FEBRUARY CHALLENGE. 25 diena: Mano mėgstamiausia parduotuvė

Šiandien vasario iššūkio 25-oji diena. Galiu pasidžiaugti, jog kol kas man sekėsi visai neblogai, o jūs sužinojote nemažai naujo apie mane, mano jausmus, potyrius, darbą, svajones, blog'o pavadinimo atsiradimą ir jo pradžią, mano rankinės ir piniginės turinį. 25 - diena man sako išsirinkti vieną iš mano mėgstamiausių parduotuvių.




Kaip tikriausiai supratote iš paveikslėlio - pati mėgstamiausia mano parduotuvė yra "Lush", tačiau tikrai ne esanti Vilniuje. Deja, ten neteko apsilankyti (kol kas :) ).

Mano mėgstamiausia parduotuvė yra Lush parduotuvė Bournemouth, įsikūrusi praktiškai prie pat Bournemouth square ant namo kampo.


Einant apsipirkti, visos mano pagrindinės parduotuvės buvo aplink Bournemouth Square: Boots (kosmetikos ir parumerijos), Miss Selfridge, Debenhams, The Body Shop, Superdrug, New Look, La Senza, Jane Norman, River Island, Pandora. Ir pigiems kasdieniams rūbams H & M bei Primark. Visos šios parduotuvės man labai patiko, tačiau aš niekada nepraeidavau pro Lush. Nesvarbu, ar einu apsipirkti, ar keliauju iš darbo: visada turėdavau kažką nusipirkti ir išbandyti.


Einant pėsčiųjų alėja, įsivaizduokite nuostabiausius kvapus, sklindančius iš tolo, dar net nepamačius parduotuvės... Tiesiog neįmanoma praeiti. O viduje, koks milijonas pasirinkimo galimybių: norisi visko - naujo muilo, gabalinio šampūno ir lūpų šveitiklio, o vonios burbulai... O dangau, vonios burbulai visada buvo kažkas nepaprasto ir namuose visada turėdavau bent keletą...


Lush kosmetika yra gaminama visai netoli Bournemouth, sekančiame mieste Poole. Man teko ten apsilankyti ir galiu pasakyti, kad ten nuolat dirba smagus kolektyvas, ten labai įdomu, savo akimis pamatyti, kaip gimsta mylimi produktai. Žinoma, nuo stiprių kvapų gali greitai įsiskaudėti galva, bet hey, juk tai fabrikas!


Pasiilgstu būtent tos parduotuvės. Jokia kita man nepaliko tiek daug gražių prisiminimų ir nesukėlė tiek daug puikių emocijų, kaip Lush. Bournemouth.

Aš žinau, jog Vilniaus PC "Panoramoje" yra atsidariusi Lush parduotuvė, tačiau įsivaizduokite mane, dėl kelių produktų pervažiuojančią visą Lietuvą? Labai jau brangu būtų, arba jei kas nors man nupirktų? Bet aš negalėčiau išsirinkti pati: užuosti, pajausti, pamilti...
Siunčiau užklausą, ką daryti kitoje šalies pusėje gyvenantiems piliečiams? Man buvo pasiūlyta užsisakyti už bent 200 Lt ir tada man prekės bus atsiųstos. O kur žiūrėti asortimentą?

Galvojau, apie tai, jog Lush galėtų sukurti elektroninę parduotuvę, tačiau tai prieštarautų kompanijos vizijai apie tai, kas apskritai yra "Lush" ir kokią idėją ji neša klientams...

Tad belieka laukti, kol "Lush" parduotuvė atsidarys Klaipėdoje. Tikiuosi nebus apsiriboti viena, sostinėje esančia pardavimo vieta.


Vilnietės, ar jums patinka Lush parduotuvė? Noriu paklausti vakarų Lietuvos merginų: ar jūs irgi norėtumėte Lush parduotuvės vakarinėje šalies dalyje?






Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė



Komentarai

  1. Lush tikrai visada vilioja kvapais, aš irgi ją labai mėgstu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. I Lush uzeinu daznai ir... iseinu tusciomis. Keistas dalykas - man ten viskas taaaip patink, kad i to visko neissirenku vieno produkto :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai galėtų atidaryti bent mažutėlę krautuvėlę Klaipėdoje..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pritariu... Bet prieš porą savaičių klausiau Vilniuje ir sakė, kad bent jau kol kas to daryti nežada. Tikrai gaila.

      Panaikinti

Rašyti komentarą