ORIFLAME "Beauty Hydracolour" drėkinantys lūpų dažai "Pink Cloudburst"

Dabar.. va dabar aš noriu ištraukti šį tą iš savo senienų kosmetikos skyrelio ir parodyti jums priemonę lūpoms, kurios pakuotėje liko visiškai nedaug, dėl ko man nepaprastai gaila... Oriflame drėkinančių lūpų dažų tekstūra ir dengimas tobulai tinka sausoms lūpoms, o mano turimas atspalvis "Pink Cloudburst" tiesiog spinduliuoja pavasarišku gaivumu ir lengvumu. Negaliu nepasidalinti ir rezultatu ant lūpų. Kviečiu pažiūrėti ir įvertinti. 😉

"Geriausia spalva visame pasaulyje yra ta, kuri geriausiai tinka jums"
Coco Chanel


Produktas: ORIFLAME "Beauty Hydracolour" drėkinantys lūpų dažai "Pink Cloudburst"
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: dailus dengimas
Labiausiai nepatiko: trumpai išsilaiko
Tūris: 4 g
Kaina*: apie 7,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Oriflame kompanijos konsultantų


Ką žada gamintojas: Drėkinantys lūpų dažai



Lūpų dažų pakuotė gana paprasta: violetinės, gal labiau burgundiško vyno spalvos plastiko korpusas su tradiciniu išsukimo mechanizmu. Nors dangtelis užsispaudžia, kažkodėl ant korpuso yra srėgės, kurios būna užsukamuose produktuose. Tačiau kiek kartų bandžiau dangtelį užsukti, man nepavykdavo. Jis paprasčiausiai užsispaudžia.

Lūpų dažai buvo kartoninėje dėžutėje, ant kurios ir buvo nurodyta visa pagrindinė informacija. Na o ant pačio lūpų dažų galiuko yra apvalus lipdukas su atspalvio pavadinimu, gamintoju ir gaminio kiekiu.


Kvapas. Nieko išskirtinio aromate nėra, jis nestiprus ir primena dauguma lūpų dažų kvapų. Padengus priemonę ant lūpų kvapas dingsta ir jo nesijaučia.

Konsistencija. Lūpų dažai atrodo "drėgni", jie lengvai slysta ant odos, konsistencija minkšta, švelni.


Sudėtis: Hydrogenated polyisobutene, Hydrogenated polydecene, Aqua, Polyethylene, Polybutene, Butylene glycol, Mica, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polyglyceryl-3 diisostearate, Synthetic wax, Ethylene/Propylene/Styrene copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene copolymer, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Magnesium Sulfate, Methylparaben, Silica, Hydroxyethylcellulose, BHT, Isopropyl Titanium triisostearate,
+/-: CI 15850, CI 77019, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.


Poveikis. Lūpų dažai labai minkštai, drėgnai ir švelniai, labai tolygiai, dengiasi ant lūpų. Pats įspūdingiausias dalykas yra tai, jog jie neapsivelia ant sausų odos plotelių, jų neparyškina. Atvirkščiai, juos dailiai užmaskuoja, paslepia net ir stipriau išsausėjusios odos plotelius. Aš nelabai tikiu drėkinančia dekoratyvine kosmetika, bet čia turiu nulenkti galvą, priemonė ne tik kad nesausina, tačiau atrodo, kad ir drėkina lūpų odą.


ORIFLAME Beauty Hydracolour lipstick "Pink Cloudburst"

"Pink Cloudburst" atspalvis yra vos matomos, rožinės spalvos su labai lengvu persikiniu atspalviu. Visgi, rezultatas rožinis. Spalva šiek tiek permatoma, neintensyvi, todėl tikrai netiks labai pigmentuotoms ir ryškios spalvos lūpoms.


Lūpų dažai suteikia lūpoms ne tik drėgnai atrodančių lūpų efekto, tačiau ir sveiko, natūralaus spaindesio, kurio dėka ant lūpų nesimato išsausėjimų. Na o spalvos ir efekto derinys vizualiai putlina lūpas, jos atrodo didesnės, sultingesnės.


Kalbant apie spalvos išlaikymą, turiu nuvilti, nes lūpų dažai išlieka apie 1-2 valandas. Ir tai, tos dvi valandos geriausiu atveju, nes jei valgote ar geriate ne tik dalis, bet praktiškai visa spalva keliauja lauk nuo lūpų odos. Ne, iš kontūro tikrai neišeina, tačiau ji liks ant įrankių, kuriais valgysite ir ant puodelių iš kurių gurkšnosite kavą, todėl spalva tinka tik tiems atvejams, kai nesitikima patvarumo.

Vertinant priemonę, aš turiu pasakyti, kad tiek dėl spalvos, tiek dėl "drėgno" efekto, tiek dėl malonios konsistencijos, tai yra vieni mėgstamiausių mano lūpų dažų. Ir deja, deja, bet šie lūpų dažai išimti iš prekybos. Nežinau, ar Oriflame „The ONE 5-in-1 Colour Stylist“ lūpų dažai tokie pat puikiai dengiantys ir gerai drėkinantys lūpas, bet atspalvis "Warm Peach" labai primena "Pink Cloudburst" spalvą. Vertinant naujus Oriflame gaminius, labai panašu, kad kompanija pakeitė pakuotes ir pavadinimus, bet dauguma gaminių liko visiškai tokie patys, galbūt taip yra ir su lūpų dažais? Būtinai reikės išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,

Gerų nuotaikų paskutinę šios savaitės darbo dieną,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai