ATRADIMAI: ESSENCE "I love stage" akių šešėlių pagrindas

Šiandieną aš pasakoju apie dar vieną atradimą ir prisipažįstu įsimylėjusi Essence "I <3 stage" akių šešėlių pagrindą.

"Meilė yra tai, kai žiūri į kito akis ir juose matai viską, ko tau reikia"


Šiandieną Vasario - 14, pasaulis švenčia Šv. Valentino dieną, meilės ir įsimylėjusiųjų dieną. Žinau, kad šiandieną manęs laukia ypatinga diena :) ir nepaisant to, kad nei aš, nei mano vyras šios dienos nesureikšminame, visgi tai dar viena proga ilgiau pabūti kartu ir pasidžiaugti radus vienas kitą.

Na, o aš, turėdama kelias laisvas minutes, noriu viešai išpažinti meilę Essence I <3 stage akių šešėlių pagrindui, kuris man tapo bene geriausiu pastarojo mėnesio atradimu.




Produktas: ESSENCE "I love stage" akių šešėlių pagrindas
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: ilgiau išlaikyti akių makiažą arba maskavimo priemones
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: nepriekaištingas efektas
Labiausiai nepatiko: vienas žalingas ingredientas produkto sudėtyje
Tūris: 4 ml
Kaina*: 2,79 EUR (9,65 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 10 / 10

Ką žada gamintojas: akių šešėlių pagrindas "i love stage" padės tapti vakarėlio žvaigžde! ši daugiafunkcinė priemonė gali būti naudojama kaip akių šešėlių arba maskuojamosios priemonės pagrindas. kreminė tekstūra neleis akių šešėliams subėgti į akių vokų raukšleles, leis akių šešėliams išsilaikyti ilgiau, bei suintensyvins jų spalvą. tobulam akių makiažui pasidaryti!


Nedidelė, šiuos Essence lūpų dažus primenanti produkto pakuotė pagaminta iš visiškai skaidraus ir tvirto plastiko. Produkto pakuotė man pasirodė viena iš geresnių Essence kompanijos pakuočių, gana skoninga, vyraujančios juodos spalvos užrašais ir kas smagiausia, visiškai neprimena mergaičių žaisliukų, kaip kai kurios šios kompanijos pakuotės.

Akių šešėlių pagrindas užsukamas juodu dangteliu, po kuriuo, pakuotės viduje slepiasi panašus į lūpų blizgesio, dozatorius, kuris nuima priemonės perteklių nuo šepetėlio.

Priemonės aplikatorius gana trumpas, nukirstos formos, šiek tiek primena kempinėlę su plaukeliais. Kaip lūpų blizgesiui, toks aplikatorius paima nedaug produkto, tačiau kaip akių šešėlių pagrindui, kurio reikia labai nedaug, produkto paimamas kiekis yra idealus.

Atsiprašau dėl nesufokusuoto šepetėlio. Kažkodėl fotoaparatas nefokusuoja arčiau esančių objektų.

Sunku pasakyti, kokį tiksliai kvapą turi priemonė. Manyčiau, kad jį būtų galima apibūdinti, kaip akių produktų priemonių kvapą: kažkiek mica kvapo, šiek tiek gaivumo ir per nago juodymą saldumo.

Konsistencija. Akių šešėlių pagrindo konsistencija yra vidutinio tirštumo, lengvai sklaidosi ant akių vokų. Iš pradžių pagalvojau, kad pagrindas per tamsus, ir ant jo nesimatys šviesių akių šešėlių, bet nerimauti šiuo klausimu nėra dėl ko.



Sudėtis: AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, ISODODECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, MICA, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, SODIUM CHLORIDE, STEAROYL INULIN, CERA ALBA (BEESWAX), DIMETHICONOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Ant akių vokų uždedu akių šešėlių pagrindo, tiksliau vienu šepetėlio išėmimu, ant akių vokų paskirstau nedidelį kiekį priemonės ir leidžiu jai truputį įsigerti ir nusistovėti ant odos. Tada ant viršaus, dažausi kaip įprastai: paskirstau akių šešėlius ir voulia!

Akių šešėliai ant vokų nepakitę išlieka visą visą dieną: nuo ankstyvo ryto iki pat vakaro. Iš pradžių nesitikėjo, kad produktas gali taip veikti, tad išbandžiau ant patvaresnių akių šešėlių: rezultatas puikus. Tada ant šešėlių, kurie jau po 3-4 valandų pradeda nustrinti ir rezultatas toks pat puikus!

Su priemone akių šešėliai ne tik ilgiau išlieka, tačiau taip pat nesukrenta į raukšles, nenusitrina, nenubyra. O be viso to, akių šešėlių spalva atrodo gerokai intensyvesnė, nei naudojant akių šešėlius be pagrindo. Nuostabu!

Tiesa, norint pašalinti produktą vien vandens neužtenka, man reikalingas makiažo valiklis. Va, kaip tvirtai akių šešėlių pagrindas išlieka ant odos.


REZIUMĖ.
Akių šešėlių pragrindas turi tikrai puikius privalumus: akių šešėliai laikosi visą dieną, nenusitrina, nesubėga į raukšleles, nenutrupa po akimis. Be viso to, akių šešėliai tampa intensyvesnės spalvos. O kaina, lyginant su tokiu kokybišku poveikiu, super pigi. Trūkumai? vienas žalingas ingredientas produkto sudėtyje.











Ačiū, kad skaitote,

Gražios ir meilės kupinos dienos,
Gėlėta kosmetinė





* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Turiu ir aš šį šešėlių pagrindą, jis tikrai geras, tik man nelabai patinka šios priemonės gana ryškus oranžinis atspalvis. Galėtų būti ir neutralesnė spalva :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku, spalva keista, tačiau jos nesimato, kai vokus padengiame šešėliais :)

      Panaikinti
  2. Aš turėjau šį pagrindą prieš kelis metus, bet man jis nepatiko, nes šešėliai subėgdavo. Galvoja pagrindas kaltas, dabar galvoju, gal visgi šešėliai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na vat nusipirkau si seseliu pagrinda. Tiesa pasakius niekada tokio daikto ir neturejau. Nelabai moku uztepti, kazkaip paskirstiti bandziau pirstais, tuo aplikatoriumi nelabai gavosi. Na matyt kazkaip reikia igusti. O seseliai geriau laikesi, tiesa i dienos pabaiga isryskejo rauksleles. Bet ka jau padarysi, kai ju jau yra tai yra.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bandykite dėti ant kiekvieno voko tik po lašelį ir neskirstykite šepetėliu - aplikatoriumi iš priemonės, nes jis nėra patogiausias dalykas paskirstymui. Man patogiausia paskirstyti pirštų pagalvėlėmis, bet galima ir šepetėliu su šereliais, tik toks šepetėlis visad sugeria dalį produkto.
      Paskirsčiusi šiek tiek palaukite, kol vos įsigers į voką ir tada denkite šešėlius. Per kelis bandymus tikrai surasite ir idealų kiekį padengimui ir savo mėgstamą paskirstymo būdą :)
      Bet kurie šešėliai laikysis gerokai ilgiau (man visą dieną išlieka idealiai tokie, kaip padengus ryte) - žinoma, išlikimas priklauso ir nuo to, kiek riebūs jūsų akių vokai, ar dažnai mirksite ir kiek liečiate akių sritį. Bet tai tikrai puikus akių šešėlių pagrindas - sėkmės bandymuose :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą