LIRENE "Magic Make-up" CC kremas

Šiandieną apie mėgstamą Lirene CC kremą su keletu trūkumų: pavyzdžiui neidealiai prisitaikantis CC prie odos spalvos... Plačiau apie tai, naujausias įrašas.

Aš nesu protingas, ar labai talentingas. Aš tiesiog labai, labai smalsus žmogus"
Albert Einstein


Kartais kai kurios dienos slenka taip greitai... Šiandieną nekantravau kuo greičiau išbėgti iš darbo. Pro biuro langus visiškai nesimatė tos nuostabios pavasariškos saulės, pro atvirą orlaidę vidun nesiveržė pavasariškai gaivus oras, tad visos mintys sukosi apie tai, kad vyksta lauke. Išeidama pietauti uosle gaudžiau kiekvieną gaivaus oro gurkšnį... Tačiau kai baigiau darbą saulė pasislėpė už debesų ir nusprendė, šiai dienai gana. 
Na o aš, grįžusi po darbų ir apsitvarkiusi namie skubu jums paruošti dar vieną apžvalgą, po kurios seks ir vasario iššūkio įrašas.

P.S. gavau keletą laiškų su jūsų užklausimais, ką aš čia darau? ar parduodu kosmetiką? Kodėl rašau?

Atsakau trumpai: kosmetikos ir kūno priežiūros gaminių neparduodu: tokiai veiklai reikalingas verslo liudijimas arba UAB'as, o nei vieno nei kito aš neturiu.
Aš rašau, rašau savo tinklaraštį. Iš pradžių rašiau sau, kad prisiminčiau, kokių gaminių pirkti neverta, o kokie man patiko. Rašau dienoraštį ir dalinuosi su jumis, galbūt kam nors pravers :) Aprašau tuos gaminius, kuriuos įsigijau ir išbandžiau tiek, kad susidaryčiau tvirtą ir aiškią nuomonę, patiko ar nepatiko, tuomet išsiaiškinu, kas ir kodėl patiko, o kas nepatiko. 
Jeigu turite daugiau klausimų, prašau drąsiai kreiptis komentaruose arba elektroniniu paštu ;)




Produktas: LIRENE CC kremas "Magic Make-Up"

Gamintojas: "Dr Irena Eris Cossmetic Laoratories". Pagaminta Piaseczno, Lenkijoje
Paskirtis: suvienodinti odos spalvą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai išlieka ir malonus ant veido
Labiausiai nepatiko: šiek tiek per tamsus atspalvis žiemai
Tūris: 30 ml
Kaina*: 8,69 EUR (29,99 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, www.pigu.lt
Įvertinimas: 8,5 / 10

Ką žada gamintojas: CC kremas iškarto suvienodina veido spalvą ir suteikia papildomą priežiūrą, kad oda atrodytų nuostabiai. Tobula veido drėkiklio ir makiažo pagrindo kombinacija viename produkte.
Unikali Pigmentų Sferų technologija "ToneADAPT" atsidaro tik per padengimą ant odos, drėkinantis kremas pavirsta makiažo pagrindu. Ši pažangi technologija leidžia kremui prisitaikyti prie natūralios odos spalvos.

KAIP VEIDO KREMAS:
1. optimaliai drėkina
2. maitina veido odą
3. švelnina

KAIP MAKIAŽO PAGRINDAS:
4. prisitaiko prie natūralios odos spalvos
5. paslepia veido netobulumus net iki 10 valandų
6. suvienodina veido odos spalvą
7. suteikia odai spindesio.

Mėlynųjų dumblių ekstraktas - suteikia odai papildomos drėgmės epidermio sluoksniui, internsyviai drėkina.
Vitaminas E - atstato ir regeneruoja odą.
Tinkamas visiems odos tipams, tobulas visoms amžiaus grupėms.
Naudojimas: nedidelį kiekį kremo tolygiai paskirstykite ant švarios veido ir kaklo odos. Jūsų odda iš karto taps sudrėkinta, švelni, įgaus gražią, tolygią spalvą ir spindinčią odą.



Lirene CC kremas supakuotas raudonos blizgios spalvos kartono dėžutėje ir tvirtai (su papildoma apsauga, kad nejudėtų viduje) įdėtas vidun. Apskritai Lirene CC pakuotė man atrodo labai prieštaringa: išorinė raudona pakuotė su labai daug informacijos ant pakuotės, daug vietos skiriama įvairioms kalboms, pati pakuotė blizgi. Tuo tarpu viduje esanti tūbelė yra matinės juodos spalvos, užsukama sidabro spalvos blizgiu dangteliu. Vienintelis dalykas, kurie vienija abi pakuotes - tai baltos spalvos užrašai.

Vidinė tūbelė pagaminta iš pakankamai minkšto juodo plastiko. Galinėje pusėje pateikiama informacija lenkų ir anglų kalbomis, kaip vartoti gaminį. Atsukus dangtelį, produktas dozuojamas per siaurą tūtelės angą, kuri iš tikro apsaugo produktą: jei purtysite atidarytą pakuotę jos nespausdami, gaminys lauk neišbėgs.

Kremas turi lengvą, gaivų, malonų kvapą.

Konsistencija. Iš pradžių kremas, užteptas ant rankos būna baltos spalvos su mažytėmis tamsiai pilkomis dalelytėmis - grūdeliais. Kremą trinant su pirštais ant odos jis pakeičia spalvą į kūno spalvos atspalvį.






Sudėtis: Aqua (Water), Triethylhexanoin, Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Lauryl PEG-9 Polydimethysiloxyethyl Dimethicone, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Pentylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Magnesium Sulfate, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Disteardimonium Hectorite, Aluminum Hydroxide, Polyester-1, Silica Dimethyl Silylate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Hydrogenated Lecithin, Sorbitol, Algae Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum (Frarance), CI 77891Titanium Dioxide), Mica, CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).


Poveikis. Pirmiausia noriu pabrėžti, kad kremo konsistencija tiršta, sunki. Tad produktą sunkoka išsklaidyti, reikia šiek tiek pastangų, tepant kremu veidą. Be to, būtina tikrai gerai ir kruopščiai odą padegti produktu, nes priešingu atveju rizikuojate, kad ant veido išryškės tamsesnės spalvos ruožai.

Apskritai, kremą paskirstyti nesudėtinga, jis labai greitai ir patogiai pasidengia, natūraliai atrodo, ir oda jaučiasi taip, tarsi ant jos iš viso nieko nebūtų. Tiesa, teisybės dėlei, vienintelis kremo atspalvis 02 - Natural yra per tamsus mano veido odai bet kuriam metų sezonui, tikriausiai išskyrus vasarą. Tačiau kremo teikiamą atspalvį galima bandyti pašviesinti balta kompaktine pudra, kaip pavyzdžiui Essene All about Matt. Visgi, gaila, kad kremas negali idealiai prisitaikyti prie odos atspalvio. Nors ir vėliau kremas po truputį prisitaiko prie veido odos, deja netampa odos atspalvio.

Fotografija: va tiek CC kremas suteikia intensyvesnį atspalvį. Kaklo oda be kremo

Kaip CC kremas, produktas praktiškai nemaskuoja odos netobulumų: spuogelių, randelių... Tačiau man asmeniškai to nereikia. Iš kremo aš tikiuosi sulygintos, suvienodintos veido spalvos, ką šis kremas ir atlieka, kartu suteikdamas tik švelnų maskavimą / dengimą. Labai džiaugiuosi, kad Lirene CC kremas išlaiko visą dieną, praktiškai nepakitęs. Na truputį tikrai apsitrina, tačiau apsitrina labai tolygiai ir to spalvos praradimo praktiškai nesimato.

Man, kaip sausos odos savininkei, labai svarbu, kad priemonė nesausina veido odos, aš nejaučiu tempimo jausmo, o sausesnės odos ploteliuose kremas nesukrinta, apskritai, jis visiškai nepakinta ant mano odos tipo. Man pasirodė, kad priemonė visai gerai drėkina odą.



REZIUMĖ.
Manau kad kremas patiks sausos - normalios odos savininkėms, nes jis neišryškina sausos odos plotų, išlieka ant odos nepakitęs visą dieną. Deja, tačiau kremas turi vidutinio tamsumo atspalvį, tad nelabai tiks šviesiaodėms. Nors nuo pradinio padengimo per kelias valandas priemonė truputį labiau prisitaiko prie odos spalvos, tačiau galutiniame rezultate, šviesesnis kaklas bus matomas.






Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Jau feisbuke rasiau kad labai grazus staliukas... Ir stalciukai... :) Kaip as laukiu kraustymosi, kai ir as turesiu normalu kosmetikos staliuka, kur viskas tures savo vietas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Staliukas ne mano :) tai tiesiog man gražus staliukas. Ieškau idėjų, kaupiuosi, ir kai turėsiu savo būstą, būtinai kažką tokio pasidarysiu.
      Šiuo metu turiu paprastą rašomąjį stalą, kuris atstoja kosmetinį staliuką, tiesa, panašius skaidrius stalčiukus turiu :)

      Panaikinti
  2. Turejau.labai nusivyliau.issausina sausus plotelius odos.tikrai netinka sausai odai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Keista. Matyt kitokia oda ir jums netiko.
      Aš sunaudojau dvi kremo pakuotes ir įsigijau naują vasaros sezonui. Mano pasausėjusiai odai tiko. Vienintelis dalykas, kas kliūva man yra per tamsus atspalvis.

      Panaikinti
    2. O gal netiko kuris ingredientas?
      Būna, kad netikus vienam ingredientui priemonė sukelia bėrimus, pasausėjimus, sudirgimus. Ir nebūtinai ši, taip gali veikti bet kuris grožio produktas.

      Panaikinti
  3. Turejau.labai nusivyliau.issausina sausus plotelius odos.tikrai netinka sausai odai.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sveikos merginos. Gal galite įmest online parduotuve kur būtent galėčiau šio kremo nusipirkti? . Nes aš ne Lietuvoje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai priklauso nuo šalies, kurioje gyvenate. Įveskite į paiešką pavadinimą ir 'shop online' - tikrai rasite parduotuvę, kuri siunčia į jūsų šiuo metu gyvenamą šalį. Pvz. amazon tikrai yra ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą