The Original BeautyBlender® kempinėlė makiažo dengimui. Ar verta investuoti į originalą? Kuo skiriasi nuo analogų?

Beauty Blender ar beautyblender makiažo kempinėlės pasirodžiusios rinkoje sukėlė revoliuciją ir tikrą audrą: visiems reikėjo naujo būdo dengti makiažo pagrindą... nors prieš tai ilgus metus kuo puikiausiai tiko pirštai ir kosmetiniai šepetėliai... Visi kalbėjo, diskutavo ar verta, daug kainuoja, koks efektas, privalumai... Kūrė filmukus ir kepė įrašus apie jos privalumus, liaupsino ir visai kaip gyrė...

"Aš visuomet turiu citatą viskam"
Doroth L. Sayers

Man tokia banga mažų mažiausiai atrodė kaip masinė psichozė, kuriai aš visai nesiruošiau pasiduoti ir užsispyrusi toliau naudojau savo įprastus būdus. Po kažkurios perskaitytos apžvalgos galiausiai įsigijau analogus (ČIA ir ČIA), liaudiškai vadinamus "padelkomis" ir nusprendžiau, kad man gana. Įspūdis buvo dvejopas: nauja patirtis, plovimas po kiekvieno panaudojimo, neblogi rezultatai, bet... nieko per daug stulbinančio... Labai greitai susidėvėjus mano turimiems analogams, aš galiausiai nusprendžiau nusipirkti ir užsisakyti originalą. Užsispyrusi tvirtai tikėjau, kad tikrai jau nieko naujo ir įspūdingo nepatirsiu, tačiau, jei jau šis įrašas pasirodė ant tinklaraščio sienos, vadinasi papasakoti yra ką.



Produktas: The Original BeautyBlender® kempinėlė
Gamintojas: "Rea. deeming Beauty Inc.". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: paskirstyti skystą makiažo pagrindą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: plonai ir tolygiai dengia
Labiausiai nepatiko: kartu su nešvarumais nusiplauna ir spalva
Matmenys: SAUSOS - aukštis 5,5 cm; apimtis 11 cm; DRĖGNOS - aukštis 7 cm; apimtis 14 cm
Kaina*: 19,30 EUR
Kur galima įsigyti: topbeauty, grožio draugas, Cascada

Ką žada gamintojas: Beautyblender® makiažo kempinėlės patentuota elipsinė forma padaro makiažo padengimą paprastu, palengvina priėjimą prie sunkiai pasiekiamu veido vietų. Aksominė kempinėlės tekstūra labai maloni liesti, nedirgina odos.

Beautyblender® sudėtyje nėra latekso, produktas yra bekvapis ir hipo-alerginis.


Beauty Blender kempinėlė - kas su kuo valgoma?
Taigi, beauty blenderis - makiažo dengimo kempinėlė unikalios elipsinės formos ir korėtos struktūros. Jei pažiūrėsite analogų įrašus, labai aiškiai matosi kempinėlių sandaros skirtumai. Korėtumas yra esminis dalykas. Kokybiška kempinėlė neturi jokių netolygumų, yra gana maža, o prisigėrusi vandens išsipučia, kai tuo tarpu analogai neišsipučia, arba išsipučia labai nedaug.

Kempinėlės naudojimas labai paprastas:
1. Išimti iš indelio.
2. Spaudžiant pamerkti į vandenį (taip ji prisigeria vandens ir sugeria mažiau makiažo).
3. Kempinėlę nusausinti rankšluosčiu.
4. Kempinėlę pamirkyti į makiažą.
5. Spaudžiamaisiais (tarsi šuoliuojančiais) judesiais ant veido odos dengti makiažą.
6. Išplauti kempinėlę.
7. Išsipūtusią ir šlapią kempinėlę dėti ant plastikinės pakuotės viršaus ir leisti jai išdžiūti.



Ir taip, tiek originalioje, tiek analogų kempinėlėse mane vis dar erzina, jos labai dažnas plovimas. Aš po kiekvieno makiažo padengimo savo šepetėlių neplaunu. O šiuo atveju, siekdama užkirsti kelią kempinėje kauptis bakterijoms ir sugadinti savo kempinėlę, ją išplauti po kiekvieno naudojimo yra privaloma. Dažantis svarbi kiekviena minutė, ir papildomas kempinėlės drėkinimas, paskui išplovimas užima daugiau laiko, nei reiktų. Tačiau prie to tikrai galima priprasti: reikia laiko ir paprasčiausiai įvesti tokį žingsnį savo rutinoje.

Drėgna Beauty Blender kempinėlė

Naudojimo būdas ir galimybės.
Turbūt nepapasakosiu nieko naujo, paminėdama, kad sudrėkinta makiažo kempinėlė išpamsta, padidėja, tuomet galima ja dengti makiažą. Drėkinti kempinėlę būtina ir negalima jos naudoti sausos. Sudrėkinta ji nesugeria makiažo, jis lieka ant kempinėlės paviršiaus ir priemonės sunaudojama mažiau. Savaime suprantama, kad makiažo pagrindo sunaudosite daugiau dengdami kempinėle, negu makiažo šepetėliais ar pirštais.

Tai daugiafunkcinė kempinėlė ir ją galima naudoti daugybe būdų ir skirtingiems produktams padengti:

1. Tradiciškai - makiažo pagrindui. Kempinėlė makiažą dengia nepriekaištingai, suteikia labai natūralų dengimą, tobulai padengia visus odos netolygumus, idealiai išlygina makiažo pagrindo kiekį ant skirtingų vietų. To-Bu-Lai!
2. Veidui kontūruoti. Man asmeniškai veido kontūravime sunkiausia tinkamai išskirstyti visas priemones ant veido, kad nesimatytų, linijų, kur dengiau kontūravimo priemones. Su Beauty blender visos linijos tobulai retušuojamos ir veidas atrodo natūraliai. Makiažo šepetėliais tokį efektą sunku išgauti.
3. Maskavimo priemonėms paskirstyti. Su kempinėle labai paprasta tobulai paskirstyti visas maskavimo priemones. Aš žinau, kad yra mažos kempinėlės maskavimui, tačiau ir su originalios smailiu galiuku man patogu ir nesudėtinga tobulai lygiai išsklaidyti maskuoklius ant odos.
4. Biriai ar kompaktinei pudrai paskirstyti. Nors Beauty Blender atrodo tinkamas tik skystiems ar kreminiams kosmetikos gaminiams. Bet jei pabandysite ja užfiksuoti veidą su pudra, pastebėsite, kad ji suteiks veidui lengvą, natūralų fiksavimą, nesukuriant kaukės efekto, o pati pudra bus nematoma.
5. Bronzinė pudra ir skaistalai. Lygiai taip pat, tik kempinėlės bukuoju galu, galima dailiai paskirstyti tiek skaistalus, tiek bronzatą ant veido odos.


Žinoma, kempinėlės panaudojimo būdų yra ir daugiau:


Kuo Orginalas skiriasi nuo analogų?
Tikriausiai aktualiausias klausimas yra ar verta investuoti daugiau, ir įsigyti originalą, ar taupyti ir pakanka kempinėlės analogo? Pabandykime palyginti:

1. Dengimas. Nepalyginamai skiriasi svarbiausias aspektas - kempinėlių dengimas. Originali kempinėlė minkšta, spyruokliuojanti, lengva; su ja labai malonu ir lengva dengti odą. Neapsakomas jausmas po to, kai teko išbandyti dažnai kietus, šiurkščius ir grubius odai, tikrai nespyruokliuojančius, analogus.
2. Laikymo laikas. Originalią BB kempinėlę naudoju jau tikriausiai 6 mėnesius be jokių problemų, jokių nusidėvėjimo ženklų, apart spalvos blukimo, nesimato. Tuo tarpu analogai plyšta po mėnesio naudojimo. Ar finansiškai kempinėlė jums vis dar atrodo brangi?
3. Struktūra. Originali BB kempinėlė yra gausiai porėta, sudrėkinta vandeniu, ji sugeria daug vandens ir gana stipriai išsipučia. Tuo tarpu analogai - pagaminti iš kitokios medžiagos, praktiškai neturinčios porėtumo, todėl sudrėkinti vandeniu išsipučia nedaug.
4. Kaina. Originali BB kempinėlė kainuoja daugokai, tačiau jei palyginsime naudojimo laiką ir kitus privalumus, turiu pastebėti, kad bent jau man, jos kaina nebeatrodo tokia didelė.
5. Pirkimo vieta. Originalias BB kempinėles jau senokai galima įsigyti Lietuvoje, ir naudoti jas itin greitai po pirkimo. Analogus, bent jau aš, siunčiausi iš užsienio, kas užtruko apie 1,5 mėnesio, kol jie pasiekė mano namus.



The Original trūkumai.
Kaip ir visi daiktai, taip ir BB kempinėlė turi trūkumų:

1. Nusiplauna spalva. Nesuvokiu kodėl, tačiau plaunant kempinėlę, man nusiplauna rožinė spalva. kaskart po nedaug, tačiau nusiplauna.
2. Makiažo kempinėlės gerai nebeišsiplauna. Ant kempinėlės lieka makiažo dėmės. Kad ir su kuo plaučiau. Reikės išbandyti ir kitus plovimo būdus. Manau ilgiau pamirkius plovimo priemonėje pavyktų atmirkyti. Galbūt?
3. Sugeria daug produkto. Tai yra kempinėlė, kuri nepaisant to, jog naudojama sudrėkinta, vistiek sugeria daugiau produkto, nei dengiant makiažo priemones pirštais ar makiažo šepetėliais.
4. Kasdienis plovimas. Čia ne tik BB, bet ir visų makiažo kempinėlių trūkumas.



Ar verta pirkti originalą?
Kadangi aš naudojau tiek analogus, tiek originalą pakankamai ilgai, manau drąsiai galiu kalbėti, kas man pasirodė naudingiau, ekonomiškiau ir geriau. Merginos, jei galvojate apie BB kempinėlę, bet ji jums atrodo per brangi, paprasčiausiai jos nepirkite ir neinvestuokite į pigius analogus. Na, o jeigu naudojate analogus, jums jie atrodo pakankamai geri, patariu pataupyti ir įsigyti originalią kempinėlę.
Skirtumas, kurį pajusite naudodamos tikrą daiktą, o ne dublikatą bus toks, kad nesinorės grįžti prie pigių kempinėlių. O jei visgi pasirodys, kad aš klystu, ir jūsų analogas yra geresnis, - visuomet galėsite grįžti prie to, ką naudojote iki tol. Aš nebandau jūsų įtikinti, kad originalas visaip kaip geresnis, tačiau savo kailiu patyriau, kad investavusi laiko ir pinigų į analogus, aš praradau daugiau, nei iš karto būčiau įsigijusi originalą. Kita vertus, tikriausiai niekad nebūčiau galėjusi suprasti, koks gi tas skirtumas, jei ne prieš tai naudotos pigios kempinės...




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties ir naujų atradimų jums linki,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. O bandet Real Technique kempinele? Sita irgi neprilygsta BB?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Real Technique nėra Beauty Blender analogas :)
      Ne, dar nesu bandžiusi RT kempinėlės, todėl pakomentuoti, kuri geresnė ir kitaip kaip vertesnė negaliu.

      Panaikinti
  2. Na va, aš irgi buvau tokios nuomonės, kad BB gerokai per brangus, bet neseniai laimėjau jį konkurse, laukiu kol atkeliaus ir galėsiu išbandyti. Matyt, ne veltui tiek pagyrų sulaukia.. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai ne veltui.. Verta dėmesio, o ir atsiperka - be vargo naudoju jau gerą pusmetį. Aišku, nervuoja tas kasdienis plovimas po du kartus, bet rezultatas to vertas :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą