ATRADIMAI. RIMMEL "Match Perfection" maskuoklis ir iliuminatorius

Hmm... eilinė darbo diena, tačiau neeilinis įrašas, tiksliau, neeilinis apžvelgiamas produktas - Rimmel "Match Perfection" maskuoklis ir iliuminatorius viename.

"Nepasimeskite patys, besislėpdami nuo tiesos"
Chris Lumpkin

Kartais mums visoms norisi slėpti veidą. Paraudimai, pigmentinės dėmelės, nedidelės raukšlės, tamsūs ratilai po akimis... Visa tai nepuošia... O kad veido nereiktų slėpti, kažkas kažkada išrado veido maskavimo priemones - ačiū jam!

Visgi, gero maskuoklio pasirinkimas labai svarbus. Netinkama priemonė tik dar labiau išryškins visus netobulumus ir norėsis ne tik slėpti veidą, bet ir giliai žemėn prasmegti...




Produktas: RIMMEL London "Match Perfection" prie odos atspalvio prisitaikanti maskavimo priemonė ir highlighter 'is "030 - Classic Beige"
Gamintojas: "Rimmel London". Pagaminta Anglijoje
Paskirtis: užmaskuoti nepageidaujamus odos netobulumus, paryškinti tam tikras veido sritis
Tinkamas tipas: visiems odos tipams
Labiausiai patiko: nepriekaištingas maskavimas
Labiausiai nepatiko: pigiai atrodanti pakuotė
Tūris: 7 ml
Kaina*: 5,73 EUR (19,78 Lt)
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: Prie odos atspalvio prisitaikanti maskavimo priemonė paslepia nuovargio ženklus. Paryškina ir pašviesina akių sritį. Minkštas ir tikslus šepetėlis itin tinkamas jautriai paakių sričiai.

Maskavimo priemonės pakuotė yra labai patogi dozuoti gaminį: plastikas pakankamai minkštas lengvam paspaudimui. Tūbelę patogu paimti į rankas, o šepetėlio tipo aplikatorius švelnus ir patogus reikiamam kiekiui ant veido padengti.

Tačiau kartu maskavimo priemonės pakuotė atrodo pigiai, paprastai, nepatraukliai, niūriai...


Kvapas. Priemonės kvapas silpnas, šiek tiek primena makiažo pagrindo kvapą.

Konsistencija. Priemonės konsistencija gana skysta, sutirštėja išsklaidžius produktą pirštais. Aš rinkausi spalvą Classic Beige, nors šią pakuotę  norėjau pirkti Ivory atsalvio. Iš viso Rimmel siūlo rinktis iš šių atspalvių:

  • 010 - Ivory
  • 030 - Classic Beige
  • Soft Beige


Sudėtis: AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, TALC, GLYCERIN, DIMETHICONE, POLYMETHYL METHACRYLATE, PEG-10 DIMETHICONE, DIMETHICONE PEG-10/15 CROSSPOLYMER, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, DIMETHICONOL, MAGNESIUM SULFATE, BORON NITRIDE, NYLON-12, PEG-10, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM DIMYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE, PUNICA GRANATUM FRUIT JUICE, POTASSIUM SORBATE, HEXYLENE GLYCOL, EUTERPE OLERACEA JUICE POWDER, ASCORBYL GLUCOSIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, TOCOPHEROL, SAPPHIRE POWDER, PALMARIA PALMATA EXTRACT, 2-ETHYL HEXYL ACRYLATE.
May Contain/+/-: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI77499), ULTRAMARINES (CI 77007)].

Poveikis. Šią priemonę aš dažniausiai naudoju, kai maskuoklį paakiams, nosies galiukui, sričiai ties viršutine lūpa, bei kaktai tarp antakių.

Lengvos, skystos konsistencijos produktą taškeliais (ar bent jau kažkuo panašiu į taškelius) išdėlioju ant probleminių vietų ir paskirstau pirštais arba teptuku. Skirstant Rimmel maskuoklio aplikatoriumi, priemonės sluoksnis tampa per storas ir atrodo nenatūraliai.


Esu girdėjusi keletą atsiliepimų, kad priemonė sunkiai maskuoja tamsesnius ratilus po akimis, tačiau su tokia problema man neteko susidurti. Jei vieno sluoksnio maskuoklio paslėpti tamsius ratilus nepakanka, paprasčiausiai padengiu antrą sluoksnį priemonės ir viskas, tamsių ratilų nebėra. Naudojimo pradžioje vengdavau sluoksniuoti priemonę, nes dažniausiai storiau padengus tokio tipo priemonę, ji suskeldėja ir sukrenta į raukšleles. Tačiau šis maskuoklis labai gerai sluoksniuojasi, sluoksniai sukimba tarpusavyje ir dailiai padengia veido odą.

Rimmel Match Perfetion maskavimo priemonė beveik tobulai prisiderina prie odos atspalvio. Sakau beveik, nes iš tiesų, daug kas priklauso nuo to, ar pasirinksite sau tinkantį atspalvį (o kaip minėjau anksčiau, atspalvių pasirinkimas nėra didelis). Apskritai probleminės vietos tobulai užmaskuojamos, ir lygi, užmaskuota, šviesesnė veido oda išlieka visą dieną.

Kaip iliuminatorius (angl. highlighter), priemonė veikia pakankamai gerai: paryškina, pašviesina tam tikras veido vietas, tad veido modeliavimui puikiai tiks. Tiesa, plačiau papasakoti apie šią funkciją negaliu, nes priemonę dažniausiai naudoju kaip veido maskavimo priemonę, nors pastebėjau, jog paakių sritis tampa akivaizdžiai šviesesnė.

Tiesa, nepaminėjau, kad maskuoti veido spuogelius reiktų atsargiai, kadangi priemonė šviesina veido odą, ji paslėps spuogelio paraudimą, tačiau gali paryškinti patį odos iškilimą.

REZIUMĖ.
Rimmel Matcch Perfection maskavimo ir ryškinimo priemonė puikiai atlieka savo darbą: paslepia, ryškina, šviesina veido odą. O svarbiausia, išlieka visą dieną nepakitusi, nes nesukrenta į raukšleles, nesutrūkineja, nenuslysta nuo veido odos. Maskuoklį, kaip vieną mėgstamiausių priemonių tamsiems paakiams paslėpti naudoju jau antrus metus ir apskritai jokio nusivylimo dėl jos poveikio patirti neteko.









Ačiū, kad skaitote,

Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Ši priemonė yra mano pirkinių planuose :) Ačiū už apžvalgą. Tiesa, ir man pakuotė nepatinka. O šiuo metu naudoju arba Maybelline Dream Lumi Touch maskuoklį (kurio Lietuvoje jau nebematau pirkti), arba Manhattan Wake Up Concealer.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš pastaruoju metu atsigręžiau į Rimmel produkciją, tikrai labai geros priemonės už neblogą kaną... O aš noriu išbandyti jų maskuoklį wake me up :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš labai noriu Rimmel Wake me up makiažo pagrindą. Pagal atsiliepimus makiažo pagrindas geras, o Wake me up maskuoklis tik šiaip sau...
      Man irgi patinka Rimmel :) Tik reikia daugiau išbandyti.

      Panaikinti
  3. As naudoju Clinique maskuokli. Taip pat kaip ir sis baigiasi sepeteliu, o tai man visai patinka. Tiesa galima rinktis is daugiau spalvu...bet ziemai vis tiek praktiskai paciu sviesiausiu reikia.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, kad pasidalinai savo potyriais Diana :)
      O kaip Clinique maskuoja? Kiek maždaug laiko? Ir ar paikimai maskuoja tamsius paakius?

      Panaikinti

Rašyti komentarą