MALIE SYSTEM Ultra Hydrating Essence veido kaukė "Placenta" su augaline placenta

Nors šiandien visai ne sekmadienis, tačiau taip kaip ir man, taip ir mano odai pasitaiko dienų, kai norisi kaži kokio pasilepinimo, kažko trūksta iki pilnos laimės. Todėl šiandien traukiu vieną iš turimų veido kaukių ir bandau savo odą palepinti ir suteikti jai truputį laimės, truputį švytėjimo, drėgmės ir sveikiau atrodančios veido odos išvaizdą.

"Atleiskite kitiems ne todėl, kad jie nusipelnė atleidimo, bet todėl, kad jūs nusipelnėte ramybės"
Citata, autorius nežinomas

Malie system veido kaukė su placenta buvo bene vienintelė, kuri mane gąsdino: aš nenoriu gyvulinės kilmės placentos naudoti savo grožiui. Bent jau šiuo metu man tai visiškai nepriimtina. Tik atkeliavus kaukei buvau maloniai nustebinta, kad placenta visai ne gyvūninės kilmės, o augalinė, todėl be baimės ir be išankstinių nusistatymų galiu ją naudoti.


Produktas: MALIE SYSTEM Ultra Hydrating Essence veido kaukė "Placenta" su augaline placenta
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, šviesinti, gaivinti odą, šalinti raukšles
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma nelabai tinka europiečių veido formai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Placenta pasižymi šviesinamuoju efektu odai. Taip pat placenta pašalina raukšles, atgaivina odą.


Vienkartinė kaukės pakuotė - raudono plastiko maišelis, puoštas kosmetiniu buteliuku, ant kurio užrašytas pagrindinis ingredientas ir kaukės pavadinimas. Kadangi šiuo atveju tai placenta, ją gamintojai nusprendė pavaizduoti kaip mėlynus burbuliukus ant pakuotės.

Labai smagu, kad ant kaukės pakuotės yra visa reikiama informacija ne tik korėjiečių kalba (kurios nemoku), bet ir angliškai, tad aiškus ne tik naudojimo būdas, bet ir kas yra sudėtyje, ką gamintojas žada bei ką kaukė turi suteikti odai.

Kvapas. Kaip kvepia placenta? Kad ir augalinė? Neįsivaizduoju... Kaukės kvapas kosmetinis, kvepia maloniai ir saldžiai. Tačiau kvapas jaučiamas tik uostant iš pakuotės: ant veido uždėta kaukė neskleidžia pakankamai stipraus kvapo, kad būtų galima užuosti.

Konsistencija. Veido kaukė medvilnės paklotas/ gabalėlis, prisotintas veikliosiomis medžiagomis, ir prisotintas pernelyg gausiai. Todėl prieš naudojimą rekomenduoju perteklių nugręžti.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Glycine Soja - (Soybean) Phytoplacenta Extract, Fragrance.


Poveikis. Ant švaraus, nuvalyto veido kiek įmanoma prilyginu kaukę ant savo veido formos. Deja, bet jos forma tikrai nėra ideali: naudoti galima, bet angos akims ir lūpoms ne pačios patogiausios. Kaukę laikau 20-30 minučių, tuomet nuimu.

Esu girdėjusi, kad kai kurios merginos deda kaukę vėl į maišelį ir naudoja antrą kartą. Galbūt taip daryčiau ir pati, bet man tai neatrodo labai higieniška: neaišku, kokių nešvarumų po vieno naudojimo lieka ant kaukės, o paskui vėl su visai nešvarumais ją dėti ant veido? Nea, ne man... Aš nenoriu rizikuoti užsikimšusiomis poromis ir užteršta nešvarumais veido oda, kad ir tik aš viena naudoju. Jei veido kaukė vienkartinė, vadinasi ji ir skirta naudoti vieną kartą, nepriklausomai nuo to, kad ir antram kartui ji būtų pakankamai drėgna naudoti.


Po kaukės naudojimo ryškiausias efektas odai yra stiprus jos drėkinimas. Po naudojimo oda tampa labai švelni, šiek tiek šviesesnė, švaresnė. Veido oda atrodo gaivesnė, sveikesnė. Tačiau raukšlių kaukė tikrai nenaikina, na tikrai ne po vieno karto, toks efektas, jei tik įmanomas su kauke, turėtų atsirasti tik nuolat naudojant priemonę ilgesnį laiką.




Ačiū, kad skaitote,

Šiltomis nuotaikomis, atsipalaidavusi,
Gėlėta kosmetinė

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai