SALLY HANSEN nagų lako valiklis jautriems ir dirbtiniams nagams

Trumpai apie nepaprastai švelnų nagų lako valiklį, kuris tinkamas ne tik jautriems, tačiau ir dirbtiniams nagams nuvalyti. Šiandieną apie Sally Hansen nagų lako valiklį.


Jei niekas niekada nesikeistų, nebūtų gražių ir spalvotų drugelių...


Šiandieną nenoriu rašyti įžangos. Tiesiog nenoriu ir tiek. Šiandieną jaučiuosi emocionali ir labai silpna, tačiau kartu labai labai moteriška... Apskritai, mano gyvenime dabar vyksta daugybė permainų, o ant dar didesnių permainų slenksčio stoviu šiuo metu, ir šiek tiek nedrąsu praverti naujas duris. Aš nežinau kas už jų laukia... Be to, atverdama naujas, turiu užverti senąsias, kurios buvo saugios ir taip gerai žinomos, tačiau pernelyg patogios... Ar aš pasiruošusi praverti duris?


Produktas: SALLY HANSEN Salon Formula nagų lako valiklis jautriems ir dirbtiniams nagams su vitaminu E ir ramunėlėmis

Gamintojas: "Coty US LLC". Pagaminta New York, Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: pašalinti nagų laką
Tinkamas tipas: jautriems ir dirbtiniams nagams
Labiausiai patiko: švelnus poveikis
Labiausiai nepatiko: nepatogus buteliukas
Tūris: 236,5 ml
Kaina*: 4,95 EUR (17,10 Lt)
Kur galima įsigyti: pigu.lt
Įvertinimas: 9,5 / 10

Ką žada gamintojas: Pagrindinėmis maistinėmis medžiagomis praturtinta valiklio formulė greitai ir švelniai pašalina nagų lako valiklį ir stiprina nagus, suteikia sveiką išvaizdą nagų plokštelei ir apynagėms, kas kartą, kai nagų lako valiklis yra naudojamas.
Specialus provitamino B5, vitamino E ir ramunėles mišinys švelniai ir lengvai pašalina nagų laką nuo dirbtinių nagų ir saugiai, nuo jautrių nagų. Padeda išlaikyti nagus stiprius ir sveikai atrodančius.
Įspėjimas: Degus. Laikyti atokiai nuo vaikų. Naudoti gerai vėdinamoje patalpoje. Vengti įkvėpti dūmus. Žalingas, jei naudojamas vidiniam naudojimui. Atsitikus nelaimei, kuo greičiau kreipkitės į gydytoją. Patekęs ant baldų, drabužių ir plastiko, gali juos sugadinti. Tvirtai užsukite dangtelį po naudojimo.


Nemažas, balto plastiko nagų valiklio buteliukas atrodo gana pigiai. Kažkodėl iš Sally Hansen firmos, tikėjausi, jog pakuotė atrodys profesionaliau, prabangiau.
Atsukus baltos spalvos dangtelį, atsiveria didžiulė anga, pro kurią reiktų įsipilti reikiamą nagų lako valiklio kiekį. Tačiau mano nuomonė vienintelis būdas, kaip galima naudoti šią priemonę yra uždenti vatos diskeliu angą ir palenkti buteliuką, kad skystis užsipiltų ant medvilnės padelio.

Kvapas. Sally Hansen nagų lako valiklio kvapas nėra toks aštrus, kaip kitų panašių valiklių. Valantis nagus, jis netaip stipriai erzina uoslę. Visgi, acetono kvapas yra aiškiai jaučiamas ir jokiu būdu nerekomenduoju priemonės uostyti iš buteliuko.

Konsistencija. Nagų lako valiklis skystas (vandens skystumo), mėlynos spalvos produktas.



Sudėtis: Acetone, Water, Butylene Glycol, Pantenol, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Benzophenone-3, Fragrance.
May contain: Blue 1, Yellow 5.



Poveikis. Kaip ir žadėta, nagų lako valiklis labai švelnus, man pasirodė, kad jis daug švelnesnis už acetono neturinčius Essence ir Būk nagų lako valiklius. Tiesa, su tuo švelnumu, sunkiau nuvalyti laką, na nežinau, nesunku, bet taip greitai ir staigiai kaip anksčiau minėti valikliai nevalo.
Nagai ir netgi nagų odelės po valymo neatrodo išsausėjusios. Nagai atrodo daug sveikiau nei pavyzdžiui valant Būk nagų lako valikliu.


REZIUMĖ.
Sally Hansen nagų lako valiklis, skirtas jautriems ir dirbtiniams nagams  yra labai švelnus, tačiau kartu ir efektyvus. jis neišsausina nagų plokštelės ir apynagės odelių, taip suteikdamas nagams sveikesnę išvaizdą. Nepaisant to, kad nagų lako valiklis turi acetono, jo kvapas nėra labai aštrus, tad nekutens nosies valantis nagus.
Galbūt dar vienas minusas, kurį norisi priskirti prie priemonės yra tas, kad įprastai kosmetikos parduotuvėse šio nagų lako valiklio nemačiau, o užsisakant internetu teks laukti, kol gaminys pasieks artimiausią parduotuvę arba jūsų namus.






Ačiū, kad skaitote,

Gražios dienos,
Gėlėta kosmetinė




* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.


Komentarai