SALERM Cosmetics "Hi Repair" profesionalus plaukus atstatantis ir gydantis šampūnas ir gydomojo keratino kaukė

Mano plaukai yra išrankūs. Dievaži, pasižiūri socialinius tinklus ir matai - merginos pačios dažo namie, arba keičia plaukų spalvą vos ne taip dažnai, kaip kojines, dėvi perukus ir nieko... plaukai vis dar puikiai atrodo be jokių didesnių pastangų. Maniškiai iš prigimties banguoti/ lengvai garbiniuoti plaukai buvo linkę pūstis žemiau ausų ir stipriai veltis. Regis tai susitvarkė, kai pradėjau plaukus šviesinti - dingo mano garbanos ir pūtėsi vis mažiau. Tačiau per šviesinimo dešimtmetį (beveik), sugebėjau padeginti plaukus, rudenį jie ėmė smukti lauk sruogomis ir su ašaromis akyse pasirinkau būti tamsiaplaukė, bet turėti daugiau nei penkis plaukus ant galvos. Galiausiai pakeitus plaukų spalvą (norėjau iš viso nedažyti, bet.. turiu labai daug žilų plaukų) laukė labai ilgas gydymo procesas. Kirpėja rekomendavo Keune produkciją ir nors nusipirkau kaukę, bet visa galva pasinėriau į Salerm atkuriamą liniją. Apie ją tuoj ir papasakosiu.  

"Didelė laimė nepažinti nelaimės."
L. Šeferis


Produktas: SALERM "Hi Repair" profesionalus plaukus atstatantis ir gydantis šampūnas ir gydomojo keratino kaukė
Gamintojas: "Salerm Cosmetica Profesional". Pagaminta Barcelona, Ispanijoje
Paskirtis: plaukams - atstatyti, gydyti, švelninti, minkštinti
Tinkamas tipas: visiems, ypač dažytiems ir pažeistiems plaukams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neišvaizdžios pakuotės
Tūris: kiekvienas po 250 ml
Kaina*: šampūnas - 7,50 EUR; kaukė - 10,50 EUR
Kur galima įsigyti: Vitrina PRO arba internetu (beautyfor sale)
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: 
ŠAMPŪNAS: Grynojo keratino gydomosios linijos plaukus atstatantis ir gydantis malonaus kvapo šampūnas.
Naudojimas: sudrėkinus plaukus švelniai įmasažuokite priemonę ir palikite veikti 3 minutes, po to nuplaukite. Rekomenduojama naudoti: šampūnas+kaukė+purškiamas losjonas.

KAUKĖ: Grynojo keratino gydomosios linijos kauke sustiprina ir išryškina gydančio šampūno efektą. Plaukai tampa švelnūs ir minkšti nuo šaknų iki plaukų galiukų. Neriebalina plauko.
Naudojimas: Naudokite ant išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Palikite veikti 3 minutes, nuskalaukite. Rekomenduojama naudoti: šampūnas+kaukė+purškiamas losjonas.


Šampūno ir kaukės pakuotės visiškai standartinio, dažniausiai namų sąlygomis perkamų priemonių dydžio. Pakuočių dizainas man pasirodė neišvaizdus ir visiškai paprastas - dalinai spindintis baltas plastikas ir prislopintos raudonos, blankiai rožinės spalvos dangteliai tikrai nėra akiai patraukliausias derinys. Kita vertus, puikiai suvokiu, kad profesionalams skirtos priemonės nėra ir neturi būti labai patrauklios - svarbiausia visuomet yra tai, kas pakuotės viduje, o ne kokia jos išorė.

O štai dėl naudojimo patogumo pakuotes norisi pagirti. Šampūno buteliukas patogios rankai formos, minkšto plastiko, dėl kurio paprasta išspausti produktą lauk be jokio vargo, net tuomet, kai pakuotėje produkto lieka ne per daugiausiai. Kaukės pakuotė atsukama, po dangteliu yra plastikinis apsauginis dangtelis, apsaugantis produkto išsiliejimą į dangtelį, kai pakuotė apvirsta. Anksčiau tuos dangtelius mesdavau lauk, bet dabar juos nuolat palieku.

Kvapas yra tas aspektas, kuris man čia ne itin patinka. Kvapas nėra kažkoks konkretus, man nekelia asociacijų, geriausiai tikriausiai tokius aromatus apibūdinti kosmetiniais. Šampūno kvapas man patinka kiek labiau, yra gaivesnis, kai tuo tarpu kaukė sunkesnio kvapo. Nėra taip, kad visiškai nepatiktų ar negalėčiau pakęsti, tačiau būna daug labiau mano uoslei patinkančių aromatų. Nuomonė mano neutrali, o jei tai blogiausias mano įžvelgtas aspektas, tai tikriausiai lengva įsivaizduoti, kad porelė man patiko ir tiko. Tiesa, kalbant apie kvapą, man jis pasirodė intensyvus ir stiprus, išlieka gerą pusdienį ant plaukų.

Konsistencija. Šampūnas tirštokas, gelinės konsistencijos, perlamutrinio efekto. Kaukė kreminė, konsistencija labai primena tirštą kondicionierių.


Sudėtis:
ŠAMPŪNO: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Cocamidopropylamine Oxide, Hydrolyzed Silk PG-Propyl Methylsilanediol Crosspolymer, Hydrolyzed Keratin, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Amodimethicone, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycol Distearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, C11-15 Pareth-7, Laureth-9, Glycerin, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Benzyl Benzoate, Citronellol, Coumarin.

KAUKĖS: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Lanolin, Hydrolyzed Silk PG-Propyl Methylsilanediol Crosspolymer, Hydrolyzed Keratin, Amodimethicone, Citric Acid, Parfum, DMDM  Hydantoin, Sodium Methylparaben, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Benzyl Benzoate, Citronellol, Coumarin, Trideceth-12.

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Nežinau ar reikia kalbėti apie priemonės naudojimą? Viskas labai paprasta, išplauni šampūnu ir palepini kauke. Šampūnas man gerai putoja ir švariai išplauna; jaučiasi kad švelnus, ir smagiausia, kad visiškai nesuvelia mano plaukų.

Tikriausiai didžiausią efektą teikia plaukų kaukė. Ji neapsunkina plaukų, jie įgauna neįtikėtino žvilgesio ir minkštumo, plaukai mažiau veliasi ir įkišus pirštą, sruogos tiesiog slysta ir niekur nekimba! Su kiekvienu plovimu atrodo vis sveikesni, palaipsniui mažėja ir plaukų sausumas! Negaliu patikėti, koks geras šios porelės efektas! Nudegintų plaukų tikrai nepagydys, bet išsausėjusiems ir pažeistiems iš ties gelbėja! Kadangi šampūnas ir kaukė su keratinu, plaukai po plovimo tampa tiesesni, tad su šia porele galima ir apie tiesintuvą pamiršti!

Nerealu! Kiekvieną kartą vis džiaugiuosi poveikiu ir visai nenoriu, kad baigtųsi. Porelė nuostabi - ji iš tiesų daug prisidėjo prie šiuo metu gerokai sveikiau atrodančių mano plaukų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai