LAVATI vonios aliejus su kašmyru ir vanile

Šiandieną Gėlėtoje kosmetinėje apie vieną maloniausių vakaro malonumų: karštą vonią su kvapniu vonios aliejumi iš LAVATI.

Gyvenimas, tarsi vonia. Kuo ilgiau būnate, tuo labiau susiraukšlėjate...

Pilna vandens vonia su kvapniais vonios aliejais ir ilga atsipalaidavimo procedūra. Kai pavargę nuo pirmosios darbo dienos rūpesčių skubame namo, pakeliui dėliodami įvairiausias mintis ir darbus vakarui... Kai galva ūžia tarsi pilnas bičių avilys... Kai nebežinau, kurio darbo imtis pirmiausia, man pagelbėja karšta vonia. Kas gali būti geriau šaltą žiemišką vasario dieną?




Produktas: LAVATI vonios aliejus "Cashmere & Vanilla"
LAVATI Beauty Olbad "Cashmere & Vanilla"
Gamintojas: "Bellmira Cosmetic GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: drėkinti odą, atpalaiduoti kūną
Tinkamas tipas: visiems, net ir jautriai odai
Labiausiai patiko: neprastai malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: sunkiai užsisukantis dangtelis
Tūris: 250 ml
Kaina*: 3,74 EUR ( 12,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83A ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėse parduotuvėse: Moulin de la Beaute, Pagaminta Vokietijoje
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Pasimėgaukite grožio vonia ir vienu romantiškiausių natūralių aliejų Ylang - Ylang bei sojos aliejumi. Vertingi komponentai palepins jūsų odą ir sielą. Intensyviai drėkina ir atpalaiduoja. Oda liks švelni ir lygi. Tina ir jautriai odai. Be konservantų. Dermatologiškai patikrintas.
Naudojimas: Įpilkite 2 kamštelius aliejaus į vonią, vandens temperatūra 36°C - 38°C. Maudymosi trukmė 15-20 minučių. Aliejaus užteks 10-čiai vonių. Saugotis, kad nepatektų į akis.

Galimi pasirinkimai:

  • "Cashmere & Vanilla"
  • "Orange & Bittershokolade"
  • " Argan Öl & Granatapfel

Nuotrauka skolinta iš ČIA
Vidutinio dydžio vonios aliejaus pakuotė pagaminta iš stiklo, užsukama plastikiniu gelsvos dangteliu. Deja, tačiau dangtelis pakuotėje didžiausias minusas, nes jį sunkoka užsukti. Sunku pataikyti plastiko rieves ant stiklo rievių. Nuolat tenka atsargiai pritaikyti dangtelį ir jį nespaudžiant ir nepakreipiant užsukti.

Vonios aliejus turi nepaprastai malonų kvapą. Nors uostant  tiesiai iš buteliuko kvapas tik šiaip sau, tačiau sumaišytas vonioje su vandeniu, po vonią pasklinda kaip truputį saldus, šiek tiek prabangus aromatas.

Konsistencija. Vonios aliejus skystas (kaip aliejinio tipo produktui), labiau vandeningos konsistencijos, gelsvos spalvos. Tačiau produktas nedažo vonios kraštų ir kūno. Pats produktas liečiant primena kiek lengvesnį, praskiestą aliejų.


Sudėtis: Glycine Soja (Soybean) Oil, Paraffinum Liquidum, Laureth-4, Mipa - Laureth Sulfate, Parfum, C13-16 Isoparaffin, Octyldodecanol, Ricinus Cummunis (Castor) Seed Oil, Cocamide DEA, Lanolin Alcohol, Aqua, Lecithin, Cananga Odorata Flower Oil, Eugenol, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol.

  • Parafinum Liquidum - sulaukia neigiamų atsiliepimų iš daugelio natūralios kosmetikos gamintojų, nes šis, mineralinis aliejus išgaunamas iš naftos. Tačiau labai daug šaltinių teigia,jog jis ne ką mažiau naudingas nei natūralus aliejus, nedirgina odos ir yra naudojamas kūdikių odos priežiūrai;
  • Laureth-4 - pasitaiko pavojingų priemaišų;
  • Coccamide DEA - tirštiklis, sudaro putas, toksiškas;
  • Eugenol - toksiškas;
  • Toccopherol - vitaminas E, kondiccionuoja odą, tačiau pasitaiko pavojingų priemaišų.

Poveikis. Vonios aliejaus į pilną vonią reikia pilti 2 kamštelius, tačiau naudojant pirmą kartą aš buvau garantuota, jog reikia pilti pilną dangtelį į vonią. Tik padozavusi vienai voniai supratau, kad taip matuojant priemonės 10 - čiai vonių tikrai nepakaks. Pasirodo, reikia pilti vidinį dangtelio kiekį, tą, kuris yra su rievėmis užsukimui. Tai optimalus priemonės kiekis.


Įpylusi priemonę pastebėjau, jog ji šiek tiek suputojo, bet įlipus į vonią putos gana greitai išsisklaidė, palikdamos aliejuotą vonios vandenį. Esu bandžiusi tikrai nemažai vonios aliejų ir dažniausiai tokie produktai labai apsunkina visą vandenį vonioje, atrodo, bene maudaisi aliejuje. Šiuo atveju vanduo buvo tik nedaug aliejingas, tačiau nusiprausti po dušu po vandens procedūros tikrai norisi.


Po vonios procedūros kūno oda tampa nepaprastai švelni ir lygi: kelis pirmus kartus, naudojant aliejų nešveičiau kūno šveitikliu ir netepiau drėkinančiu kremu. Nepastebėjau, kad oda būtų išsausėjusi, jaustųsi tempimo jausmas ar matytųsi išsausėjusios odos plotai, - net ir nenaudojant kūno kremo.

REZIUMĖ.
Labai malonus kvapas suteikia maksimalų kūno ir minčių atsipalaidavimą, leidžia pasijusti tarsi prabangių aliejų pilname Spa procedūrų salone. Kūno oda po vonios tampa išskirtinai švelni ir lygi, jokio sausinančio odos pojūčio vonios aliejus nesuteikė (netgi be drėkinamojo kūno kremo). Vieninteliai šio produkto minusai mano akimis, vidutinio saugumo sudėtis ir nelabai patogus naudoti, užsukamas priemonės dangtelis.







Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė




* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai