FEBRUARY CHALLENGE. Diena 12: Penki keliai laimėti mano širdį.

Šį kartą apie kelius ir klystkelius į moters širdį. Leisimės į kelionę po mano širdį. Bet ir sudėtingas, tas vasario mėnesio iššūkis...

-Ar tu žinai kelią į mano širdį? 
- Žinau...
-Na ir koks jis?
- Tu nori jaustis moterimi...
-Taip, o dar...?
- Nori būti mylima...
- O dar?
- Ypatinga, vienintelė...
- O ką dar žinai?
- Aš žinau viską, aš žinau visus tavo širdies kelius ir visus takelius
- O iš kur tu žinai? Jei net aš negaliu surasti vienintelio kelio į savo širdį? Jei net aš nežinau, kas daro mane moterišką, mylimą, vienintelę, ypatingą....


Niekada gyvenime nebuvau susidariusi sąrašo, koks turėtų būti mano vaikinas, ar kokiomis savybėmis jis turėtų pasižymėti, kad beprotiškai jį įsimylėčiau... Žinojau, kai sutiksiu tokį, tiesiog žinosiu, jausiu savo širdimi.


Mano vaikinas, tiksliau dabar jau mano vyras mano širdį jau laimėjo ir laimėjo rekordiškai greitai - draugavome 28 dienas, kol jis man pasipiršo, o dar po kelių mėnesių susituokėme, tad sąrašą bandau sudaryti galvodama apie tai, kuo jis mane patraukė:



1. Humoro jausmas. Mano humoro jausmas ir juokai labai specifiniai, tikrai ne kiekvienas supranta, o dažnai, visai kaip mano tėtis, juokauju su lengvu sarkazmu. Visą gyvenimą (iki sutinkant savo vyrą) galvojau, kad humoro jausmo neturiu ir vengiau juoktis ir juokauti. Manęs taip pat nežavi ir kvaili juokeliai iš kitų žmonių, tad suprantama, jog šioje sferoje laikiau save prasta. Sutikusi savo vyrą supratau, jog mano juokeliai kitokie, tačiau tikrai turiu humoro jausmą ir gebu pasijuokti iš savęs. O mano vyras geba mane pralinksminti net ir pačią niūriausią ir sunkiausią gyvenimo akimirką.

2. Asmenybė. Apskritai, žmogus su charakteriu ir savu požiūriu į viską, yra patrauklus. Man patinka, kad mano vyras yra nepaprastai protingas žmogus, dėmesingas man - gali mane priversti pasijausti neprastai ypatinga, lepinama, mylima, tiesiog karaliene. Visgi, man svarbiausia, jog jis turi labai aiškią vertybių skalę, savo nuomonę (kurią geba apginti), yra ryžtingas, pasitikintis savimi, geras žmogus.

3. Lankstumas ir bendravimas. Gyvenant kartu, nesvarbu, susituokus ar ne, reikalinga nepaprastai daug kalbėtis apie absoliučiai viską, kitaip problemos lieka užgniaužtos ir užgožtos giliai viduje. Galiausiai, kuriam nors neištvėrus, pora skiriasi. Aš turiu tikrai nelengvą charakterį: esu nepaprastai reikli sau ( kitiems taip pat, tik gerokai mažiau), nepaprastai užsispyrusi laikausi savo nuomonės. Man nereikia vyro kuris sutiks su kiekvienu mano žodžiu, man reikia asmenybės (punktas nr. 2), tačiau supratingumas ir kompromisų ieškojimas yra labai svarbu. Aš suprantu, kad vyrai savo 7000 žodžių per dieną palieka darbe, tuo tarpu moterims 20 000 iškalbėti per aštuonias darbo valandas sunkiau. Tačiau nepaprastai svarbu: klausyti, kalbėti, ieškoti kompromisų.

4. Fizinis potraukis. Deja, gamta yra gamta, potraukis taip pat labai svarbus. Vyras turi būti man patrauklus ne tik savo asmenybe, tačiau ir savo kūnu, išvaizda. Ne tik suvilioti mano mintis, tačiau ir traukti mano kūną.

5. Asmeninis tobulėjimas ir siekiai. Kai poroje yra bendri interesai gerai, tačiau reikalingas laikas sau. Aš labai nepriklausoma asmenybė, manęs neįmanoma suvaržyti ir supančioti, prisirišti ir nepaleisti. Aš skiriu laiko sau ir kartais noriu pabūti viena. Mano vyras irgi gana laisvas žmogus, turintis savo asmeninius siekius, tad jis turėtų turėti savo pomėgių, siekti savo tikslų ir žinoma nuolat tobulėti. Aš nuolat kažko mokausi, jei mano vyras sėdėtų tyliai kamputyje, po mėnesio nuo jo būčiau nutolusi taip toli, kad jis matytų tik mano padus, tad šis punktas man taip pat svarbus.


Iš ties, man nė vienas būdas ar savybė nėra aklai, besąlygiškai svarbi. Svarbiausia visuma, kuri daro žmogų patrauklų tau ir tik būtent tau, ir joks sąrašo atitikimas negali laimėti mano širdies, nes kelias į širdį būna ilgas ir vingiuotas, sudarytas iš daugybės aspektų, potyrių, jausmų, smulkmenų, situacijų....







Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai