai.


Antakių priežiūros rinkinys, tiksliau pats spalvotas produktas turi vos jaučiamą kvapą, tačiau kadangi jis labai silpnas, galima sakyti, kad priemonė bekvapė.

Konsistencija. Produkto konsistencija labai panaši į presuotą pudrą. Produktą paprasta ir lengva paimti teptuku. Nors pastebėjau, kad paimant produkto, dalis presuotos pudros pasikelia ir lieka ant paviršiaus tarsi nedideli laisvos priemonės gabaliukai - dulkelės.


Sudėtis: MICA, TALC, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL.
MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Blakstienų ir antakių priežiūros priemonė


Produktas: ESSENCE Lash & Brow Gel Mascara - blakstienų ir antakių priežiūros priemonė
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suvaldyti nepaklusnius antakių ir blakstienų plaukelius, užfiksuoti birų antakių produktą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: patvarumas
Labiausiai nepatiko: produktas greitai sugenda
Tūris: 9 ml
Kaina*: 2,19 EUR (7,56 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 7/10

Ką žada gamintojas: netvarkingiems antakiams sakykime ne! blakstienų ir antakių priežiūros priemonė rūpinasi blakstienomis, bei antakiais ir suteikia jiems tobulą formą. patikrinta oftalmologų.


Klasikinė tušo formos pakuotė pagaminta iš skaidraus plastiko. Priemonės šepetėlis klasikinis, pagamintas iš sintetinių šerelių. Pakuotei pasirinkta šalta spalvinė gama: skaidrus plastikas ir šalto atspalvio mėlyni užrašai ir plastikinės detalės.

Kvapas. Sunkoka apibūdinti priemonės kvapą, kadangi kvapiosiomis priemonėmis gamintojai kvapo nekvėpino. Sakyčiau tai tiesiog silpnas kvapas.

Konsistencija. Priemonė skaidrios spalvos, želinės konsistencijos. Deja, turiu pažymėti, kad nuo šepetėlio persikėlę nešvarumai ir biraus produkto dalytės, labai greitai sugadina formavimo priemonę: per apytiksliai 2 mėnesius priemonė pakeičia kvapą ir tampa drumstos spalvos, nebe skaidri. Tad man paprasčiausiai reikia įsigyti naują priemonę.

Sudėtis: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PVP, PANTHENOL, CARBOMER, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN.


Poveikis. Teptuku pirmiausia užpildau laisvas antakio vietas šviesesne pudra ir visą antakį dar papildau produktu. Pastebėjau, kad mano veido odai labiau tinka šviesesnė spalva. Net nežinau ar tamsią spalvą galėsiu sunaudoti, nes ji suteikia pernelyg išryškintų antakių vaizdą. Iš karto noriu pabrėžti, parduotuvėje radau "natural brunette style" - priemonę skirtą brunetėms, kuri skirta vidutinio tono veidui ir tik didžiajai daliai lietuvaičių, tačiau pasigedau tokio paties rinkinio blondinėms ir šatenėms. Apskritai, ESSENCE kompanijos produktų, skirtų antakiams, rinkoje pasirinkimas per mažas o ir siūlomos priemonės yra pagamintos pernelyg pigiai, iki galo neapgalvotose pakuotėse. Iš Essence mačiau neblogus antakių šešėlius iš "Hello Autumn" riboto leidimo kolekcijos su tamsesnių ir šviesesnių atspalvių palete. Tačiau kiek ieškojau, visur buvo išpirkta ir ei, kai buvo pagaminta tikrai gera pakuotė ir universalesnės spalvos, produktas buvo parduodamas tik ribotą laiką.

Taigi, užpildžiusi antakius biriu produktu (Essence antakių priežiūros rinkiniu) tam, kad mano darbo išėjus į lauką nenupūstų vėjas, užfiksuoju priemonę antakių želė (Essence lash & brow gel mascara). Kalbant apie želinį produktą. Įsigyjant priemonę man labai trūko informacijos apie tai, ką ši priemonė turėtų daryti ir kaip ja naudotis. Pažiūrėjusi youtube video apžvalgą, kuriame viena iš merginų priemonę naudojo kaip stiprinamąją blakstienų ir antakių priemonę, nusprendžiau ją taip ir naudoti. Tačiau po ilgesnio laiko pastebėjau, kad produktas apskritai nieko nedaro: nestiprina, neaugina ir jokių gydomųjų funkcijų neatlieka. Tad merginos, prieš pirkdamos vieną ar kitą priemonę, pasižiūrėkite daugiau nei vieną šaltinį apie priemonės panaudojimą ir atsiliepimus.


Na ir nusikalbu kartais, ar ne? Taigi padengus antakius pudra ir tepant juos želė, pastebėjau, kad želinis produktas nuvalo, nušluoja pudros likučius nuo plaukelių ir priemonės lieka tik ant odos. Tačiau manyčiau kad galutiniame variante tai vaizdo nesugadina.
Na o likučiai nuo plaukelių persikėlus ant šepetėlio, galiausiai patenka į produkto indelį. Galbūt situaciją gerintų nuolatinis šepetėlio valymas? Bet paprasčiau tiesiog nusipirkti naują produktą kai želė praranda skaidrumą.

Gana kalbų, žiūrim rezultatus:


Visgi, šiandien, peržiūrėdama nuotraukas matai, kad man dar reiktų pasipraktikuoti naudotis antakių priemonėmis, nesu visiškai patenkinta rezultatu. Nors priemonės atrodo gana natūraliai, tačiau vis dar matosi nedideli tarpeliai tarp plaukelių. O ką manote jūs?

Priemonės ant antakių išsilaiko gana ilgai: negaliu sakyti, kad visą dieną, tačiau 10 valandų tikrai. Priemonė nuo veido paprasčiausiai nusiplauna vandeniu, o liečiant rankomis ir vos patrynus želė galima paprasčiausiai nutrinti, tad abu produktai neturi ypatingai gero patvarumo.


REZIUMĖ.
Abi antakių priežiūros priemonės gana lengvai naudojamos, suteikia natūralią išvaizdą ir gana ilgai išsilaiko ant antakių. Nuo veido lengvai nusiplauna paprasčiausiu vandeniu. Antakių šešėliai ir želė sudaro visai gerą priežiūros derinį. Nors negaliu teigti, kad tai idealios ir nepakeičiamos priemonės, tačiau man patiko. Visgi, manyčiau, kad priemonės puikiai tiks susipažinti su antakių formavimo produktais ir pasipraktikuoti tokių priemonių naudojime.














Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. As pirmam savo antakiu "dazymui" nusipirkau essence blone antakiu piestuka. Mano nuomone, jis neblogas. Sunaudosiu visa, taciau noretusi geresnes priemones. Grazesnes spalvos. Gal net is brangesniu produktu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rekomenduoju pabandyti šias priemones, labai lengvai naudojamos ir natūraliai atrodo ;)

      Panaikinti
  2. be šitų antakių šešėlių nebemoku gyventi. Su niekuo nesigauna tokie dailus antakiai. Tik šepetėlį kitą naudoju...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi šepetėlį kitą naudoju. Labai natūralus rezultatas, tiesa? Ir naudoti labai patogu. Pastebėjau kad su pieštukais dažnai išgaunamos pernelyg griežtos linijos.

      Panaikinti
  3. Naudoju ir aš šias priemones. Kas nepatinka antakių šešėliuose: netvirta pakuotė, šepetėlis (naudoju savo) bei trafaretai (juos tiesiog išmečiau :) ). Beje, ir man nepavyko rasti spalvų būtent blondinėms, nors prisimenu, kad anksčiau tikrai buvo pirkti. Bent man šie šešėliai laikosi gerai ir gana ilgai. Tiesa, aš naudoju dar ir antakių pieštuką (juo nubrėžiu apatinę antakių liniją), tada savo antakių šepetėliu ir šiais šešėliais (dažniausiai imu pirmąją, šviesesnę spalvą, nes antroji man per tamsi) užpildau antakius. Tada iššukuoju antakius šepetėliu, užtvirtinu Essence antakių žele ir vatos pagaliuku būtinai nuvalau plotelį aplink antakius (nes esu pastebėjusi, kad dažantis kažkiek nubyra šešėlių). Antakių želė man ne itin patinka, manau, yra ir geriau fiksuojančių.
    Kitais kartais naudoju Maybelline antakių pieštuką (jis galėtų būti ne toks minkštas, labai greit susinaudoja) bei Lumene antakių vašką (su spalva). Pastarasis man - idealus :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žinoma, internete pilna patarimų ir pan., bet man asmeniškai labai patinka šios merginos makiažo pamokos ir kt: https://www.youtube.com/watch?v=dW-Hzrh9hqQ&index=24&list=PL5fSmGTyoO53wlLn0dSHOFXcZZTbAY7ev
    Gal ir Jums patiks? :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Turiu ir aš šiuos šešėlius :)) Tik vis neapsisprendžiu, ar patinka ar ne :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, man irgi kažkas panašaus. Patinka, tačiau kažko trūksta. Bandžiau sukonkretinti: pakuotė negera, sudėtyje keli nesaugūs ingredientai bet dar kažkas...Taip neaiškiai, "patinka" bet trūksta iki "tikrai tikrai patinka"

      Panaikinti
    2. Gal pabandykite iš "Catrice" firmos? :)

      Panaikinti
    3. Manau tikrai pabandysiu ir Catrice variantą antakiams :)

      Panaikinti
  6. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Brangusis Anoniniškas skaitytojau,
      Jūsų komentaras šalinamas dėl užslėptos reklamos, nesusijusios su įrašu. Jūsų komentaras reklamuoja antakių korekciją teikiančių paslaugų saloną, todėl nepriimtinas tinklaraščio politikai ir neatitinka komentaro teksto bei įrašo konteksto.
      Gražios dienos

      Panaikinti
  7. O as sia priemone antakiams naudoju ne pagal paskirti. Retusuoti ne vietoje esanti plauku sklastyma. Visai neblogai gaunasi.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Naudoju siuos seselius skirtus blondinems, as juos vertinu 10/10 !! Tiesiog nuostabus ir trafaretai puikus!

    AtsakytiPanaikinti
  9. Na kaip jums gerai, kad mokate pasirūpinti savo antakiais... man niekaip nepavyksta padoriai atrodyti su savo pačios prižiūrėtais antakiais. Dar iki šiol tenka eiti į grožio kliniką. Na, bet tikiuosi išmoksiu kada ir aš. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Praktikuokitės Dileta, ir kažkada tikrai pavyks :) Gražių ir gerų jums metų ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą