2014 - 2015 žiemos mėgstamiausi produktai / Winter favourites

Kai kurios dienos pralekia tiesiog nepastebimai... O dar tas mane užpuolęs tinginys nepaleidžia iš lovos ir neleidžia nuveikti nieko reikšmingesnio namuose. Net neįsivaizduoju, kas nugalės, bet dabar verda arši kova tarp to, kuris vidinis mano aš paims viršų - tingusis dykinėtojas ar vietoje nenustygstantis darboholikas...

Įrašą apie mėgstamiausius 2014-2015 metų mėgstamiausius produktus buvau suplanavusi jums parašyti vasario 28 dieną, tačiau penkto įrašo paruošti nebepajėgiau: galvoje ūžusios mintys buvo išpurtytos tinklaraščio puslapiuose ir galva tapo tuščia kaip skardžiai skambanti puodynė.

Bet geriau vėliau nei niekada: pristatau mėgstamiausius 2014 m gruodžio, 2015 metų sausio - vasario mėnesio produktus, į kuriuos savaime tiesėsi rankos.






  • Mėgstamiausia plaukų priežiūros priemonė - Garnier Ultra Doux Honey Treasures pati geriausia šią žiemą naudota plaukų linija: švelnūs, glotnus,stipresni, pamaitinti, kvapnūs... plaukučiai.



  • Mėgstamiausia kūno priežiūros priemonė - Lirene kūno balzamas "Golden Charm", suteikiantis išskirtinai magiško švytėjimo ir prabangaus, seksualaus, moteriško aromato. Super! Tiesa, produktas man išskirtinai žiemiškas Kalėdų - Naujųjų metų laikotarpio kremas.



  • Mėgstamiausias veido priežiūros įrankis - Konjac Konnyaku Sponge. Veidas po ilgesnio laikotarpio naudojimo atrodo gerokai sveikesnis, skaistesnis. Vienas geriausių 2014 metų pirkinių!

  • Mėgstamiausi makiažo šepetėliai - Catrice makiažo šepetėliai. Nors naudoti tik vieną žiemos mėnesį, tačiau man tai geri įrankiai už puikią kainą (išskyrus skaistalų šepetėlį).

  • Mėgstamausias nagų lakas - Sincero "Let's dance" D3 Žiemai ir šventiniam laikotarpiui nagų lakas su blizgiomis detalėmis buvo tiesiog idealus. tai mano žiemos mėgstamiausia spalva ir nagų dailės tokiam lakui nebereikia.


  • Mėgtsmiausi kvepalai - Avon "Luck" kvapusis vanduo Žaižaruojantis citrusų, sunokusių uogų ir kvapnių gėlių aromatas buvo vienas mėgstamiausių žiemos kvapų, kurio ranka siekė išskirtinai dažnai.



Na, o jei visgi reiktų pasirinkti vieną produktą iš visų, ne abejonės, tai būtų Tangle Teezer plaukų šepetys. Įsivaizduojate, nebemoku šukuotis su paprastu plaukų šepečiu - man peša... nė kiek nesigailiu įsigijusi ir mielai kartosiu, kai šepetys nusidėvės (nors neatrodo, kad tai bus greitai).


O koks jūsų mėgstamiausias žiemos produktas? Ką jūs spėjote pamėgti ir priimti į savo rutiną per šalčiausius metų mėnesius?









Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė




Komentarai

  1. Kempine tai tikrai vis labiau vilioja, reiks nusipirkti, bet kad niekur nemaciau jos kol kas :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gruodį-Sausį mačiau kempinėles Eurokos ir Drogas. Bet Drogas parduotuvėse greitai dingo, o Eurokos tik vieną, kabančią prie šepetėlių mačiau. Aš siunčiausi per ebay, gavau pigiau, žinoma, teko palaukti.
      Pabandyti verta :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą