Mėnesio eksperimentas ² : stangresnė veido oda su DNC hialurono rugštimi

Apie mėnesio eksperimentą kvadratu. Rūpinamės veido oda...

"Nežiūrėkite atgal, jūs neinate tuo keliu"

Ar pasiilgote mėnesio eksperimento? Negalvokite, jis niekur nedingo ir sugrįžta į tinklaraštį, kaip mėnesio eksperimentas kvadratu, t.y. vietoj 30 dienų, jis truko 2 x 30 dienų. Paprasčiausiai pataikiau ant produkto, kurio rezultatų po mėnesio beveik nesimatė...



Produktas: DNC hialurono rūgštis - želė
Gamintojas: "DNC Kosmetika". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: prižiūrėti sausą odą, lėtinti senėjimą, išsaugoti drėgmę
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: odos drėkinimas - efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotės dizainas
Tūris: 10 ml
Kaina*: 4,90 € (16,90 Lt)
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 9 / 10

Ką žada gamintojas: Hialurono rūgštis, kosmetinė želė, sukurta sausai odai prižiūrėti. Hialurono rūgštis - ypač intensyvaus poveikio odos drėkiklis, kuris mažina odos senėjimą. Palaiko odos elastingumą. Po hialurono rūgšties naudojimo oda lieka minkštesnė, lygesnė ir švelnesnė. Tai ne tik išorinis efektas. Hialurono rūgštis - natūrali odos struktūros dalis. Ji suriša vandenį, palaiko reikiamą drėgmės kiekį. Oda atrodo jaunesnė ir švyti, išnyksta nemalonus sausumo pojūtis. Dėl amžiaus ir žalingo aplinkos poveikio hialurono rūgšties pradeda trūkti, atsiranda raukšlės. Todėl būtina atkurti hialurono rūgšties lygį. Taip sugrąžinsime odai elastingumą, užpildysime ir išlyginsime raukšles. Intensyvaus epidermio drėkinimas didina apsaugines jo funkcijas. Skaistina odos spalvą, gerina odos tekstūrą.
Naudojimas: tepti želė lengvais judesiais ant nuvalytos odos, 1-2 kartus per dieną. Galima naudoti 2-3 mėnesius kiekvieną dieną. Daryti pertrauką, neneaudoti vieną savaitę. Pasistenkite hialurono rūgšties nenaudoti šaltu žiemos metu, prieš išėjimą į lauką. Po gaminio naudojimo galimas švelnus odos tempimas. Kai hialurono rūgštis gerai įsigeria į odą, šis pojūtis dingsta. Saugoti nuo vaikų. Laikyti kambario temperatūroje.


Sudėtis: Aqua, Sodium Hyaluronate, 5-cloro-2-methyl - 4 -isothiazo-linone and 2-methyl-4 - isothia-zolinone.


I. - IV. savaitės
Hialurono želė pradėjau naudoti kas vakarą, nuvaliusi veido odą. Iš viso, tokį produktą išbandyti mane skatino po truputį ryškėjančios juoko raukšlelės aplink akis ir raukšlės nuo nosies iki lūpų, irgi dėl juoko bei šypsenos... Prieš keletą mėnesių pastebėjau, jog jos, kaip mano amžiui ryškios. Tačiau naudoti kremus skirtus brandžiai odai, nuo raukšlių, kažkaip vis nesiryžtu, per anksti...

Žinodama savo odos tipą ir tai, kad sausa oda pirmoji, anksčiau nei kiti odos tipai, pradeda senti, ėmiau domėtis, ką galima padaryti be drastiškų priemonių. Sausa veido oda pradeda senti dėl drėgmės praradimo ir dėl to oda, prarasdama drėgmę, praranda stangrumą, atsiranda pirmiausia mimikos raukšlės... Vienas iš būdų išsaugoti reikiamą drėgmės lygį, yra hialurono rūgštis.

Taigi, pirmą - ketvirtą savaitę naudojau 1 lašelį aplink abi akis, ir kitą lašelį raukšlelėms nuo nosies iki lūpos. Tačiau, kaip pastebėjote, sausį mėnesio eksperimento aprašo nebuvo, nes pasikeitimų praktiškai nepastebėjau. Taip, oda tose vietose tapo minkštesnė ir švelnesnė, tačiau jokių kitų poveikio pasireiškimų nebuvo.


V. - VI. savaitės
Pastebėjau, jog šiuo laikotarpiu hialurono rūgštimi padengtos vietos yra gerokai drėgnesnės, sveikiau atrodo, yra minkštesnės ir atsirado nedidelis odos švytėjimas. Dingo ir odos tempimo jausmas.

Tiesa, juk nepapasakojau, koks jausmas užsitepus rūgšties? Taigi, paskirstant ant veido produktą, jaučiama drėgmė, labai neįprasta drėgmė želinės konsistencijos produktui. Greičiausiai tą drėgmę galima prilyginti vandens šlapumui. Kol produktas įsigeria, po truputį dingsta drėgmė, o paskui, produktui įsigėrus į odą jaučiamas veido odos tempimas, toks, tarsi sausos odos įprastinis tempimas. Galiausiai tempimas dingsta ir oda po padengimo jaučiasi lengva ir nepaprastai gaivi.


VI. - VIII. savaitės
Pasirodė pirmieji poveikio raukšlėlėms požymiai. Raukšlelės apie akis tapo mažiau matomos, raušlės nuo nosies ik lūpų nebe tokios gilio. Valio Hialuronas veikia!

Per du naudojimo mėnesius sunaudojau 2/3 produkto kiekio, vadinasi visos pakuotės pakanka apie 3 mėnesius laiko, tačiau viskas priklauso nuo to, kokio dydžio plotas dengiamas hialuronu. Man mėnesiui reikia apie 3,3 ml rūgšties kiekio.


REZIUMĖ.
DNC hialurono rūgštis man patiko. Negaliu sakyti, kad ta buvo kažkoks "Wow, nerealu" produktas, tačiau gaminys padarė ką žadėjo: oda tapo lygesnė, minkštesnė, švelnesnė, sumažėjo vizualiai matomų raukšlelių, pagerėjo sausos odos būklė. O jokių priekaištų, apart labai prastos estetinės pakuotės išvaizdos aš neturiu.








Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė






* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Kaip tik ir aš bandžiau hialurono rūgštį, man tai buvo netikėtas atradimas :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, hialurono rūgštis tikras atradimas: nors nesuteikia staigaus, greito efekto, bet oda nebesausėja ir tampa stangresnė :) Super :)

      Panaikinti
  2. Keista, nes kiek skaiciau rimtu moksliniu straipsniu, hialiurono rugsties molekule yra per didelio molekulinio svorio, kad pereitu odos barjera.....taigi gali buti kad visi kremai ir kt priemones su hialiurono rugstimi yra firmu triukas....o oda galejo suminksteti nuo kitu sudetyje esanciu medziagu

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, mano chemijos žinios remiasi tik mokyklos lygio chemiko vadovėliu. Šiek tiek nuolat domiuosi apie kenksmingas medžiagas kosmetikos priemonėse, tačiau manau tikrai neturiu pakankamai kompetencijos diskutuoti molekulinių dydžio tema.

      Taip, esu girdėjusi šią teoriją, kurios publikacijas aš atradau kosmetikos platintojų puslapyje. Todėl neteikiu labai didelės reikšmės tai, ką reklamuodami savo gaminius sako platintojai. O kokio mokslininko nuomone remiatės ir kokias konkrečiai publikacijas skaitėte? Norėčiau pasidomėti daugiau...

      Esu girdėjusi, kad hialiurono rūgštis kosmetikos gaminiuose nėra didelio molekulinio svorio, jis kažkokiu būdu sumažinamas, kas galėtų prasiskverbti į odos sluoksnius, tiesa, kokios kompanijos tai atlieka negalėčiau įvardinti.

      Dėl konkrečiai šio gaminio - paprasčiausiai nebuvo jokios kitos medžiagos sudėtyje (sudėtis pateikta įraše), kuri galėtų suteikti tokį efektą. Tačiau žinoma, mano žinios nesiremia moksliniais tyrimais ir pastebėjimais, todėl galiu ir klysti. Tiesiog rašiau tokį efektą, kokį stebėjau naudojant šį gaminį :)

      Panaikinti
  3. Šaunu. Ačiū. Ieškosiu pabandyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Būtų šaunu jei išbandytumėte Bielenda serumus kurių kaina nedidelė o atailiepimai neblogi.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą