#21/2016 Balandžio mėnesio baigti produktai - Empties.

Balandžio mėnesis man asmeniškai buvo labai trumpas ir pralėkė, kaip savaitė... Nors kovą tikėjausi, kad vonios kambaryje neištuštės beveik jokios pakuotės, bet oi, kaip aš klydau... Pasirodo sugebėjau prikrauti savo dėžutę ne tik iki viršaus, bet ir su kaupu, net dangtis pastaruoju metu neužsidarė!

"Nesistenkite taip sunkiai, mat geriausi dalykai nutinka kai jų nesitikima"
Citata, autorius nežinomas

Niekaip nesitikėjau, kad baigtų produktų pakuočių prikaupsiu tiek daug... Kviečiu pasižvalgyti, kokios pakuotės ištuštėjo ir paskaityti galutinę nuomonę apie juos.



Kūno priežiūra

Malonaus lengvo kvapo ir itin lengvo drėkinimo priemonė kūnui. Man asmeniškai ji būtų smagi turėti nedidelio kiekio pakuotėje, bet niekaip neįsivaizduoju, kaip reiktų sunaudoti didelę 250 ml pakuotę. Tikriausiai todėl, kad man reikalingas stipresnis drėkinimo ir maitinimo efektas; nors pienelio susigėrimo greitis labai džiugina.
Vietoj jo: Saflora kūno kremas nuo strijų likučiai, Avon stangrinamasis kūno kremas ir Eldena kūno aliejus
VERDIKTAS: galbūt kartočiau

Labai fainas šveitiklis, kurio dar vienos pakuotės labai norėčiau. Ar man iš viso kas nors nepatinka iš Lush? Tokio gaminio dar nesu radusi :D Labai smagus ir geras šveičiamasis efektas, tik gal visgi kvapas nėra tas wow, kuriuo labai labai mėgaučiuosi. Nesakau, kad nepatinka, bet Lush turi dar puikesnių kvapų, nuo kurių tiesiog galva apsisuka iš malonumo. ;)
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Dar vienas nuostabus kūno šveitiklis, kurio efektas džiugina. Taip, abu šveitikliai kainuoja, bet už gerą efektą negaila sumokėti.
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Skaniai kvepia ir yra pigus, tačiau kas iš to, jei dušo želė sausina odą? Aš nemėgstu priemonių, kurios kenkia ir dažniausiai nedarau kompromisų, kai sausina odą. Taip, susitvarkiau sausumą su kūno kremu, tai pigu, taip sunaudojau, bet antrą kartą nepirkčiau.
VERDIKTAS: šio kvapo ir būtent tokią tikrai ne. Bet nesakau, kad neišbandysiu kitų Isana dušo želių

Vaikiška kosmetika

Šitos servetėlės kūdikiams kol kas mūsų mėgstamiausios: saugios ir patogios naudoti, švelnios odai. Sudėtyje nėra jokių nereikalingų priemonių, kvapų ar kitų, jautrią odą dirginančių ingredientų.
Vietoj jų: NATRA CARE "Baby" kūdikių servetėlės
VERDIKTAS: mielai kartotinos

Nors odos nedirgina ir sudėtis gana saugi, tačiau servetėlės tempiamos plyšta. Nežinau, neblogos, bet Neutral servetėlės man ženkliai geresnės.
Vietoj jų: NATRA CARE "Baby" kūdikių servetėlės
VERDIKTAS: kartotinos

Su krapštukais valėmės nosytę. Tai specialūs krapštukai mažiausiems, dėl kokybės priekaištų neturiu.
Vietoj jų: COLLETE vatos krapštukai kūdikiams
VERDIKTAS: kartotina
Pirkau: Kidz Zone
Kaina: 1,99 EUR

9.-10. HUMER jūros vanduo, 2x5 ml
Vaistukas, kuriuo valėme nosies išskyras. Puikiai tinka ir mažiesiems slogai gydyti.
Vietoj jų: toks pat vandenukas
VERDIKTAS: kartotina

Smulkmenos ir burnos higiena

Praėjo trys mėnesiai, metas keisti šepetėlius. Sensodyne šepetėliai puikiai valo apnašas, dantis ir burnos ertmę bei neblogai pasiekia dantenas. Tačiau sunkiai išvalo tarpdančius. Šiaip neblogi šepetėliai, man visai patiko.
VERDIKTAS: galbūt

13. CLEANIC "Soft & Comfort" medvilniniai vatos diskeliai, 133 vnt.
14. BELLA "Wiping and Cleaning" dvigubi medvilniniai vatos diskeliai, 120 vnt.
15. SUPERDRUG "Softstar" medvilniniai vatos diskeliai, 120 vnt.

Visi šiek diskeliai sunaudoti per mėnesį; aš jau pamečiau ir kainas ir skaičių. Trumpai: labiausiai patinka Bella diskeliai, visai geri ir Cleanic. O va mažiausiai patiko Superdrug - jie gausiau sudrėkinti linkę patižti.

Plaukų priežiūra I

Šampūnas puikiai išplauna plaukus. Mano nuomone, neprotinga tikėtis, kad šampūnas atliks kondicionieriaus funkciją ir sutvarkys pažeistus plaukus, tačiau naudojant su tos pačios linijos kondicionieriumi, suteiks geresnių rezultatų.
VERDIKTAS: kartotinas

Po šios linijos kondicionieriaus mano plaukai tampa minkštesni, švelnesni, priemonė suteikia glotnumo, paklusnumo plaukams, atrodo sveikiau ir gražiau.
VERDIKTAS: kartotinas

Labai įdomus dalykas, kurį aš rekomenduočiau vietoj kondicionieriaus, bet tikrai ne vietoj kaukės. Gamintojas sako, kad jis veikia, kaip greitai, kaip kondicionierius ir stipriai, kaip kaukė. Iš tiesų priemonė veikia per 60 s, kas yra nuostabu, kai reikia taupyti laiką, bet ji neveikia taip stipriai, kaip kaukė, nors stipriau, negu šios linijos kondicionierius, bet jau man.
VERDIKTAS: tikriausiai, nors šiuo metu man labai įdomi Dove mėlynoji ir raudonoji linijos

Plaukų priežiūra II

Tikėjausi nemažai - būtent dabar varnalėšų aliejus mano plaukams būtinas, bet... jis sausina mano plaukus, o ir aliejinės kaukės pagrindas yra paprastas saulėgrąžų aliejus. O ir pats aliejus man kažkaip nelabai. Galvoju dar kada išbandysiu kitos kompanijos varnalėšų aliejų, o jei plaukai reaguos taip pat, bus aišku, kad mano plaukams varnalėšų aliejus netinka.
VERDIKTAS: konkrečiai šitas ne

Šita kaukė yra gėris, aš ją galiu jums rekomenduoti net jei ir nenaudosite kartu šios linijos šampūno ir kondicionieriaus. Kaukė greitai sutvarko plaukus, padaro juos švelnius, minkštus, glotnius, blizgančius, kvepiančius, paklusnesnius, sveikiau atrodančius, tokius, kokius savo plaukučius aš noriu matyti nuolat.
VERDIKTAS: mielai kartotina

Vitaminai ir maisto papildai

21. OMEX Omega Premium koncentruotos žuvų taukų kapsulės, 60 vnt.
Maisto papildas širdies veiklai, smegenims bei regėjimui. Kažkokio didelio poveikio sveikatai nepamačiau, bet džiaugiuosi tuo, kad po gimdymo nesuprastėjo regėjimo funkcija ir atmintis nesušlubavo. :)
Kaina: 11,56 EUR


22. TARDYFERON geležies tabletės, 30 vnt.
O čia mano draugas ir palydovas jau visus metus, nuolat naudojamas ir nuolat geriamas, kad pakelti geležies lygį. Nežinau, kiek jis geras, bet dauguma gydytojų jį rekomenduoja, kaip stipresnę priemonę, tad tikriausiai nebloga. Rezultatus, kiek geležis padėjo po nėštumo, sužinosiu rytoj.
Kaina: 4,55 EUR

Aš niekad čia nekėliau jokių vitaminų pakuočių, bet pagalvojau, kodėl gi ne, juk vitaminus ir maisto papildus naudojame ne tik sveikatai, tačiau ir grožiui. Be to, sveikas kūnas reiškia ir puikią išvaizdą 😊 Suprantama, prieš naudojant vitaminus ir maisto papildus, reiktų pasikonsultuoti su savo gydytoju ar vaistininku - niekas jums geriau nei jie nepatars, kas tinkama jūsų organizmui.

Rankoms I - muilai

Šiek tiek sausino rankų odą ir labai greitai baigėsi. Šiaip muilas visai nieko, daro tai, ką reikia, bet sudėtis nėra labai saugi. Toks vidutinis gaminys: nieko ypatingo, bet nieko labai blogo.
VERDIKTAS: galbūt

Man labai patinka šitas muilas, jo konsistencija labai maloni, kvapas malonus, gerai prausia odą, o rankos tampa švelnesnės, malonios liesti. Tai tikriausiai vienintelis muilas, kuris nauja pakuote vis grįžta į mano vonios kambarį.
VERDIKTAS: tikrai kartotinas

Iš pradžių man nelabai patiko šio muilo kvapas, jis buvo silpnas ir vos vos citrusinis. Bet baiginėjant pakuotę aromatas naujai atsiskleidė sunkiu, uoslei maloniu bazilikų aromatu. Citrusų praktiškai nebeliko, jautėsi tik bazilikai. Man atrodo, kad kvapas sluoksniuotas: citrusai, paskui gėlės, paskui baziliko žolelės, o ne visi aromatai kartu. Ar gali taip būti? Iš visos sunaudotos pakuotės ir potyrių, atrodo, kad taip.
VERDIKTAS: manau mielai išbandysiu ir kitokių šios kompanijos aromatų muilus

Rankoms II

Man labai patiko ir labai pagelbėjo mano sausai, sudiržusiai rankų odai. Nuo vandens pertekliaus sudirgusiai odai kremas iš karto suteikė palengvėjimą, nuramino odą. Baiginėjant pakuotę, turiu pastebėti, kad nepaisant teigiamos nuomonės ir nuostabiai greito susigėrimo, reikia pasakyti, kad priemonė yra momentinio poveikio ir po kurio laiko rankos vėl tampa tokios pat, todėl vėl reikia kremo. Ilgalaikiu efektu jis nepasižymi.
VERDIKTAS: kartočiau



Aš, pabaigusi pakuotę jokio stiprinamojo poveikio nepajutau... Nežinau, ar iš viso verta investuoti pinigėlius į tokią priemonę: taip, ji padeda suminkštinti odeles aplink nagus ir paruošti nagus higieniniam manikiūrui. Tačiau lygiai taip pat pagelbėti gali ir geros kokybės skystas muilas, ar vandens vonelėje ištirpinta jūros druska. O ir aliejų į tokį vandenuką galima įsipilti... Efektas tikriausiai bus tas pats.
Vietoj jos: tiesiog, skystas muilas arba vonios druska
VERDIKTAS: nekartotinas, neverta

Labai fainas dalykas: patogus ir protingai supakuotas kelionėms ar pasiimti kartu. Aš mielai tokio valikio įsigyčiau, tik Lietuvoje juo neprekiaujama, reikia siųstis iš užsienio.
VERDIKTAS: mielai naudočiau dar

30. Žalia, maža, grubi dildė, 1 vnt.

31. - 32. Maža, rožinė, vidutinio švelnumo dildė, 2 vnt.

33. Vidutinio dydžio, rožinė švelni dildė, 1 vnt.

34. Vidutinio dydžio, rožinė, grubi dildė, 1 vnt.
Va, kiek daug dildžių sunaudojom šį mėnesį: kelis kartus teko vis nudildyti ir nukarpyti savo ilgus nagus, o dažnai, bene kasdien reikėjo nusidildyti nagų kraštus, kad kūdikiui nagučiai būtų švelnūs.

Veido priežiūra I

Švelnios, efektyvios ir malonios naudoti makiažo valymo servetėlės, kurios lengvai įveikia tiek veido, tiek akių makiažą. Man patiko jas naudoti.
VERDIKTAS: kartotina

Labai patikusi veido kaukė, labai. Ji daro tai, ko labiausiai reikia mano veido odai: gerai valo ir drėkina odą. O spalva super - galbūt puikiai tiks smagiam, mergaitiškam pižamų vakarėliui? :) Žinoma, efektas labai labai... Kaip visad Montagne Jeunesse nenuvylė.
Vietoj jos: vienkartinės veido kaukės
VERDIKTAS: kartotina

Išbandžiau, visai patiko: sumažėjo raukšlelės aplink akis, o paakių oda drėgnesnė ir gyvybingesnė, sveikesnė. Kremą naudojau keturis mėnesius ir dar liko, tad manau reiktų kremą naudoti apie 5 mėnesius, kad baigti visą pakuotę. Ir nors dauguma peikia, kad kremas lėtai susigeria, reikia jo naudoti mažesnį kiekį, vos vos, ir susigėrimas bus daug spartesnis.
Vietoj jo: turiu tokią pat pakuotę Uogų kremo, tačiau ji trumpo galiojimo. Stebėsiu, koks efektas bus po ilgesio naudojimo
VERDIKTAS: kartočiau, bet mieliau žiemą, negu vasaros metu

Nors žiauriai nemėgstu nulupamų kaukių, bet užsimerkiau ir mėgavausi efektu: oda buvo skaistesnė, šviesesnė, atsigavusi, jaunesnė, poros išvalytos ir švaresnės. Tikrai neblogo efekto priemonė veidui.
Vietoj jos: Avon drėkinanti veido kaukė
VERDIKTAS: tik dėl to, kad kaukė nulupama, nekartočiau

Labai gerai drėkina odą, švelnina, skaistina. Puiki veido kaukė, kai reikia gero drėkinimo ir greito odos atgaivinimo. Savaime suprantama, po vienos kaukės, jauninamojo efekto tikėtis nereiktų, nors gamintojas jį žada.
VERDIKTAS: kartočiau vėl

Veido priežiūra II - mėginiai

Kremas tinkamiausias itin sausai veido odai, nes pasižymi intensyviu maitinimu. Na o mano odai priemonė netiko, nes užkimšo veido poras, atsirado spuogeliai.
VERDIKTAS: nekartotinas

Veido fluidas pasižymi labai greitu susigėrimu ir labai lengva konsistencija, tačiau fluidas skirtas mišriai ar riebiai odai, nes sausina veido odą bei suteikia jai matiškumo. Tai visiškai man netinkanti priemonė.
VERDIKTAS: nekartotinas

Labai fainas kremas, kuris visai tiko mano odai, suteikė komforto jausmą, pašviesino ir paskaitino odą. Dėl, kad ir silpno, poras sutraukiančio poveikio, abejoju, ar jis tiktų mano odos tipui ilgesniam naudojimui.
VERDIKTAS: galbūt, būtų smalsu išbandyti didesnį kiekį

Kremas, arba kažkuris jo ingredientas alergizavo mano odą: išbėrė, sutraukė, sausino ir kimšo poras. Visiškai man netiko ir nepatiko mano odai.
VERDIKTAS: nekartotinas

Dekoratyvinė kosmetika I

Labai nevykęs pirkinys: labai greitai kempinėlės nutrupa ir suplyšta. Bet kadangi nusipirkau, naudoju, negi mesiu lauk. Man atrodo, kad man liko tik vienas toks šepetėlis. Šiaip dengia gražiai, bet kokybės nerasta...
Vietoj jo: toks pat šepetėlis
VERDIKTAS: antrą kartą nepirksiu

Gražus, mielas, šiek tiek juokingas, tačiau visiškai nepraktiškas akių šepetėlis. Juo patogu greitai padengti akies voką vienos spalvos šešėliais, bet apie paskirstymą ar retušavimą šiuo įrankiu reiktų net negalvoti. Šepetėlį naudojau metus laiko ir viskas, kempinėlė suplyšo ir nebetinkama naudoti.
VERDIKTAS: nekartočiau

Tikrai neblogas, geras tušas blakstienoms, suteikiantis tankumo ir ilgumo. Žadamo 8 kartų didesnių blakstienų efekto tikrai nėra, bet jei nesitikėsite "wow, kokios didelės" blakstienos efekto, tušas patiks.
VERDIKTAS: kartočiau

Aš nemoku dažytis tokiomis priemonėmis, bandau, bandau, mokausi, mokausi... niekas nesigauna, tiksliau nepavyksta taip, kaip aš noriu, kaip matau, kad galima. Šitą pabaigiau lavindama ranką, tačiau vis dar rezultatu nesu patenkinta. O kalbant apie akių pavedimą, jis tikrai geras ir vertas dėmesio.
Vietoj jo: CATRICE "Eye matt" akių pavedimas
VERDIKTAS: kartotinas

Baigėsi mano mylimas, pats pats geriausias visų laikų makiažo pagrindas L'Oreal. Kol kas manau nepirksiu tokios pat pamainos, nes oi, kiek dar daug noriu išbandyti, tačiau tai bus variantas, kai nebežinosiu, ko noriu, o norėsis tobulos priemonės.
VERDIKTAS: būtinai kartotinas

Spalva idealiai šviesi, ir tikras malonumas naudoti ant odos, nes atrodo, kad nieko ant odos neuždėta. Paakius BB kremas maskuoja gerai, bet kitur sukrenta į raukšleles ir paryškina odas.
VERDIKTAS: nekartotina

Dekoratyvinė kosmetika II

Superinis dizainas ir malonus aromatas. Naudoti gana lengva ir patogu. Tačiau man, kuriai nuolat sausėja ir skilinėja lūpos, balzamo efektas yra per silpnas. Jis drėkina, tačiau per mažai, man reikalingas stiprus maitinimas ir gydymas.
VERDIKTAS: galbūt

Nepatiko, visiškai nevykęs produktas ir netinkamas efektas. Žavi ir įdomi tik pakuotė, o pats šveitiklis praktiškai nieko nedaro negyvai lūpų odai, ją nušveičia netinkamai. Aš tokio nusivylimo iš korėjietiškos kosmetikos gaminio nesitikėjau...
Vietoj jo: LUSH "Popcorn" lūpų šveitiklis
VERDIKTAS: tikrai nekartotinas

Labai fainas lūpų balzamas, kuris yra pakankamai riebus ir gana greitai kondicionuoja lūpų odą, sutvarko atsišerpetojimus, sausumą, gerai drėkina. Vienintelis dalykas kas man nelabai patinka yra tai, kad tik padengus lūpos pasidengia plėvele, kuri, nors ir susigeria, tačiau iki tol mane erzina.
Vietoj jo: tokio pat balzamo pakuotė
VERDIKTAS: mielai kartotinas

Nepatiko. Nusipirkau kaip blakstienų serumą ir sąžiningai naudojau ištisus tris mėnesius, kiekvieną vakarą, bet blakstienos niekuo nepasikeitė ir jokio efekto joms nepastebėjau. Į balą išmesti keli eurai, kuriuos mieliau būčiau išleidusi kitur... Nors priemonės dar yra, bet nebežadu naudoti, mat pastebėjau, kad naudojimo metu ėmė kristi daugiau blakstienų, nei paprastai.
Vietoj jo: nieko
VERDIKTAS: nekartotinas

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Va tokie buvo mano balandžio mėnesio tuštučiai - labai labai daug, ir man atrodo, kad gegužės mėnesį nusimato labai jau panašus kiekis...




Ačiū, kad skaitote,

Gražios ateinančios savaitės ir nuostabaus paskutinio pavasario mėnesio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai