CIEN "Q10" stangrinanti ir lyginanti, kovojanti su raukšlėmis veido kaukė su vynuogių aliejumi ir hialurono rūgštimi

Šiame nuostabiame technologijų amžiuje laikas bėga velnišku tempu, tačiau kiek neribotų galimybių jis mums suteikia! Mes galime bendrauti net ir per didžiausius atstumus, susirasti naujų draugų, pažinti kitokius žmonės, suvienyti skirtingus požiūrius, atrasti, diskutuoti. Gimus kūdikiui, mano gyvenime atsirado ir nuostabi mamyčių bendruomenė (ne, ne tų super duper mamyčių, kurios visad viską žino), su kuria bendravimas kartais užsitęsia ir iki vėlyvų išnaktų. Todėl labai džiaugiuosi, kad galiu bendrauti ir kitokiu būdu, džiaugtis savo vaiko pasiekimais, diskutuoti aktualiais klausimais. Ačiū nuostabioms mamytėms už puikias, kad ir virtualias akimirkas :) Vis gi, pirmiausia aš mama, žmona, ir tik vėliau keliauja mano pomėgiai, kurių didžiausias yra šis tinklaraštis.

"Nėra virtualių draugų internete, jie tikri draugai, su kuriais dar nesusitikome"
Citata, autorius nežinomas

Tinklaraščio tikrai nepamiršau, darbai vyksta nuolat, sukuosi kaip voverytė rate: fotografuoju, redaguoju nuotraukas, testuoju, rašau... Nenuostabu, naujų gaminių turiu pilną dėžę, ir net neįsivaizduoju, kada spėti jums viską papasakoti? Šį kartą aš lepinu veido odą ir pristatau jums šviežiai keptą įrašą apie vokišką, didžiai nustebinusią veido kaukę iš CIEN, žadančią kovoti su raukšlėmis. Ar tikrai kovoja? Kviečiu paskaityti.


Produktas: CIEN "Q10" stangrinanti ir lyginanti, kovojanti su raukšlėmis veido kaukė su vynuogių aliejumi ir hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Cosmolux". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: stangrinti, lyginti veido odą, kovoti su raukšlėmis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas veido odai
Labiausiai nepatiko: vokiškų prekių parduotuvėse produkcija dažnai kinta ir neaišku, ar bus galima įsigyti tokią kaukę sekantį kartą
Tūris: 2 x 8 ml
Kaina*: apie 1,00 EUR
Kur galima įsigyti: Klaipėdoje - Šilutės pl. 83B ("Dalli"); Mažeikiuose -Žemaitijos g. 65; internetinėje parduotuvėje: Moulin de la Beaute; LIDL

Ką žada gamintojas: Veido kaukė intensyviai veikia odą ir prisitaiko prie skirtingų odos poreikių. Reguliariai naudojant, formulė su koefermentu Q10 sumažina raukšles ir lygina odą. Hialurono rūgštis drėkina, dėl to sumažėja raukšlių atsiradimo tikimybė. Vynuogių sėklų aliejus ir taukmedžio sviestas lepina odą ir suteikia jai elastingumo. Kaukė suteikia odai komforto jausmą.
Naudojimas: padenkite kaukę ant veido, vengdami zonos aplink lūpas ir akis. Palaikykite 10-15 minučių. Likučius pašalinti medvilnės servetėle. Naudoti 1-2 kartus savaitėje.
Kaukė skirta dviems kartams. Dermatologiškai patikrinta. PH neutralus. Tik išoriniam naudojimui.


Tiesą pasakius veido kaukės pakuotės dizainas nieko gero per daug nežadantis, paprastas ir atrodo gana pigus. Bent jau man taip pasirodė: baltos spalvos plastikinis maišelis, kurį pagyvina tik vynuogių paveikslėlis.

Man patinka, kad kompanija parduoda dvigubas kaukes, turiu galvoje dvi dozės vienoje kaukėje, dėl to patogiau naudoti ir geriau galima įvertinti priemonės efektą.

Kitoje pakuotės pusėje rasime informaciją  apie gaminį ir sudėtines dalis. Keista, bet informacijos nei lietuviškai, nei angliškai, nei vokiškai nėra. Todėl labai džiaugiuosi, kad moku ispaniškai ir galiu paskaityti, kas žadama. Jei įdomu, antroji kalba - portugalų.


Kvapas. Kosmetinis kvapas saldžiai gaivus, malonus uoslei. Galbūt šiek tiek primena vynuoges, bet nesu tikra. Kvapas labai labai malonus uoslei ir net po kaukės nuvalymo dar kuris laikas galima jausti priemonės kvapą, bet jis neerzina, nedirgina uoslės.

Konsistencija. Veido kaukė baltos spalvos, tirštumu primena lengvo veido kremo konsistenciją.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Caprylic/ Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Butyrospermum Parkii Butter, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Panthenol, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Hibiscus Sadariffa Flower Extract, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Veido kaukę dengiau ant veido odos ir kaklo. Niekad nereiktų pamiršti pasirūpinti savo kaklo sritimi, ypatingai, jei jau perkopėte savo 25-tuosius metus, juk nė viena nenori raukšlėto, sudribusio kaklo odos? Kaukę laikiau ant odos maksimaliai - 15 minučių ir pastebėjau, kad per tą laiką dalis kaukės susigėrė į odą ir dingo nuo jos paviršiaus.

O va pati kaukė nusiplovė labai sunkiau, tikriausiai sunkiau nei molio pagrindo kaukės, todėl ją ploviau su kempinėle. Ant odos buvo toks riebus kaukės sluoksnis, kuris niekaip nesiplovė tik vandeniu. Galiausiai su kempinėle likučius nuplauti pavyko.




Nuvalius veido odą ant jos jautėsi, kad kažkas yra, sunku net apibūdinti, tai nebuvo riebumas ar nemaloni plėvelė, tai tikriausiai buvo tas susigėręs kaukės sluoksnis. Kartu su juo veido oda tapo gerai pamaitinta ir sudrėkinta, itin švelni ir gerokai dailesnė.

Tačiau svarbiausias klausimas lieka ar kaukė daro įtaką raukšlėms? Aš kažkaip netikiu, kad vienkartinis panaudojimas gali turėti įtaką raukšlėms, bet po antros kaukės dozės buvau ne tik nustebinta, bet ir priversta pakeisti savo nuomonę. Po veido kaukės mano raukšlės tapo mažiau pastebimos, ne tokios gilios, o oda gerokai elastingesnė. Aš puikiai suvokiu, kad toks efektas yra momentinis ir trunka neilgai, nebent kaukę naudotumėm nuolat, bet ji iš tiesų veikia odą taip kaip gamintojas žada. Nenusivyliau nė kiek, atvirkščiai, esu maloniai nustebinta kaukės poveikiu mano odai, būtinai reiks paieškoti daugiau šių kaukių.




Ačiū, kad skaitote,

Smagaus penktadienio,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Dabar jau galit pasieškot ir Lidl parduotuvėj, juk čia jų firminė linija :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cien? Nežinau, man atrodo jog ne.
      Lidl galima rasti Lacuros gaminių tai tikrai, o va dėl Cien suabejojau. Gal matėt jau?

      Panaikinti
  2. Tikrai yra lidle:) sėdžiu dabar išsitepus:D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. jo mačiau daug Cien kosmetikos Lidl :)
      kaukės berods 0,59 EUR.
      Kaip patiko?

      Panaikinti
  3. O as nusipirkau cien valomaja kauke, sedziu dabar issitepus, jauciasi kad kazkaip persti oda, tikiuosi valo :))))) siaip esu naudojusi cien kremus, tai ispudzio nepaliko, ypac ranku kremai... Tik momentinis efektas :) na... Bet su kauke gal pakeisiu nuomone :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą