MALIE System "Stem Cell" Ultra Hydrating Essence veido kaukė su kamieninėmis ląstelėmis

Ar jaučiate? Prasiskleidė ir pražydo visu savo grožiu alyvos... Dieviškas kvapas pasklinda vakarais nuo po langais žydinčių krūmų... Vadinasi pavasaris jau iš tiesų atėjo, skleisdamas šilumą, šviesą, geras emocijas ir dažnesnius pasibuvimus gamtoje... Linkiu nuostabaus pavasario!

"Gyvenimas nematuojamas pagal įkvėpimų skaičių, bet pagal akimirkas, kurios atima mums žadą"
Maya Angelou

Šiandien pirmuoju įrašu nusprendžiau papasakoti apie korėjietišką veido kaukę (tikiuosi bus ir antras įrašas) iš jau bandytos, tyrinėtos Malie system. Šiam kartui kaukė su kamieninėmis ląstelėmis ir gilus drėkinimas saulės nubučiuotai veido odai.



Produktas: MALIE System Stem Cell Ultra Hydrating Essence veido kaukė su kamieninėmis ląstelėmis
Gamintojas: "Malie System". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: drėkinti, švelninti, šviesinti, stangrinti odą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: stiprus drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kaukės forma nelabai tinka europiečių veido formai
Tūris: 1 vnt. medvilninės kaukės
Kaina*: $1,99 arba 0,93 EUR
Kur galima įsigyti: Pirkau iš www.ebay.com (siunčiausi iš Korėjos), Malie System kompanijos vienkartinių kaukių jau yra ir Cascada parduotuvėse

Ką žada gamintojas: Produktas suteikia pakankamai drėgmės ir maitinimo veido odai, pažeistai aplinkos poveikio. Aktyvūs kaukės komponentai suformuoja apsauginį barjerą ir drėkina veido odą. Drėgmė ir švelnumas padaro jūsų odą gražesne, energingesne ir švaresne.

Kaukė su kamieninėmis ląstelėmis turi augalų ląstelių ekstrakto ir kelis ingredientus. Ji drėkina odą, švelnina ir suteikia veidui skaistumo, šviesumo bei sveikos odos išvaizdą. Suteikia pavargusiai odai elastingumo.


Veido kaukė supakuota vienkartinėje pakuotėje, balai pilkos spalvos plastikiniame maišelyje, ant kurio gausu informacijos ne tik korėjiečių, bet ir anglų kalbomis. Atrodo savaime suprantamas dalykas, tačiau dažnai ant korėjietiškos kosmetikos sunku rasti informacijos anglų kalba, todėl gamintojų sprendimas džiugina.

Kalbant apie dizainą, jis vienodas visoms Malie medvilnės kaukėms: ant pakuotės buteliukas su pagrindinio ingrediento ir pilnu kaukės pavadinimu bei pagrindinio ingrediento paveikslėliu. Šiuo atveju vietoj kamieninių ląstelių vizualinio pavaizdavimo nurodomos formulės, bet kiek jos atitinka realybę sunku pasakyti, chemijos kursas senai pamirštas ir nebenaudojamas kasdieniame gyvenime.


Kvapas. Nors vienkartinių kaukių kvapas nėra labai svarbus aspektas vertinant kaukę, tačiau pripažinkime, maloniau ir smagiau naudoti uoslei patinkančius kvapus, negu ne itin malonius aromatus. Kaukė su kamieninėmis ląstelėmis kvepia maloniai: kosmetinis saldžiai gaivus aromatas man neturi kažkokios konkrečios asociacijos. Gal šiek tiek primena Nivea gaminių kvapus, bet nepasakyčiau, kad tokia asociacija kilo iš karto.

Konsistencija. Veido kaukė medvilnės paklotas, skiautė, ar kaip tik pavadinsite, iškirpta žmogaus veido formos su angomis akims, nosiai, burnai - tikra medvilnės kaukė. Priemonė labai gausiai prisotinta veikliosiomis medžiagomis, todėl aš rekomenduoju prieš naudojimą skysčių perteklių nugręžti. Skystį galite panaudoti tiek padrėkinti veidui, kai audeklas pradžiūva, tiek patepti po kaukės naudojimo, bet skystis tikrai neatstos kremo ar jūsų naudojamo serumo.


Sudėtis: Water, Glycerin, Ethanol, Sodium Hyaluronate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Carbomer, Methylparaben, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Allantoin, Propylene Glycol, Triethanolamine, Panax Ginseng- Callus Culture Extract, Fragrance.


Poveikis. Naudojimas labai paprastas: dedam kaukę ant veido ir kiek galima prilyginame prie savo formų. Man korėjietiškos tokio tipo kaukės netinka akių srityje ir nosyje. Tuo tarpu burnos sričiai galima pratempti tiek, kiek reikia, o netinkančius ir per plačius kraštus paprasčiausiai užlankstyti.

Anksčiau veido kaukę laikydavau tol, kol ji pati nenudžiūdavo. Dabar deja, mano laikas, skirtas tik man apribotas mažiausiojo namų gyventojo, o su tokia kauke tikrai nesirodysiu kūdikiui, dar išgąsdinsiu. Todėl laikau apie 20 minučių, kartais pavyksta iki 30 minučių pabūti su priemone.

Nuėmus kaukę nuo veido pastebiu labai stiprų drėkinamąjį efektą. Oda po naudojimo tapo švelni, maloni liesti bei šiek tiek šviesesnė, vizualiai sveikiau atrodanti. Tuo tarpu žadamo elastingumo ir stangrumo nepastebėjau. Tad kaukė puikus odos drėkiklis ir priemonė, kai reikia greitai atgaivinti odą, o kitiems rezultatams pasiekti, tikriausiai reiktų sunaudoti ne vieną ir ne penkias tokias veido kaukes.




Ačiū, kad skaitote,

Svaigaus alyvinio pavasario,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai