AMWAY "Artistry" korekcinis pieštukas - maskuoklis su SPF 15 "Light"

Gal šiandien pakalbėkime ir apie dekoratyvinę kosmetiką? Dienos lekia nepaprastai greitai ir aš nebespėju sučiupti kurios nors iš paros valandų ir gerai papurtyti, kam taip skuba ir virsdamos lekia, kol galiausiai valandas keičia dienos, o šias - savaitės.

Laikas yra nemokamas, tačiau neįkainojamas,
jūs negalite jo turėti, tačiau galite panaudoti.
Jūs negalite jo pasilikti, tik išleisti,
ir kartą praradę, nebegalite jo susigrąžinti"
Harvey Mackay

Šį kartą dekoratyvinės kosmetikos įrašui pasirinkau Amway maskavimo pieštuką. Apie maskavimo priemones kalbėjome senokai, o dar keli Amway kompanijos atsiųsti produktai laukia savo eilės. Elegantiška, skoninga, dailu... tokios mintys kyla žiūrint į pakuotę... O gaminys ir jo poveikis? Viskas jūsų laukia naujame įraše.


Produktas: AMWAY "Artistry" korekcinis pieštukas - maskuoklis su SPF 15 "Light"
Gamintojas: "Amway" Pagaminta Japonijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veido netobulumams maskuoti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: dailus maskavimas
Labiausiai nepatiko: kieta konsistencija - netiks paakių zonai
Tūris: 3,1 g
Kaina*: apie 28,81 EUR
Kur galima įsigyti: iš Amay kompanijos konsultantų (Amway internete)

Ką žada gamintojas: Korekcinis pieštukas maskuoja netobulumus ir saugo odą. Sumažina mažas raukšleles, maskuoja tamsias zonas ir paraudimus, išlygina ir drėkina odą. Korekcinį pieštuką paprasta naudoti. Gali būti naudojamas kaip paakių makiažo pagrindas. 2 atspalvių: Light ir Medium.


Maskavimo pieštuko pakuotė išorėje apgobta juodos kartoninės dėžutės, ant kurios randame visą reikalingą informaciją apie gaminį. Dėžutės viduje pieštuko vidinė pakuotė - juodo plastiko kvadratinės formos pieštukas. Išsukimo mechanizmas tikriausiai metalinis, nes pakuotė gana sunki rankose. Išsukamas įprastai, tik įsukant atgal su kiekvienu apsuktu ratuku girdisi trakštelėjimas.

Dizainas man labai gražus, nepaisant to, kad jis labai paprastas, nes nenaudojama jokių piešinių, o ir spalviniu požiūriu ant pakuotės rasime tik juodą spalvą su auksiniais intarpais. Tai elegantiška, solidi, rimta bei prabangi pakuotė. Akį patraukia ir atrodo labai kokybiškai.



Kvapas. Maskavimo pieštukas turi nestiprų, veido kosmetikos priemonėms būdingą kvapą. Jokio konkretaus aromato neturi, o ir pernelyg neverta analizuoti, kadangi dingsta paskirsčius spalvą ant odos.

Konsistencija. Produktas kreminės konsistencijos, tačiau jaučiasi maskuoklio sausumas. Sakyčiau, kad produktas kreminis - pudrinis su šiek tie į sausąją pusę konsistencija.



Sudėtis: Polyglyceryl-2 Triisostearate, Ethylhexyl Stearate, Mica, Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/ Hexastearate/ Hexarosinate, Ceresin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Polyethylene, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Sorbitan Sesquioleate, Propylparaben, Dimethicone, Methylparaben, Tocopherol.
+/-: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).


Poveikis. Dėl maskavimo pieštuko konsistencijos aš nerekomenduoju priemonės naudoti paakių sričiai, nes ji iš tiesų yra per kieta. Suprantama, iš bėdos galima, tačiau vargu, ar išgausite dailų paakių srities efektą: man maskuoklis paakių srityje sukrito į raukšleles ir atrodė prasčiau, nei visiškai nenaudojant maskavimo priemonės.

O va veido netobulumus, raukšleles maskuoja iš tiesų labai gerai. Tai gana stipraus maskavimo priemonė, kuri geba paslėpti spuogelius, raudonį ir raukšles. Žinoma, reikia nepamiršti, kad spuogelių iškilimai, odos nelygumas bus pastebimas, tačiau nesimatys paties spuogo. Man labai smagus toks geras priemonės maskavimas.


Tačiau maskuojant problemines zonas reiktų itin atsargiai dozuoti pieštuką, nes gausiau padengtas jis gali sukristi į odos poras. Naudojant saikingai, tokios problemos nepastebėjau, tad tikriausiai maskavimo pieštukas netiks itin dideliems ar sunkiau maskuojamiems odos netobulumams paslėpti.

Vertinant maskavimo priemonę tik norisi pasakyti, kad dizainas labai gražus, Amway kompanija turi gerą dizainerių komandą, kuri puikiai atlieka savo darbą. Na o dėl poveikio, tikriausiai reiktų įsivertinti, kokios maskuotinų vietų problemos, kiek gausiai reikia maskuoti ir ar iš viso patinka kreminiai-pudriniai maskuokliai? Manęs jis labai nesužavėjo. Galbūt, jeigu nematyčiau, nežinočiau, nevertinčiau ir kainos, produktas būtų visai geras, bet dabar, už tokią kainą, man norėjosi priemonės universalumo bei platesnio panaudojimo spektro.




Ačiū, kad skaitote,

Ramios nakties,
Gėlėta kosmetinė


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai