SAMPLE SIZE. NIVEA drėkinantis dieninis kremas nuo raukšlių "Q10 Plius. Anti-Wrinkle" su SPF15

Nors man dar nėra trisdešimties, tačiau vis dažniau ant veido odos pastebiu nedideles raukšleles, kurios tikiuosi atsirado nuo mimikos, o ne senėjimo... Nors ką čia neigti - senstame visi, nė vienas nejaunjame, ir normalu, kad kažkada oda ims raukšlėtis. Tad galbūt metas imti rūpintis senėjimo prevencija?

Na o kol nesiėmiau konkrečių veiksmų, traukiu kremo veidui mėginį iš Nivea, skirtą raukšlėms mažinti ir stabdyti odos senėjimo procesus. Nors iš mėginio daug nesitikiu, bet išbandyti visuomet smagu.



Ką žada gamintojas: Rekomenduojama naudoti nuo 30 metų.
Patobulinta formulė užtikrina intensyvų odos drėkinimą ir pastebimai lygina odą iš išorės, padidindama natūralaus fermento Q10 kiekį.

KAIP VEIKIA: Kremą naudojant reguliariai, intensyviai drėkinamoji formulė padidina natūralaus fermento Q10 ir kreatino kiekį odoje, veiksmingai kovoja su raukšlėmis iš vidaus, daro jas mažiau pastebimas ir padeda išvengti naujų raukšlių susidarymo. Apsauginių UV filtrų (SPF 15) sistema padeda saugoti odą saulės spindulių sukeliamo raukšlių formavimosi.

REZULTATAS: Raukšlių pastebimai sumažėja jau po 4 savaičių.
Veiksmingai sulėtinamas raukšlių ir mimikos raukšlelių formavimosi procesas.
Oda atrodo gaiviau ir jauniau.
Kremo tinkamumas odai patvirtintas dermatologų. Priemonė tinka jautriai odai. Taip pat siūloma naudoti naktinį kremą, paakių kremą ir serumą.

ODOS PRIGIMTIS IR FERMENTAS Q10: Fermentas Q10 ir kreatinas – tai veiksmingos sudedamosios medžiagos, kurių natūraliai yra jauno žmogaus odoje. Laikui bėgant jų kiekis mažėja, odai ima stigti atsinaujinti reikalingos energijos, greičiau formuojasi raukšlės, atsiranda kitų senėjimo požymių. NIVEA priemonių nuo raukšlių linijoje Q10 Plus yra natūraliai žmogaus odoje esančių medžiagų – fermento Q10 ir kreatino, todėl šios priemonės padeda Jūsų odai veiksmingai kovoti su raukšlių atsiradimu.
Naudojimas: Kiekvieną rytą tepkite gerai nuvalytą veido odą. Švelniai įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Netepkite akių srities.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Salicylate, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate SE, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Synthetic Beeswax, Ubiquinone, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Carbomer, Dimethicone, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum.


Kiekis: mėginio kiekis 1.5 ml. Pilnas gaminio kiekis 50 ml

Kaina: 11,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Maxima, Rimi, Kosmada ir kt.


Mano potyriai. Kremo man pakako trims kartams panaudoti ir kai kuriais atvejais tai yra per mažai, o kartais pakankamai. Šiuo atveju, man norėjosi dar vieno mėginio, kad įsitikinti kremo poveikiu.

Kremas baltos spalvos, konsistencija vidutinio tirštumo, jaučiasi riebumas, tad tai jokiu atveju nėra lengvas drėkinamasis kremas, tai greičiau maitinamasis kremas veidui.

Kvapas gana intensyvus ir patepus ant odos išlieka dar kurį laiką. Jis nėra erzinantis, primena gėlių ir kosmetikos aromatą.


Kremas nepasižymi labai greitu susigėrimu. Į odą pilnai susigeria vidutiniškai greitai, ant jos nepalieka lipnios, nemalonios plėvelės. Per tuos kelis kartus aš nepastebėjau jokio poveikio odos raukšlėms ir mimikos raukšlėms. Lygiai taip pat nepasakyčiau, kad oda pasitepus kremu atrodo jauniau ar gaiviau. Iš mėginio kiekio aiškiai pastebėjau, kad tai nestiprus maitinamasis kremas, kurio stiprumas tinka pereinamuoju laikotarpiu. Problemų odai kremas nesukėlė, nesudirgino ir nealergizavo odos.




Ačiū, kad skaitote,

Turiningo savaitgalio,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai