COLLECTION 2000 "love your lips" lūpų blizgesys "1- Tender": apžvalga

Šiandien noriu pakalbėti apie vieną mėgstamiausių vasaros lūpų priemonių - Collection 2000 lūpų blizgesį iš serijos "Love your lips".

"Svarbiausias dalykas yra mėgautis gyvenimu
- būti laiminga - 
tai vienintelis dalykas, kuris iš tiesų yra svarbus."
Audrey Hepburn

"Collection" kompanijos gaminiai Lietuvoje kol kas neparduodami, tačiau Europos rinkoje kompanijos gaminiai konkuruoja su Essence kosmetikos gaminiais ir dažnai nurungia savo kokybe. Tikiuosi gana greitai šios kompanijos gaminiai pasirodys ir Lietuvos rinkoje. O kol kas apie vieną iš gaminių, kurį galėjau išbandyti.


Produktas: COLLECTION 2000 "love your lips X" lūpų blizgesys su SPF 20 "Nr. 1 - Tender"
Gamintojas: "Collection 200" LTD. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: suteikti lūpoms blizgesį ir spalvą, rūpintis lūpų būkle
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: patogus šepetėlis
Labiausiai nepatiko: galėtų būti geresnės pigmentacijos, per mažai spalvos
Tūris: nenurodytas
Kaina*: apie £1,50 - 2 arba 1,36 - 2,73 EUR (4,70-9,43 Lt)
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neparduodama. Anglijoje parduodamas Wilkinson, Boots parduotuvių tinkluose. Galima įsigyti ir ebay.com, amazon.com
Įvertinimas: 8,5-9 / 10

Ką žada gamintojas: Drėkinantis, nelipnus lūpų blizgesys padeda apsaugoti ir pasirūpinti lūpomis. Į sudėtį įeina antioksidantai, erškėtrožės ir mango ekstraktai lūpų švelnumui ir drėgmei.

Galima rinktis iš šių variantų:

  • 1 - Tender
  • 2 - Delight
  • 3 - Passion
  • 4 - Honeyunch
  • 5 - Darling
  • 6 - Adore


Lūpų blizgesio pakuotė klasikinė, platėjanti į viršų (ties dangteliu plačiausia), pagaminta iš skaidraus plastiko, tad produkto likutis puikiai matosi per pakuotės sieneles.

Man labai pritrūko informacijos ant gaminio pakuotės, pavyzdžiui, kiek pakuotėje produkto, kokia gaminio sudėtis ir pan.


Na, o pats geriausias aspektas kalbant apie pakuotę yra lūpų blizgesio šepetėlis - aplikatorius. Trumpas, mažytis aplikatorius sudarytas iš tvirtų, tačiau idealiai lanksčių sintetinių plaukelių. Priemonė leidžia idealiai padengti produktu tokias sunkiau prieinamas vietas kaip lūpų kampučiai ar viršutinės lūpos viršų žemiau nosies (Kupidono lanką, angl - Cupids bow).


Kvapas. Lūpų balzamas turi nepaprastai gardų, sultingų vaisių kvapą, labai primenantį mango vaisiaus kvapą. Neintensyvus kvapas nuo lūpų gana ilgai užuodžiamas. Skanumėlis... šviežias, sultingas, prinokęs mangas... mmm...

Konsistencija. Lūpų balzamas vidutinio tirštumo, lengvai pasiskirsto ir tepasi ant lūpų. Balzamas nelipnus. Deja, kaip ir minėjau, spalvos praktiškai nėra. Pirkdama įsivaizdavau, kad produktas bus švelniai rusvas, tačiau jis praktiškai bespalvis. Tačiau vienaip ar kitaip, norėtųsi ryškesnės, geresnės pigmentacijos.

Lūpų balzamas blizgių detalių, tačiau ant lūpų paskiros dalelės praktiškai nematomos, suteikiamas tik dailus blizgesys.


Poveikis. Lūpų balzamas suteikia praktiškai bespalvį lūpų blizgesį. Priemonė tvirtai prikimba prie lūpų ir neišsivaikšto iš lūpų kontūro. Visgi, lūpų blizgesys yra nelipnus, tol, kol ant lūpų yra pakankamai produkto. Vėliau pasitrynęs, jis tampa šiek tiek lipnus.


Labai sunku vertinti lūpų blizgesį, kaip lūpomis besirūpinančią priemonę. Kažkaip nesitiki, kad produktas, skirtas suteikti blizgesį, gali veikti kaip lūpų balzamas. Visgi, turiu pastebėti, kad lūpos, po blizgesio naudojimo nebereikalauja papildomo lūpų balzamo sluoksnio, nešerpetoja ir neskeldėja. Tad darau išvadą, kad lūpoms padeda, nors kiek mažiau nei įprastas lūpų balzamas.


Lūpų blizgesys ant lūpų išsilaiko tiek, kiek ir įprasti lūpų blizgesiai: tol, kol nenuvalgoma, arba 2-4 valandas. Nors jau po 1-2 valandų norisi užsitepti papildomą sluoksnį lipnumui pašalinti.


REZIUMĖ.
Lūpų balzamas nebrangus, geros kokybės, nelipnus produktas, papildomai rūpinasi lūpų oda. Vienintelis minusas mano akimis, reiktų geresnės pigmentacijos ir ryškesnės spalvos. Nors vėlgi, tai pati šviesiausia spalva, tad kiti šios kolekcijos blizgesiai turėtų būti intensyvesnių spalvų. Na o jei visiškai atvirai: blizgesys man patiko kiek labiau nei ESSENCE XXXL longlasting lipgloss - ilgai išliekantis lūpų blizgesys, apie kurį jums jau pasakojau.




Ačiū, kad skaitote,

Gražaus vakaro,
Gėlėta kosmetinė


* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai