SAMPLE SIZE. URIAGE eau thermale valomasis vanduo kūdikiams "BABY 1ERE"

Kūdikių kosmetikos mėginiai? Kodėl gi neišbandžius ir nepapasakojus jums? Trumputis nedidelio mėginio nuomonės įrašas, apie valomąjį vandenį, skirtą kūdikių odai, iš Uriage kompanijos.



Ką žada gamintojas: Uriage valomasis vanduo kūdikiams: veidui, kūnui, užpakaliukui; skirtas valyti gležną kūdikių odelę. Švelniai nuvalo nešvarumus nesausindamas jautrios kūdikių odos. Tinka plauti veiduką, rankytes, kūną, užpakaliuką. Nereikia nuskalauti. Koncentruotas raminamasis terminis vanduo drėkina ir minkština odą.
Hipoalerginis be parabenų ir alkoholio.
Naudojimas: suvilgyti vatos tamponėlį ir valyti odą.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: Uriage Thermal Spring Water, Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, PEG-80 Glyceryl Cocoate, Parfum (Fragrance), Cetrimonium Bromide, Polyaminopropyl Biguanide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citric Acid.

Kiekis: mėginio kiekis 8 ml. Pilnas gaminio kiekis 500 ml
Kaina: 11,70 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė


Mano ir mano kūdikio potyriai. Valomoji priemonė skaidrios spalvos, vandens skystumo konsistencijos. Man labai patiko faina ir patogi naudoti priemonės pakuotė, kurio viršų reikia nusukti ir spaudžiant pagrindą lašinti per siaurą angą.
Kas man nepatiko nuo pakuotės atidarymo, tai žiauriai, tiesiog nosį riečiantis labai intensyvus aromatas. Atrodo priemonė pilna priparfumuota sintetinių gėlių kvapų. Spėkite, ar tai tinka kūdikiams? Tikrai ne, nes pirmą kartą pabandžius priemonę ant savo mažylio, pastebėjau, kad ten, kur ja pavaliau, oda stipriai paraudo, ją sudirgino. "Mama, man visai nepatinka tai, ką darai..."
Gerai, kad tai buvo visai nedidelis veiduko plotas. Todėl beveik visi 8 ml liko mano odai arba išpylimui.
Aš nebūčiau aš, jei priemonės neišbandyčiau ant savęs. Tad sunaudojau visą likutį savo veido odai valyti. Taip, priemonė tikrai puikiai nuvalo nešvarumus (makiažo valymo nereiktų tikėtis), beveik kaip geros kokybės micelinis vanduo. Tačiau netgi mano odą priemonė šiek tiek erzino ir dirgino, nors vizualinių sudirgimo ženklų nesimatė, bet ją kaitino ir šiek tiek niežėjo. O nuo intensyvaus gėlių aromato man įsiskaudo galva.
Tad  priemonė tikrai valo, bet visai netinka kūdikiams. O mano pamoka išmokta: prieš naudojant kūdikiui, pirmiausia išbandyti ant savo odos, jei tinka, tepti mažytį plotelį priemone ir bent 12 valandų (geriau 24 val) stebėti odos reakciją. Tik tuo atveju, jei priemonė nedaro žalos, ją galima naudoti kūdikio odelei.




Ačiū, kad skaitote,
Saugių naudoti priemonių jums linki, Gėlėta kosmetinė

Komentarai