CATRICE Ultimate Shine Gel Colour lūpų dažai - 080 Russian Violette"

Šiandieną noriu papasakoti apie rusiškos violetinės spalvos lūpų dažus iš Catrice kompanijos. Nepaprastai gražus žiemiškas lūpų atspalvis ir toks spalvos intensyvumas, kokio tik panorėsite - tai Catrice geliniai lūpų dažai "Russian Violette".

SVAJOKITE, tarsi gyventumėte amžinai,
GYVENKITE taip, tarsi gyventumėte tik šiandien...

Ar pastebėjote, kad žiema sugrįžo? O dar praeitą mėnesį atrodė, jog tuoj tuoj pavasaris...
Vis susimąstau, kaip mus moteris veikia buvimas kartu... Kiekviena smulkmena moteriškių kolektyve visada išnarstoma iki kaulelių, kiekviena išsako savo nuomonę. Vienos temos paliečia ir suvirpina iki širdies gilumos, kitos tampa moterišku paplepėjimu prie kavos puodelio.

Dažnai girdžiu kalbant apie moterišką solidarumą, tačiau iki šiol nesu tikra ar žinau, kas per dalykas tai yra? Bendraujant ir dirbant tik moteriškame kolektyve pastebėjau, kad ledus pirmiausia pralaužia šmaikštūs pokalbiai apie vyrus: savus ir svetimus, draugus ir pažįstamus, gimines ir visuomenėje žinomus asmenis... Mes sakome viena kitai komplimentus jau kelintą kartą, bandydamos dėmesiu apiberti vieną ar kitą kolegę, pamaloninti jos vidinius emocinius poreikius, arba tiesiog nuoširdiai pasidžiaugti, kaip puikiai ji visgi šiandien atrodo. Moteriškame kolektyve jos narės likusios labiau atsiverti, sulaukti palaikymo, paguodos ir patarimo iš šalia esančių, ar bent jau akies krašteliu pamatyti pritariamai linguojančią kolegės galvą: Va, va, taip ir būna". Tuomet taip išeina, kad moteriškas solidarumas turi vienyti, tačiau taip tikriausiai nėra...

Tiek dabar dirbu, ir anksčiau teko dirbti tik su moteriškėmis. Galbūt tai privalumas, tarpusavio atvirumas ir atjauta, tačiau kur nugula visa informacija turėjusi likti už keturių balto mūro sienų? Tačiau šį kartą ne apie tai...
Visgi, keisčiausia būna kai moterų kolektyve staiga atsiranda vienas vyras. Atrodo, jog visos, jaunesnės ir vyresnės pirmiausia nutyla: visuotinis čiauškėjimas baigiasi, o su juo dingsta ir nuoširdus žodinis pastebėjimas, kaip puikiai ji šiandien pasidažė ir pan. Atrodo kad vienas dominuojančios lyties atstovas pakeičia visą nusistovėjusią tvarką ir moteriškės visomis įmanomomis priemonėmis siekia laimėti nors trupučio vyriškos lyties atstovo dėmesio: tai numetant kandų juokelį, tai neįprastai garsiai nusijuokiant ar įtartinai aktyviai besireiškiant. Visos siekiame to truputėlio dėmesio, to mažo linktelėjimo mūsų pusėn, arba paprasčiausio šypsnio iš Jo. Kokios mes, moterys, visgi silpnos, šiai akimirkai, dabar, reikia tapti ryškiausia, šmaikščiausia, gražiausia, geriausia (ir kitokia -iausia), kad sulauktume iš vyro bet kokio palankumo gesto... Nors prieš tai milijoną kartų kartojome viena kitai, kaip puikiai atrodome, kokios jaunatviškos, gražios, šaunios, šiuolaikiškos ir solidarios moterys mes esame... ir kas keisčiausia - buvome patenkintos viena kitos draugija.


Produktas: CATRICE Ultimate Shine Gel Colour lūpų dažai "080 - Russian Violette"
Gamintojas: "Cosnova". Gamintojas Italija
Paskirtis: papuošti lūpas atspalviu
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: konsistencija, tarsi tirpstanti ant lūpų
Tūris: 3,5 g
Kaina*: 4,14 € ( 14,29 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 9 / 10


Ką žada gamintojas: Šnabždėjimas nėra mielesnis: Ultimate Shine Gel lūpų dažai suteikia spalvą ir blizgesį. Ypač lengva, gelinė lūpų dažų tekstūra suteikia ilgai trunkančią lūpų priežiūrą ir vidutinę spalvų dispersiją, suteikia šilko švelnumo blizgesį lūpoms. Pamirškite suskilusias lūpas, tai praeitis, - dabartis šviesi ir ryški!



Lūpų dažų Ultimate Shine Gel Colour pakuotė klasikinio dizaino. Dailios sidabro spalvos metalo tūbelė, su labai labai sandariai užsidarančiu dangteliu, kuris apsaugo lūpų dažus. Jeigu pakuotė krenta, ji neskyla ir neatsidaro. Lūpų dažai lengvai, tačiau tvirtai išsisuka.

Ant pakuotės apačios pridėtas skaidrus plastikinis, lyg ir papildomas dangtelis (neatsidaro), ant kurio priklijuotas spalvą atitinkantis lipdukas. Padėjus lūpų dažus ant stalo ir žiūrint iš viršaus atrodo, jog lūpų dažų pakuotės dugnas yra violetinės spalvos.


Kvapas. Lūpų dažai turi subtilų, truputį švelnų kvapą ir vos juntamą skonį, tačiau specialiai nelaižant lūpų dažų, skonis praktiškai nesijaučia.

Konsistencija. Lūpų dažai tvirtai išlaiko savo formą indelyje, tačiau tepant ant lūpų jie man pasirodė minkšti ir drėgni. Tiesą sakant tepant ant lūpų atrodo, jog priemonė tiesiog lydosi ir nugula lūpų kontūre. Kažkas panašaus tarp želė ir kreminės tekstūros. Man patinka, jog lūpų dažai neapsivelia ant sausos odos lopinėlių, atvirkščiai, greičiau juos suguldo vienas ant kito, ir nors išsausėjusios lūpos vietos yra matomos, tačiau lūpų dažai labai tolygiai pasiskirsto.


Paveikslėlyje Russian Violette ir anksčiau aprašyta Essence Wear Berries spalvos palyginimui. Jos panašios, tik Russian Violette turi daugiau violetinio atspalvio, tuo tarpu Wear berries savo spalvoje turi daugiau rožinės spalvos. Matosi ir skirtinga tekstūra - Essence lūpų dažai suteikia matiškesnį atspalvį, o Catrice - žvilgesnę spalvą.


Sudėtis: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, PARAFFIN, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CANDELILLA (EUPHORBIA CERIFERA) WAX, OZOKERITE, BEHENOXY DIMETHICONE, HDI / TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, SILICA, TALC, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENE MALONATE, AROMA (FLAVOR), BENZYL ALCOHOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 28 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Šių lūpų dažų spalvos intensyvumas labai skiriasi nuo to, kiek kartų perbrauksite per lūpas. Vieną kartą padažius spalva yra skaidri, vos matoma, šiek tiek permatoma. Kelis kartus vis dažant, dėka produkto formulės, kurią lengva sluoksniuoti, galima išgauti intensyvią beveik violetinio atspalvio spalvą. Taigi, kaip minėjau, tekstūra leidžia tepti sluoksnį ant sluoksnio, vis išgaunant intensyvesnę spalvą.

Lūpų dažų pavadinimas Ultimate Gel Shine, sufleruoja, kad spalva suteikia spindintį, blizgių lūpų efektą. Be to, dengiant spalvą ant lūpų, nesimato lūpų raukšlelių ir išsausėjusių lūpų vietų, mat pati dažų formulė labai dailiai užmaskuoja tokias vietas. Tiesa, jei tepsite vieną sluoksnį, sausesnės lūpų vietos gali būti nežymiai matomos.

MAKIAŽAS: LUMENE BB kremas ČIA
CATRICE "Glamour Doll" vandeniui atsparus blakstienų tušas ČIA
CATRICE Ultimate Shine Gel olour lūpų dažai "Russian Violette"

Deja, tačiau lūpų dažai negali pasigirti ilgu išlaikymu ant lūpų. Spalva pradeda nusivalyti po 2-3 valandų, o po dar poros valandų ant lūpų nelieka praktiškai nieko. Pastebėjau, kad jei geriama iš stiklinės ar puodelio, lūpų dažai išlaiko, tačiau po valgio, lūpų spalvą reiktų atnaujinti.

Lūpų dažai neturi jokio lipnumo jausmo, greičiau priešingai, lūpos slysta prilietus viena kitą, tačiau nepastebėjau, kad priemonė drėkintų lūpas. Sakyčiau nesausina, tačiau ir nedrėkina. Apskritai, suteiktu efektu lūpoms, tekstūra ir pojūčiu ant lūpų labiau primena tarpinį variantą tarp lūpų dažų ir lūpų blizgesio, tačiau reiktų pabrėžti, jog tai toli gražu ne spalvotas lūpų balzamas.

Tiesa, patariu vis pasitikrinti dantis, kad kartais dalis lūpų dažai nenuteptų dantų. Be to, kalbant apie išlaikymą - niekaip negaliu apsispręsti, ar šiems lūpų dažams reikalingas lūpų pieštukas? Neatsargiai elgiantis dalis lūpų dažų gali pavažiuoti iš kontūro, tačiau man, kas porai valandų vis pataisant lūpų spalvą, per visą dieną tik kartą pastebėjau spalvą už kontūro. Tačiau teisybės dėlei turi paminėti, galėjau tiesiog neatsargiai padengti lūpų dažus, kadangi bene visus kartus teko dažytis be veidrodžio...


REZIUMĖ. Aš labai patenkinta lūpų dažais: jie leidžia išgauti skirtingą spalvos intensyvumą dienos ir vakaro makiažui. Produktas labai lengvai ir minkštai dengiasi ant lūpų, visiškai nesausindamas. Ant lūpų dažai jaučiasi lengvai ir maloniai. Spalva laikosi apie 2 valandas, tačiau nusitrina tolygiai, nepalikdama ryškios spalvos lūpų kampučiuose ir didžiausio nusidėvėjimo lūpų viduryje. Tad po poros valandų tereikia atnaujinti spalvą ir džiaugtis intensyviu, arba vos matomu lūpų atspalviu.




Ačiū, kad skaitote,
Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Labai gražus atspalvis! Užtenka tokio lūpdažio, ir visas makiažas pasikeičia :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražus atspalvis! Užtenka tokio lūpdažio, ir visas makiažas pasikeičia :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teisingai, investicija nedidelė, o pokytis su tokia spalva ryškus :)
      Nors violetinė ir buvo praėjusios žiemos spalva, manau, jog ja mielai pasipuošiu ir pavasarį :)

      Panaikinti
  3. As maniau kad cia tu nuotraukoje ;))) kaip issigandau :D

    Beje, kur galeciau parasyti elektronini laiska? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kurioje nuotraukoje? :D
      Gali man parašyti geleta.kosmetine@gmail.com :)

      Panaikinti
    2. Tiesa sakant antra karta paziurejau i foto ir supratau, kad ten tikrai tavo nuotrauka :) Tiesiog sioje atrodai kitaip nei kitose, kiek gasdinanciai :) stai ka reiskia ivaizdis ;) p.s. laiskas jau guli paste :)

      Panaikinti
    3. Nežinau, ar gali būti vertinama kaip gąsdinanti foto.Tiesiog fotografuota iš apačios į viršų tad galbūt taip, kitaip atrodo?

      Panaikinti

Rašyti komentarą