MONTAGNE JEUNESSE "Red, Hot Earth Sauna" veido kaukė

Šiandieną kalbu apie kaukes: Montagne Jeunesse firmos šildančią veido kaukę, valančią nešvarumus ir atveriančią odos poras.

Mes visos nusipelnėme Spa. Net jei jis jūsų vonioje, net jei trunka vos 5 minutes.

Man labai norisi papasakoti apie Montagne Jeunesse veido kaukes. Kažkada turėjau šokolado - apelsinų kaukės pilną pakuotę, kuri man labai patiko. Kažkodėl galvoju, kad Lietuvoje niekur nemačiau pilnos pakuotės... Ar kas nors esate matę?: O būtų visai šaunu namie turėti mėgstamiausią kaukę didesniame indelyje.


Produktas: MONTAGNE JEUNESSE veido kaukė "Red, Hot Earth Sauna"
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: atverti ir išvalyti veido poras
Tinkamas tipas: normaliai, mišriai ir riebiai veido odai
Labiausiai patiko: įdomus šylantis kaukės efektas
Labiausiai nepatiko: nėra
Tūris: 15 ml
Kaina*: 1,45 EUR (4,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, www.asorti.lt
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Išlaisvinkite žemės gelmėse esančią energiją su mūsų savaime šylančia vulkaninio molio saunos veido kauke. Kaukė atveria ir giliai išvalo poras, ženšenis ramina, augalų ekstraktai atpalaiduoja, tuo tarpu šildydama kaukė atveria odos poras ir pašalina visus nešvarumus.
  • tinkama veganams
  • be glitimo
  • be pieno produktų
  • be parabenų.
Naudojimas: nuplaukite veidą šiltu vandeniu ir palikite jį drėgną. Tolygiai paskirstykite kaukę ant veido ir kaklo, netepkite srities aplink akis ir lūpas. Kaukę palikite ant veido 5 minutėms. Iš karto pajusite šildomąjį kaukės efektą, tada atsipalaiduokite ir mėgaukite aromaterapiniais aliejais. Nuskalaukite vandeniu. Nusausinkite. Naudokite du kartus per savaitę.

Įspėjimas: Dėl natūralių sudėtinių dalių kaukės spalva gali skirtis. Natūralūs ingredientai taip pat gali sukelti jautrumą ir alerginę reakciją! Nedidelį kaukės kiekį užtepkite ant vidinės riešo pusės ir vadovaukite naudojimo instrukcijomis. Jei pasireiškia alerginė reakcija (retai), gaminio nenaudokite. Kaukė nėra skirta kūdikiams ir vaikams. Jei produkto patenka į akis, jas praplaukite šaltu vandeniu. Kaip ir visas kosmetikos priemones, laikykite atokiai nuo vaikų. Skirta tik išoriniam naudojimui.


Kaukė supakuota vienkartinėje dozėje, plastiko pakelyje. Iš ties, visi Montagne Jeunesse kompanijos gaminiai, supakuoti dailiose pakuotėse, kurios traukia akį parduotuvių lentynose. Kai pirmą kartą pamačiau šios kompanijos pakuotę, man ypatingai patiko moters veidas, išteptas kaukės spalvos produktu ir ant akių uždėti pagrindiniai (dažniausiai) akcentuojami kaukės ingredientai.

Kvapas. Kaukė turi malonų, gaivų, šiek tiek vaisinį kvapą.

Konsistencija. Kaukė gana tiršta, tačiau laki, t.y. didesnis kiekis lengvai nubėga (kaip kad paveiksliuke žemiau). Ant veido odos pasiskirsto gerai ir lengvai, nuo veido nenuteka.


Sudėtis: Propylene Glycol, Zeolite, Kaolin, Glycerin, Citrus grandis (Grapefruit) peel oil, Panax ginseng root extract, Cereus grandiflorus (Cactus) flower extract, Oenothera biennis (Evening primrose) flower extract, Jasminum officinale (Jasmine) flower extract, Citrus aurantifolia (Lime) peel extract, Juglans nigra (Black walnut) shell extract, Cetyl hydroxyethylcellulose, Parfum (fragrance), Caprylic/ capric triglyceride, Isopropyl myristate, Limonene, CI 16035 (Red 40 Lake).

Nusipirkę pakuotę ir tyrinėdami sudėtį neapsigaukite, kai rasite spalvotai sužymėtus kai kuriuos ingredientus sudėtyje. Ten nėra nurodyta, kuris iš jų saugus, vidutinio saugumo, o kuris pavojingas. Ten, spalvotai nurodyti iš augalų išgaunami produktai - sudėtinės dalys, o spalvos parinktos taip, kad daugmaž atspindėtų vaisiaus ar kito natūralaus ingrediento spalvą.


Poveikis. Pirmiausia turiu pastebėti, kad po pirmos aplikacijos man liko šiek tiek mažiau nei pusė veido kaukės pakelyje. Ar nebūtų protingiau supakuoti tuos 15 ml į dvi atskiras pakuotes, sujungtas kartu? Taip naudoti būtų daug patogiau... Taip galvojau iki tol, kol neperskaičiau oficialaus gamintojo puslapio: kaukę reikia tepti ant veido ir kaklo. Kažkodėl naudodama veido kaukes nuolat pamirštu kaklo sritį. Tad tikriausiai, jei tepčiau ir ant kaklo, pakuotėje esantį kiekį sunaudočiau pilnai.

Tik užtepus ir paskirsčius kaukę ant veido iš karto jaučiamas kaitimas, šilumos kilimas, tarsi pirtyje. Visur odą dilgčioja, tarsi uždėti karšti akmenys. Kai jau atrodo, kad karčio intensyvumo nebeištversiu, šiluma ima labai staigiai slopti, kol galiausiai visai nebesijaučia.

Po naudojimo veido oda tampa skaistesnė, nešvarumai pašalinami iš veido, veido poros atsvėrusios ir pasiruošusios priimti sekančias veido procedūras, mano atveju daug daug drėkinamojo kremo. Beje, kaukė visiškai nesausina veido odos.


REZIUMĖ.
Kaukė, nors ir nevisai mano odos tipui, man labai patiko: veido oda tampa skaistesnė, švaresnė, pašalinami nešvarumai, atveriamos poros, kurios geriau pasisavina drėkinamąjį kremą. Priekaištų kaukei neturiu, naudojimo procesas įdomus, rezultatas patiko :)




Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Man si kauke labai patinka. Nes po jos matosi efektas! Gyvenu de, bet diselio ipakavimo nesu maciusi. Einu pagooglinti, kaip tas ipakavimas is viso atrodo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atrodo taip, atrodo turi 40 ml - išeina apie 10 padengimų: http://www.montagnejeunesse.com/face-masks/mud-face-mask/dark-chocolate-deep-cleansing-mud-masque
      Bet ne visos kaukės turi tokias pakuotes.

      Panaikinti

Rašyti komentarą