RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakai: "198 Azure" ir "239 Your Majesty"

Kadangi didelė tikimybė, jog rytoj neturėsiu savo kompiuterio (et, ir vėl tie remontai), noriu jums pristatyti dar vieną įrašą šiai dienai.Šį kartą pasakoju apie Rimmel kompaniją ir nagų lakus. Kažkada, dar gyvenant UK, šios kompanijos gaminių mano kosmetinėje buvo pilna: aš juos mėgau, mylėjau, naudojau ir džiaugiausi... Grįžus į Lietuvą realiai matau, kokios užkeltos kompanijos produktų kainos, palyginus su tuo, ką mokėdavau užsienyje, o ir pasirinkimas nėra labai didelis. Taip, kažkiek Rimmel kosmetikos turiu, tačiau ji nebėra dominuojanti mano kosmetinėje kompanija.

"Tegu jūsų pasirinkimai atspindi jūsų viltis, o ne jūsų baimes"
Nelson Mandela

Nagų lakai ir lūpų dažai yra stipriausios šios kompanijos sritys: jūs beveik niekad nesuklysite pasirinkę bet kurį lūpdažį iš Rimmel ir labai abejoju, ar gali nepasisekti su nagų lakais. Paskirų gaminių visuose kompanijos kategorijose yra visokių ir labai gerų ir labai prastų, o va nagų lakai... pasaka. Kviečiu paskaityti apie du atspalvius: vasariško jūros mėlio ir karališkos sidabrinės nagų lakus.


Produktas: RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakai: "198 Azure" ir "239 Your Majesty"
Gamintojas:  "Rimmel London". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - suteikti nagams spalvos
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: greit džiūva, ilgai išlieka
Labiausiai nepatiko: neatitinka gamintojo pažado išlikti iki 10 dienų
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: kiekvienas apie 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, pigu.lt, aistruolė.lt, grožiosala.lt

Ką žada gamintojas: Rimmel "I love lasting finish" nagų lakas yra ryškiausių, įvairiausių atspalvių. Tai ilgai išliekantis nagų lakas. Sukuria tolygų ir itin blizgų efektą. Išlieka iki 10 dienų. Spalva atspari skilinėjimams ir nusilaupymams. Patogus šepetėlis palengvina spalvų dengimą.


Nagų lako pakuotės tradicinės: skaidraus stiklo buteliukai su užsukamais dangteliais. Man patinka žaismingas nors ir paprastas dizainas kai gamintojas nusprendė sužaisti stilizuojant serijos užrašo "I 💓" dalį.

Buteliuko dangteliai juodos spalvos, ant jų užklijuotas lipdukas su D. Britanijos vėliava, dažyta mergaitiškai rožine spalva. Tiesa, šių lakų buteliuko dizainas dabar pakeistas, kas yra labai gaila, nes būtent šis man mielesnis ir dailesnis.

Nagų lakų aplikatoriai šiek tiek ilgesni ir šiek tiek didesni nei vidutinio dydžio ir tai leidžia nagų laką padengti su mažiau potėpių. Vis gi, jie nėra per dideli ir nėra tokie masyvūs, kaip Catrice firmos nagų lakų šepetėliai su kuriais aplikavimas yra apsunkintas. Su Rimmel nagų lako dengimo iš šepetėlio pusės jokių problemų nėra.


Konsistencija. Vidutinio tirštumo, dengiasi lengvai ir tolygiai. Abu nagų lakai turi smulkių blizgių dalelių.

Sudėtis: nagų lakų sudėtinės dalys nėra nurodytos ant buteliuko. Internete jų rasti irgi nepavyko.


Poveikis. Abu nagų lakai dengiasi labai tolygiai, lengvai, be jokių problemų. Jų pigmentacija labai gerai, nes pakanka vos vieno sluoksnio tolygiai, intensyviai spalvai išgauti. Antras sluoksnis visiškai nereikalingas ir jei tepamas, greičiausiai tik dėl įpročio, o ne dėl poreikio. Ant nagų lakų aš nenaudojau viršutinio skaidraus nagų lako sluoksnio, kad aiškiau matytumėte priemonės blizgumą ir intensyvumą, bei kuo objektyviau būtų galima įvertinti spalvos išlikimo laiką.

"198 Azure" atspalvis man patinka labiau nei sidabrinis. Tai vasariška, šaltos jūros mėlio spalva: ne pernelyg rėžianti akį, tačiau su tokia nė viena neliks nepastebėta. Tai mėlynas nagų lakas su blizgiomis dalelėmis, kurios yra itin smulkios, todėl nusilakavus nagus jų praktiškai nesimato. Galutinis nagams suteikiamas efektas blizgus. Tai tobulas mėlis mano kolekcijoje, nenuostabu, kad butelaityje likusios tikrai ne marios šio atspalvio.

RIMMEL London I Love Lasting Finish nail polish 198 Azure (Without top coat)

"239 Your Majesty" atspalvis man patinka mažiau, pamenu, jį įsigijau nes norėjau tobulos sidabrinės spalvos, deja tai nėra ta tobula sidabrinė, apie kurią galvoju, tačiau pripažinsiu, man patinka. Tiesa, spalva geriau atrodo pavakare, o ne dienos šviesoje, todėl tikriausiai šį atspalvį mieliau rinkčiausi vakarėlių metu, rudens ar žiemos sezonu.

Pats atspalvis primena kosmoso tematiką: metalinio atspalvio sidabrinė spalva turi blizgių dalelių, kurios matomos po nagų lako padengimo, tačiau būtent dėl šių dalelių nagų lakas įgauna blizgų efektą.

RIMMEL London I Love Lasting Finish nail polish 239 Your Majesty (without clear top coat)

Abu atspalviai labai savotiški, tobuli man, nors tikrai tinkami ne visoms. Aš visuomet mėgau išskirtines nagų lako spalvas ir lakuoju nagus tokiais efektais ir tokiomis spalvomis, kurios nėra madingos tuo metu, ar tokiomis, kurias ne kiekviena išdrįstų dėvėti. Šie nagų lakai man nėra pernelyg drąsių spalvų - turiu ir labiau pakvaišusių atspalvių, apie kuriuos kada nors papasakosiu. 😊

Na ir žinoma, liko svarbiausias aspektas - nagų lako išlikimas. Nagai tobulai atrodo 5-6 dienas, nors galima laisvai pratempti su spalva iki 8 dienų. Deja, tikrai nepasakyčiau, kad spalva gali išlikti iki 10 dienų, nebent jums patinka atsilaupę kraštai ;D Žinoma, juokauju, jei kalbėti rimtai, galbūt toks variantas įmanomas tik su geros kokybės viršutiniu nagų laku? Kadangi jų nenaudoju, jums pasakyti tikrai negaliu.




Ačiū, kad skaitote,

Ateinančios darbingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai