DOVE Derma SPA Goodness³ kūno kremas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai

Tikriausiai nesumeluosiu sakydama, kad dažniausiai kūną drėkinančios ir maitinančios priemonės mano namuose yra iš Dove. Ir ne tik dėl to, kad jas gaunu testuoti, bet ir dėl to, kad manau jos turi tikrai gerą kainos ir kokybės santykį, malonius naudoti kvapus. Tad šiandien jums noriu papasakoti apie vieną Dove kūno kremų didžiulėje pakuotėje.

"Iš visų kelių, kurie veda į laimę, patys tikriausi - darbas ir atkaklumas."
L/ Reibo


Produktas: DOVE Derma SPA Goodness³ kūno kremas švelniai, lygiai ir spindinčiai odai
Gamintojas: "Unilever". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti švelnumo, drėkinti, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: sausai odai
Labiausiai patiko: greitai susigeria į odą
Labiausiai nepatiko: kremui konsistencija per skysta
Tūris: 300 ml
Kaina*: apie 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: praktiškai visur: kosmetikos parduotuvėse, prekybos centrų kosmetikos skyriuose, kur prekiaujama Dove gaminiais
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Kūno kremas yra mūsų pirmasis SPA procedūras primenantis kremas su omega aliejais ir Cell- Moisturisers(TM). Šilkinis, riebus kremas skirtas sausai odai: suteikia lygumo, spindesio ir suteikia velveto švelnumo.


Didžiulė, balta, plastikinė kremo pakuotė visiškai standartinės kompanijos kremams išvaizdos ir labai panašaus dizaino. Goodness3 linijos gaminius vienija tas pats lengvai rudas akcentas baltoje pakuotėje. Smagu, kad kremas turi apsauginę foliją po dangteliu, tad visuomet esu užtikrinta, kad pakuotę atidarau pirmoji ir smalsios nosytės ir pirštukai nebuvo įlindę ar atidarę, pabandę mano priemonės anksčiau nei aš.

Kvapas. Jau esu bandžiusi šios linijos rankų kremą ir kūno losjoną, tad galiu tik konstatuoti, kad visus linijos produktus vienija tas pats aromatas - saldus, truputėlį gaivus su aiškiai jaučiamu pudriškumo prieskoniu. Tikriausiai patiks toli gražu ne visoms, tačiau man - mmm, koks malonus ir fainas.

Konsistencija. Tradiciškai kūno kremas turi sunkesnę, tirštesnę konsistenciją, tad losjonus palikę šiltąjam sezonui; žiemos metu traukiame, perkame, naudojame kūno kremus, tiesa? Deja, atidariusi šį kremą buvo gerokai nustebinta - jis skystas ir labiau primena losjoną, nei kūno kremą!


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Brassica Campestris Seed Oil, Caprylyl Glycol, Cetyl Palmitate, Disodium EDTA, Hippophae Rhamnoides Oil, Hydroxystearic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad visai nesitikėjau atidariusi kūno kremą išvysti kūno losjono konsistencijos produktą. Žiemos metu norisi tirštesnių, riebesnių ir labiau maitinančių kremų, o ne lengvų ir greitai įsigeriančių produktų!

Taip, kremas tikrai greitai įsigeria į odą ir nepalieka jokio riebumo pojūčio, tačiau šioks toks slidumo pojūtis dar kuriam laikui pasilieka. Oda vizualiai iš karto pagražėja, atrodo jaunesnė, skaistesnė, švelnesnė! Geba padrėkinti ir sausas kūno vietas, tačiau drėkinimas nėra ilgalaikis - po paros mano oda ir vėl nori kremo. Galbūt kai kurioms merginoms normalu teptis kremu kūno odą kasdien, bet aš to daryti nenorėčiau - mieliau odą lepinu kas antrą ar kas trečią dieną...

Apskritai vertinant kremas geras, tačiau... jo poveikis visiškai nesiskiria nuo tos pačios linijos kūno losjono. Tiesą sakant kūno losjonas man atrodo buvo net riebesnės ir sunkesnės konsistencijos! Šiaip jau skystos konsistencijos produktus daug lengviau naudoti iš išspaudžiamos tūbelės, tad šiuo atveju aš visgi palaikau ir mieliau rinkčiausi šios linijos losjoną o ne kūno kremą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai