AVON "Care" drėkinamasis prausiklis ir tonikas "3in1" su alaviju ir imbieru

Mano vonioje apsigyveno blogiukas: ne, ne koks baubas, graužikas, įnamis ar pelėsis, o bloga kosmetikos priemonė, kuri sausino, dirgino mano odą ir kimšo poras. Ilgai bandžiau suprasti kas tai? Pakaitomis nustodavau naudoti vieną ar kitą veido priežiūros produktą ir stebėjau odos reakciją. Galiausiai atradau, kad blogiukas - Avon veido prausiklis, skirtas visiems odos tipams. Įsitikinau, per kelis kartus nustodama jį naudoti ir vėl pradėdama. Odos būklė naudojant priemonę pastebimai keitėsi ir skyrėsi nuo to, kai jos visai nenaudodavau.

"Blogi dalykai nėra blogiausia, kas galėjo mums nutikti. Niekas, kas nutiko, nėra blogiausia,kas galėjo mums nutikti"
Richard Bach



Produktas: AVON "Care" drėkinamasis prausiklis ir tonikas 3in1 su alaviju ir imbieru
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: prausti ir tonizuoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nedidelė kaina, o akcijų metu ji dar mažesnė
Labiausiai nepatiko: sausina odą
Tūris: 200 ml
Kaina*: pilna kaina 3,70 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų (www.avon.lt)


Ką žada gamintojas: Įpilkite gaminio į delnus ir masažuokite drėgną veidą, kad suputotų. Nuplaukite.

Oda bus švari, tonizuota ir sudrėkinta.
Saugokitės, kad nepatektų į akis.


Prausiklio pakuotė - buteliukas labai paprastas: balto, kietoko plastiko buteliukas neturi nei išskirtinio dizaino, nei kažkokių ypatingų dozatorių. Kalbant apie dizainą: spalviniu požiūriu pasirinkta mėlyni ir violetiniai atspalviai, įdomu kodėl, kai pagrindinių ingredientų spalvos yra žalia ir geltona? Pats dizainas neturi jokių išskirtinių puošybos detalių, gal kažkiek vaizdą pagyvina skirtingi šriftai, tačiau nieko ypatingo nematau. Bet juk svarbiausia pats gaminys, o ne buteliukas.

Pakuotė užsukama mėlynos spalvos dangteliu, kurio viršus nusikemša, dozavimo anga vidutinio dydžio, patogi. Dėl prausiklio dozavimo jokių problemų neiškilo.


Kvapas. Prausiklio kvapas grynai kosmetinis, gal ir galima daryti kažkokias asociacijas su alavijo aromatu, bet nelabai, nepasakyčiau, jei nežinočiau, kad sudėtyje jo yra. Kvapas vidutinio intensyvumo, ilgai neišlieka, neerzina uoslės.

Konsistencija. Skaidrus prausiklis dėl smulkių blizgių dalelių atrodo perlamutrinis, šiek tiek spindi. Prausiklio konsistencija gana skysta, tekanti. Man asmeniškai pernelyg skysta.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Methylparaben, Stearyl Alcohol, Parfum, Aloe Barbadensis Extract, Zingiber Officinale Extract.


Poveikis. Prausiklis naudojamas labai įprastai:ant drėgnos veido odos. Nors gamintojas nurodo, kad prausikliu odą reikia masažuoti kol jis suputos, bet kad ir kiek masažavau - jokio putojimo nebuvo. Bandžiau naudoti ir mažesnį ir didesnį priemonės kiekį, bet nieko - jis paprasčiausiai neputoja. Tai tikriausiai pirmas didesnis priemonės minusas, atrodo, kad veido neina švariai nuprausti, o net ir gamintojo instrukcijos neatitinka realaus produkto.

Nepaisant to, kad neputoja, prausiklis odą nuprausia tikrai gerai ir tikrai švariai: nusausinus rankšluosčiu jaučiasi švarios ir gaivios odos pojūtis. Atrodo ko daugiau norėti? Drėkinimo, kurį gamintojas žada, bei tonizavimo. Bet, gamintojo pažadai šiais dviem punktais ir liko tik pažadais, nes prausiklis ne tik kad nedrėkina, bet ir žiauriai sausina odą - va, šitas baisus nusikaltėlis mano vonioje, stipriai išsausinęs veido odą ir dirginęs. Būtent dėl jo atsirado išsausėjusios odos plotai ant viso veido, ko jau nesu turėjusi labai senai, ir iš tikro nesuprantu kodėl, nes sudėtyje nėra ingrediento, kuris galėtų sukelti tokią reakciją. Galiausiai priėjau išvados, kad tai Stearyl Alcohol, kuris dirgina jautrią odą, beje, ir kemša poras, net ir normalios mano odos. Tad ar tikrai priemonė tinkama visiems odos tipams? Nemanau, man ji žiauriai nepatiko, nepatiko absoliučiai niekas jame, kas iš tiesų būna labai labai retai. Net neįsivaizduoju, kur reikia sunaudoti prausiklio likučius (o liko apie pusę buteliuko), nes rankoms jis tikrai netiks, kūno odos sausinti nenoriu, o ir kosmetinių šepetėlių neišplaus dėl visiško neputojimo...




Ačiū, kad skaitote,

Darbingos savaitės,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai